Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااام به همه. امروز می هوام طرز تهیه ی یه غذای مکزیکی رو بهتون یاد بدم به اسم chipolet! غذایی پر از سبزیجات و بیسار مقوی و سالم مواد لازم: کنسرو ذرت :1 عدد گوجه: دو عدد پیاز: یه دونه کوچولو پنیر پیتزا ماست یه کم کاهوی خرد شده برنج پخته شده مرغ یا گوشت همه ی مواد رو لایه لایه روی هم میریزید و در نهایت این شکلی می شه. نکته: این غذا باید تند باشه... من فلفل قرمز اضافه کردم... شما می تونید بسته به سلیقه ی خودتون فلفل سیاه یا قرمز اضافه کنید. نوش جان! 8 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااام به همه. امروز می هوام طرز تهیه ی یه غذای مکزیکی رو بهتون یاد بدم به اسم chipolet! غذایی پر از سبزیجات و بیسار مقوی و سالم مواد لازم: کنسرو ذرت :1 عدد گوجه: دو عدد پیاز: یه دونه کوچولو پنیر پیتزا ماست یه کم کاهوی خرد شده برنج پخته شده مرغ یا گوشت همه ی مواد رو لایه لایه روی هم میریزید و در نهایت این شکلی می شه. نکته: این غذا باید تند باشه... من فلفل قرمز اضافه کردم... شما می تونید بسته به سلیقه ی خودتون فلفل سیاه یا قرمز اضافه کنید. نوش جان! :w72: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده