رفتن به مطلب

اطلاعات غذايي 6 ( ماءالشعير و نوشابه)


ارسال های توصیه شده

" به نام دانای مطلق "

نوشابه و ماءالشعیر

سلام به همه ی دوووستانه خوووبم ... ایشالا که تا حالا این آلارم ها و اطلاعات غذایی به دردتون خورده باشه ...

نوشابهمحصولی در نوع خود جالب تاثیر گذار , عالی و افتزاحه ... ( ینی چی !!! الان بهتون میگم )

cola.jpg

 

  • Like 18
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ... 90 درصد آب و 10 درصد طعم دهنده, شیرین کننده , نگهدارنده در نوشابه وجود داره ... ینی میشه پفت که 90 درصدی تقریبن سوود داره واسه تولید کنندش .

در نوشابه هایی که ما میخوریم ( گاهی خودم هم میل مینمایم !) گاز co2یا در اکسید کربن وجود داره که به دلایلی به نوشابه افزوده میشه .

  • Like 15
لینک به دیدگاه

(( در نوشابه از شیرین کننده هایی مثله آسپارتم و حتی انواع دیگر بهره میبرند ...

البته نوشابه diet دارای صد درصد شیرین کننده ی مصنوعی است.

و نوشابه light دارای 50 درصد شیرین کننده ی مصنوعی می باشد . ))

مورد بعد اینکه نوشابه حاوی اسید فسفریک ( یا میتواند انواع دیگر هم اضافه شود) است که این اسید قابلیت منحصر به فردی دارد !!!

اگر جددن نوشابه رو در دستشویی خود بریزید , به عنوان یک اسید قوی و تمیز کننده ای مناسب از عمل آن متحیر میشوید !!!

  • Like 15
لینک به دیدگاه

با تمام این تفاسیر خوردن نوشابه امروزه توسط کارشناسان تغذیه و بسیاری از پزشکان امری خطرناک تلقی میشود . و میتونم اینو بگم که خود نتیجه بگیرید که نوشابه بخورید یا نه ... خیلی از مشکلات ( مثله مشکلات گوارشی , معدی و حتی دیابت ) رو میتونه موجب بشه . با این حال سعی کنید اگر نوشابه میخورید مصرف آنرا کم نمایید ... همین توصیه من است ...

  • Like 16
لینک به دیدگاه

ماء الشعیر نوشیدنیه جالب دیگری است که کمی راجبه آن میگم . در کشور های دیگر ینی غیر اسلامی , ماء الشعیر به نحوی تهیه میشود که در آن الکل ایجاد شده و کف به نحوی در این ماءالشعیر ها بوجود میاد که ... ( مثله بطری های شامپاین که حتمن دیدید زمان باز کردن با چه فشاری کف خارج میشود)

ولی در ایرانه ما ... ایرانه عزیز...

اومدن و مخمر هایی رو که باعث ایجاد ماءالشعیر میشن رو از مراحلی از فرایند جدا کردن تا الکل و در نهایت کف ایجاد نشه .

  • Like 14
لینک به دیدگاه

برای اینکه مردم , این نوشیدنی رو با کف میپسندند ... از مواد کف زای خوراکی ( مثله cmc ) بهره بردند ... و الان ما ماءالشعیری رو میخوریم که کف مصنوعی داره و 0 درصد الکل دااااارد .

اگه بخوام توصیه کنم که چه نوشیدنی رو انتخاب کنید ... بزارید اول راجبه دوغ صحبت بشه و بعد نتیجه ی حرفام رو بهتون بگم .

سوالی بود درخدمتم ... بپرسید .

  • Like 14
لینک به دیدگاه

1- چرا ایقذه دوروشت مینویسی

2-غلط املایی زیاد داری

3-دستت درد نکنه

4-هیچی جای دوغ رو نمیگیره اونم ازنوع محلیش حیف که خواب اوره

5-پس بیشتر مجبوریم ماءالشعیر بخوریم:ws3:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

من ماءالشعیر و دوست دارم مخصوصا Bavareia

نمی تونم نخورم

اما دوغم دوست دارم

نوشابه رو خیلی نمی خورم

شاید در ماه یک لیوان

شایدم نه

  • Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون از اطلاعات خوب شما :icon_gol:

 

الان ما ماءالشعیری رو میخوریم که کف مصنوعی داره و 0 درصد الکل دااااارد .

 

هیچ وقت نمی تونن ماء الشعیر رو با الکل صفر درصد تولید کنند، هر چند که روی شیشه می نویسن !!!

 

 

 

  • Like 5
لینک به دیدگاه

هیچ وقت نمی تونن ماء الشعیر رو با الکل صفر درصد تولید کنند، هر چند که روی شیشه می نویسن !!!

 

دقیقا ! :a030:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

دقیقا ! :a030:

عزيز اشتباه ميكني ... ميتونن ... چون در مراحله درست كردن ماءالشعير بايد بزارن مخمرها تا يه زمانه مشخص فعاليت كنند و توليد الكل كنند ... و اينكارو نميكنن توو كشور هاي اسلامي .. و اين نظارت هم ميشه .. من تضمين ميدم 0 درصده:icon_gol:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
1- چرا ایقذه دوروشت مینویسی

2-غلط املایی زیاد داری

3-دستت درد نکنه

4-هیچی جای دوغ رو نمیگیره اونم ازنوع محلیش حیف که خواب اوره

5-پس بیشتر مجبوریم ماءالشعیر بخوریم:ws3:

ببخشيد اگه درشته و غلط داره ...

من هنوز نميگم ماءالشعير بهتره ... وايسا تا بعده دوووغ نظرمو بگم ... توو خماري باش:ws3:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشيد اگه درشته و غلط داره ...

من هنوز نميگم ماءالشعير بهتره ... وايسا تا بعده دوووغ نظرمو بگم ... توو خماري باش:ws3:

 

زرشک من هیچ وقت توخماری نمیمونم:banel_smiley_4:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
×
×
  • اضافه کردن...