رفتن به مطلب

بخشش یا...

soheiiil

ارسال های توصیه شده

وقتی در حال زندگی میکنیم هیچ وقت به آینده فک نمیکنیم، البته بعضیا فک میکنن به آینده فکر میکنن در صورتی که این جوری نیست اگه به آینده فکر میکنیم چرا اشتباهاتی مرتکب میشیم که آیندمون رو خراب میکنن؟

واقعا چرا وقتی داریم یه کاری رو انجام میدیم فک نمیکنیم که کارمون درسته یا اشتباه؟ که آیا به زندگیمون لطمه خواهد زد یا نه؟ اونم یه اشتباه که کل اینده اتون رو تغییر بده بهتر بگم زندگیتون رو خراب کنه.

چرا میگن حسرت گذشته رو نخورین در صورتی که فقط و فقط چوب گذشته رو میخوریم؟ چون آدما قبول نمیکنن که گذشته تموم شده و هر کسی از یک روزی از یک ساعتی یا حتی از یک ثانیه ای میتونه یه آدم دیگه بشه و زندگیش رو عوض کنه و اشتباهات گذشته رو تکرار نکنه. چرا آدما به هم فرصت نمیدن که گذشتشون جبران کنن؟ چرا به هم اعتماد نمیکنن؟ چرا هر وقت میفهمیم یه دوست یه اشتباهی کرده و پشیمونه به جای اینکه کمکش کنیم از خودمون دورش میکنیم حتی اگه اون اشتباه مال گذشته باشه؟ آیا هیچ کس تو زندگیش اشتباه نمیکنه ؟ شاید اشتباها کوچیک و بزرگ داشته باشه اما ماها درک نمیکنیم که اشتباهات بزرگتر نیاز به کمک بیشتر دارن و متاسفانه از اونی که بیشتر نیازبه کمک داره بیشتر دوری میکنیم و یه لحظه به این فک نمیکنیم که این تنها گذاشتن اونو به سمت اشتباهات بیشتر و بزرگتر میکشه وای به روزی که اون خودش دست نیاز به طرفت دراز کنه اما دست رد به سینه اش به زنیم.

چرا ما آدما همیشه به خودمون حق میدیم که در مورد آدما نشناخته قضاوت کنیم ؟ چرا هیچ وقت اجازه نمیدیم طرف خودشو نشون بده؟ چرا وقتی یه نفر قبول میکنه که اشتباه کرده و عوض شده و دیگه انسان سابق نیست و میخواد جبران کنه ، بهش اجازه جبران و اینکه نشون بده عوض شده ر نمیدیم؟ چرا وقتی یه نفر با صداقت میاد حرف میزنه و از اشتباهش میگه ومیخواد کمکش کنیم به جای اینکه دستشو بگیریم خوشحال میشیم که اخ جون چه زود شناختمش و اونو به حال خودمون رها میکنیم؟ اینه رسم رفاقت؟ پس چرا این همه امام میگن دوست تو وقت سختی و مشکل شناخته میشه؟ چرا میگن دوست اونیه که تو مشکلات دست آدم رو بگیره؟ حالا از خودمون که دورش میکنیم هیچ، با حرفامون قلب و روحشو خورد میکنیم ،سرزنشش میکنیم، تحقیرش میکنیم که دیگه نتونه سر بلند کنه و یه لحظه فقط یه لحظه خودمون رو نمیذاریم جای طرف و نمیگیم وقتی شخصیت یه نفر خورد میشه دیگه اون فرد هیچ تمایلی به زنده مون نخواهد داشت، هیچ انگیزه ای. آیا دوست داریم بهمون دروغ گفته بشه ؟ آره دیگه حتما دوست داریم چون دوستمون با صداقت اومده جلو اما خورد شده پس دفعه بعد دروغ خواهیم شنید.

اره بچه ها ما آدما اینجوری هستیم.آدما خیلی نامردن. من یکی که حداقل تو این 19 سال زندگیم ، دنیا رو اینجوری درک کردم. خوبی کردم به جاش بدی دیدم . بخشیدم اما اشتباهامو نبخشیدن. و فهمیدم همیشه و تا ابد نمیشه از گذشته فرار کرد و باید سوخت وساخت . ما آدما هیچ وقت به هم فرصت نمیدیم.

بچه ها ازتون خواهش میکنم هر وقت میخواین در مورد کسی نظر بدین یا باهاش حرف بزنین یا رفتار کنین یا ازتون کمک میخواد فقط یه لحظه خودمونو بذاریم جای اون.میدونم سخته اما تورو خدا یه بار امتحانش کنید ضرر نمیکنین.شاید کمک ما چیزی نباشه اما ممکنه زندگیه دوستمون رو زیرورو کنه.

نذاریم دوستامون فک کنن اشتباهات قابل ببخشش و جبران نیستن بخصوص اگه مال گذشته باشه.سعی نکنیم دوستامونو از گذشته بشناسیم چون ما تو حال داریم باهاشون زندگی میکنیم. تو رو خدا جوری رفتار نکنین که مجبور باشیم شخصیت دوستمون رو با یه مشت دروغ که بهمون گفته بشناسیم بذارین هرکسی صادقانه خودشو بهمون نشون بده ، با اعتمادی که بهش میکنیم با کمکی که بهش میکنیم.بیاین بهم فرصت جبران بدیم.فرصت بخشش. فرصت شناخت درست وفرصت دوستیهای فنا ناپذیر.

• Like 8
لینک به دیدگاه
بچه ها ازتون خواهش میکنم هر وقت میخواین در مورد کسی نظر بدین یا باهاش حرف بزنین یا رفتار کنین یا ازتون کمک میخواد فقط یه لحظه خودمونو بذاریم جای اون

کو گوش شنوااااااااااااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34):(قابل توجه...........)

این بیتر شد :ws3: :ws3: :ws3:

کار خودت بود :ws52:

بسیار عشنگ بود :a030:

از امین که قرض نگرفتی.................. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جاست کپی پیست

خودم نخوندم هنو:ws52:

میگم تو با اون ضریب هوشی 250 از این تاپیک ها نمی تونی بزنی :ws37:

بخون یکم متحول بشی شاید تالار هم متحول شد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سهیل وختی یه ادم کاملا اگاهانه اشتباه میکنه

وختی اونقدر راحت دروغ میگه

وقتی حاصل دست رنج دیگران رو مفت و مجانی صاحب میشه

شما بکو چطور ادم میتونه ببخشش

چطور می تونه خودشو بزنه به فراموشی ؟؟؟

خیلی مرد باشی چشم پوشی کنی و ببخشی اونم در صورتی که به خودت و دیگران اسیب نزنه !!

• Like 1
لینک به دیدگاه

من تاحدودی قبول دارم......بخشش تو دوستی کار درستیه......

اما اگه تا الان با بخشش موافق بودم ......حالا دیگه نیستم.......هر کسی لیاقت بخشش تورو نداره.....

• Like 2
لینک به دیدگاه

گذشت کردن خیلی سخته.خصوصا" برای اشتباهات بزرگ....

اما میتونه طرف مقابلو متحول کنه.برای خودم اینطوری بود.اشتباهات بزرگ و کوچیک کم نداشتم اما بزرگترین اشتباه زندگیم از طرف بهترین دوستم بخشیده شد در حالیکه لطمه بزرگی بهش خورده شد.حالا که نگاه میکنم میبینم هم زندگی منو عوض کرد و هم خودش.......بماند

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...