hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ " به نام دانای مطلق " نوشابه و ماءالشعیر سلام به همه ی دوووستانه خوووبم ... ایشالا که تا حالا این آلارم ها و اطلاعات غذایی به دردتون خورده باشه ... نوشابهمحصولی در نوع خود جالب تاثیر گذار , عالی و افتزاحه ... ( ینی چی !!! الان بهتون میگم ) 18 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز ... 90 درصد آب و 10 درصد طعم دهنده, شیرین کننده , نگهدارنده در نوشابه وجود داره ... ینی میشه پفت که 90 درصدی تقریبن سوود داره واسه تولید کنندش . در نوشابه هایی که ما میخوریم ( گاهی خودم هم میل مینمایم !) گاز co2یا در اکسید کربن وجود داره که به دلایلی به نوشابه افزوده میشه . 15 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ (( در نوشابه از شیرین کننده هایی مثله آسپارتم و حتی انواع دیگر بهره میبرند ... البته نوشابه diet دارای صد درصد شیرین کننده ی مصنوعی است. و نوشابه light دارای 50 درصد شیرین کننده ی مصنوعی می باشد . )) مورد بعد اینکه نوشابه حاوی اسید فسفریک ( یا میتواند انواع دیگر هم اضافه شود) است که این اسید قابلیت منحصر به فردی دارد !!! اگر جددن نوشابه رو در دستشویی خود بریزید , به عنوان یک اسید قوی و تمیز کننده ای مناسب از عمل آن متحیر میشوید !!! 15 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ با تمام این تفاسیر خوردن نوشابه امروزه توسط کارشناسان تغذیه و بسیاری از پزشکان امری خطرناک تلقی میشود . و میتونم اینو بگم که خود نتیجه بگیرید که نوشابه بخورید یا نه ... خیلی از مشکلات ( مثله مشکلات گوارشی , معدی و حتی دیابت ) رو میتونه موجب بشه . با این حال سعی کنید اگر نوشابه میخورید مصرف آنرا کم نمایید ... همین توصیه من است ... 16 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ماء الشعیر نوشیدنیه جالب دیگری است که کمی راجبه آن میگم . در کشور های دیگر ینی غیر اسلامی , ماء الشعیر به نحوی تهیه میشود که در آن الکل ایجاد شده و کف به نحوی در این ماءالشعیر ها بوجود میاد که ... ( مثله بطری های شامپاین که حتمن دیدید زمان باز کردن با چه فشاری کف خارج میشود) ولی در ایرانه ما ... ایرانه عزیز... اومدن و مخمر هایی رو که باعث ایجاد ماءالشعیر میشن رو از مراحلی از فرایند جدا کردن تا الکل و در نهایت کف ایجاد نشه . 14 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ برای اینکه مردم , این نوشیدنی رو با کف میپسندند ... از مواد کف زای خوراکی ( مثله cmc ) بهره بردند ... و الان ما ماءالشعیری رو میخوریم که کف مصنوعی داره و 0 درصد الکل دااااارد . اگه بخوام توصیه کنم که چه نوشیدنی رو انتخاب کنید ... بزارید اول راجبه دوغ صحبت بشه و بعد نتیجه ی حرفام رو بهتون بگم . سوالی بود درخدمتم ... بپرسید . 14 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ماست و دوغ فك ميكنم برايه دفه بعد خووب باشه ... اگه اوكي بود بهم بگيد ... ممنون ميشم 12 لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ 1- چرا ایقذه دوروشت مینویسی 2-غلط املایی زیاد داری 3-دستت درد نکنه 4-هیچی جای دوغ رو نمیگیره اونم ازنوع محلیش حیف که خواب اوره 5-پس بیشتر مجبوریم ماءالشعیر بخوریم 3 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من ماءالشعیر و دوست دارم مخصوصا Bavareia نمی تونم نخورم اما دوغم دوست دارم نوشابه رو خیلی نمی خورم شاید در ماه یک لیوان شایدم نه 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از اطلاعات خوب شما الان ما ماءالشعیری رو میخوریم که کف مصنوعی داره و 0 درصد الکل دااااارد . هیچ وقت نمی تونن ماء الشعیر رو با الکل صفر درصد تولید کنند، هر چند که روی شیشه می نویسن !!! 5 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ وقت نمی تونن ماء الشعیر رو با الکل صفر درصد تولید کنند، هر چند که روی شیشه می نویسن !!! دقیقا ! 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا ! عزيز اشتباه ميكني ... ميتونن ... چون در مراحله درست كردن ماءالشعير بايد بزارن مخمرها تا يه زمانه مشخص فعاليت كنند و توليد الكل كنند ... و اينكارو نميكنن توو كشور هاي اسلامي .. و اين نظارت هم ميشه .. من تضمين ميدم 0 درصده 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ 1- چرا ایقذه دوروشت مینویسی2-غلط املایی زیاد داری 3-دستت درد نکنه 4-هیچی جای دوغ رو نمیگیره اونم ازنوع محلیش حیف که خواب اوره 5-پس بیشتر مجبوریم ماءالشعیر بخوریم ببخشيد اگه درشته و غلط داره ... من هنوز نميگم ماءالشعير بهتره ... وايسا تا بعده دوووغ نظرمو بگم ... توو خماري باش 2 لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشيد اگه درشته و غلط داره ...من هنوز نميگم ماءالشعير بهتره ... وايسا تا بعده دوووغ نظرمو بگم ... توو خماري باش زرشک من هیچ وقت توخماری نمیمونم 2 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ زرشک من هیچ وقت توخماری نمیمونم زرشكارو بردن پاك كنن ... حالا خوواهي ديد 1 لینک به دیدگاه
مهربون 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.توصیه هات راجع نوشابه کاملا درسته.بچه ها سعی کنید جدا از خوردنش پرهیز کنید نوشابه سفید 1% بهتر از بقیه س 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده