just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان ارجمند این کتاب را به شما دوستان ارجمند پیشنهاد میکنم چون جنبه ی کاربردی ان بسیار زیادست . 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ جزوه الگوريتم ژنتيک! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از مدیریت انجمن هوش مصنوعی منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام علی جان برای دانلود جزوه روی لینکی که ارائه فرمودی کلیک کردم ولی پیغام زیر رو میده:icon_pf (34): ممنون میشم دلیل این خطا رو پیگیری نمایید دسترسی به سایت از طریق آی پی شما موقتا مسدود میباشد. ممکن است به دلایل زیر آی پی شما مسدود شده باشد: 1- وارد کردن نا صحیح پسورد ایمیلها ، کنترل پنل بصورت 5 بار مکرر. 2- ارسال انواع wor 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام علی جانبرای دانلود جزوه روی لینکی که ارائه فرمودی کلیک کردم ولی پیغام زیر رو میده:icon_pf (34): ممنون میشم دلیل این خطا رو پیگیری نمایید دسترسی به سایت از طریق آی پی شما موقتا مسدود میباشد. ممکن است به دلایل زیر آی پی شما مسدود شده باشد: 1- وارد کردن نا صحیح پسورد ایمیلها ، کنترل پنل بصورت 5 بار مکرر. 2- ارسال انواع wor سلام . ابتدا عضو شوید سپس اقدام به دانلود نمایید . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده