hamidrad 791 ارسال شده در 6 آبان، 2010 " به نام دانای مطلق " نوشابه و ماءالشعیر سلام به همه ی دوووستانه خوووبم ... ایشالا که تا حالا این آلارم ها و اطلاعات غذایی به دردتون خورده باشه ... نوشابهمحصولی در نوع خود جالب تاثیر گذار , عالی و افتزاحه ... ( ینی چی !!! الان بهتون میگم ) 18
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 دوستان عزیز ... 90 درصد آب و 10 درصد طعم دهنده, شیرین کننده , نگهدارنده در نوشابه وجود داره ... ینی میشه پفت که 90 درصدی تقریبن سوود داره واسه تولید کنندش . در نوشابه هایی که ما میخوریم ( گاهی خودم هم میل مینمایم !) گاز co2یا در اکسید کربن وجود داره که به دلایلی به نوشابه افزوده میشه . 15
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 (( در نوشابه از شیرین کننده هایی مثله آسپارتم و حتی انواع دیگر بهره میبرند ... البته نوشابه diet دارای صد درصد شیرین کننده ی مصنوعی است. و نوشابه light دارای 50 درصد شیرین کننده ی مصنوعی می باشد . )) مورد بعد اینکه نوشابه حاوی اسید فسفریک ( یا میتواند انواع دیگر هم اضافه شود) است که این اسید قابلیت منحصر به فردی دارد !!! اگر جددن نوشابه رو در دستشویی خود بریزید , به عنوان یک اسید قوی و تمیز کننده ای مناسب از عمل آن متحیر میشوید !!! 15
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 با تمام این تفاسیر خوردن نوشابه امروزه توسط کارشناسان تغذیه و بسیاری از پزشکان امری خطرناک تلقی میشود . و میتونم اینو بگم که خود نتیجه بگیرید که نوشابه بخورید یا نه ... خیلی از مشکلات ( مثله مشکلات گوارشی , معدی و حتی دیابت ) رو میتونه موجب بشه . با این حال سعی کنید اگر نوشابه میخورید مصرف آنرا کم نمایید ... همین توصیه من است ... 16
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 ماء الشعیر نوشیدنیه جالب دیگری است که کمی راجبه آن میگم . در کشور های دیگر ینی غیر اسلامی , ماء الشعیر به نحوی تهیه میشود که در آن الکل ایجاد شده و کف به نحوی در این ماءالشعیر ها بوجود میاد که ... ( مثله بطری های شامپاین که حتمن دیدید زمان باز کردن با چه فشاری کف خارج میشود) ولی در ایرانه ما ... ایرانه عزیز... اومدن و مخمر هایی رو که باعث ایجاد ماءالشعیر میشن رو از مراحلی از فرایند جدا کردن تا الکل و در نهایت کف ایجاد نشه . 14
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 برای اینکه مردم , این نوشیدنی رو با کف میپسندند ... از مواد کف زای خوراکی ( مثله cmc ) بهره بردند ... و الان ما ماءالشعیری رو میخوریم که کف مصنوعی داره و 0 درصد الکل دااااارد . اگه بخوام توصیه کنم که چه نوشیدنی رو انتخاب کنید ... بزارید اول راجبه دوغ صحبت بشه و بعد نتیجه ی حرفام رو بهتون بگم . سوالی بود درخدمتم ... بپرسید . 14
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 ماست و دوغ فك ميكنم برايه دفه بعد خووب باشه ... اگه اوكي بود بهم بگيد ... ممنون ميشم 12
نغمه 411 ارسال شده در 7 آبان، 2010 1- چرا ایقذه دوروشت مینویسی 2-غلط املایی زیاد داری 3-دستت درد نکنه 4-هیچی جای دوغ رو نمیگیره اونم ازنوع محلیش حیف که خواب اوره 5-پس بیشتر مجبوریم ماءالشعیر بخوریم 3
abie bicaran 2325 ارسال شده در 7 آبان، 2010 من ماءالشعیر و دوست دارم مخصوصا Bavareia نمی تونم نخورم اما دوغم دوست دارم نوشابه رو خیلی نمی خورم شاید در ماه یک لیوان شایدم نه 1
Peyman 16150 ارسال شده در 7 آبان، 2010 ممنون از اطلاعات خوب شما الان ما ماءالشعیری رو میخوریم که کف مصنوعی داره و 0 درصد الکل دااااارد . هیچ وقت نمی تونن ماء الشعیر رو با الکل صفر درصد تولید کنند، هر چند که روی شیشه می نویسن !!! 5
//\// 1806 ارسال شده در 7 آبان، 2010 هیچ وقت نمی تونن ماء الشعیر رو با الکل صفر درصد تولید کنند، هر چند که روی شیشه می نویسن !!! دقیقا ! 3
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 دقیقا ! عزيز اشتباه ميكني ... ميتونن ... چون در مراحله درست كردن ماءالشعير بايد بزارن مخمرها تا يه زمانه مشخص فعاليت كنند و توليد الكل كنند ... و اينكارو نميكنن توو كشور هاي اسلامي .. و اين نظارت هم ميشه .. من تضمين ميدم 0 درصده 3
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 1- چرا ایقذه دوروشت مینویسی2-غلط املایی زیاد داری 3-دستت درد نکنه 4-هیچی جای دوغ رو نمیگیره اونم ازنوع محلیش حیف که خواب اوره 5-پس بیشتر مجبوریم ماءالشعیر بخوریم ببخشيد اگه درشته و غلط داره ... من هنوز نميگم ماءالشعير بهتره ... وايسا تا بعده دوووغ نظرمو بگم ... توو خماري باش 2
نغمه 411 ارسال شده در 8 آبان، 2010 ببخشيد اگه درشته و غلط داره ...من هنوز نميگم ماءالشعير بهتره ... وايسا تا بعده دوووغ نظرمو بگم ... توو خماري باش زرشک من هیچ وقت توخماری نمیمونم 2
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 زرشک من هیچ وقت توخماری نمیمونم زرشكارو بردن پاك كنن ... حالا خوواهي ديد 1
مهربون 27 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 سلام.توصیه هات راجع نوشابه کاملا درسته.بچه ها سعی کنید جدا از خوردنش پرهیز کنید نوشابه سفید 1% بهتر از بقیه س 1
ارسال های توصیه شده