رفتن به مطلب

دوستی

سمندون

ارسال های توصیه شده

دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای کیسه ایست

هول هولکی و دم دستی. این دوستی ها برای رفع تکلیف خوبند اما خستگی ات را رفع نمی کنند. این چای خوردن ها دل آدم را باز نمی کند خاطره نمی شود فقط از سر اجبار می خوریشان که چای خورده باشی به بعدش هم فکر نمی کنی.

دوستی با بعضی آدمها مثل خوردن چای خارجی است.

پر از رنگ و بو. این دوستی ها جان می دهد برای مهمان بازی برای جوک های خنده دار تعریف کردن برای فرستادن اس ام اس های صد تا یک غاز. برای خاطره های دمِ دستی. اولش هم حس خوبی به تو می دهند. این چای زود دم خارجی را می ریزی در فنجان بزرگ. می نشینی با شکلات فندقی می خوری و فکر می‌کنی خوشبحال ترین آدم روی زمینی. فقط نمی دانی چرا باقی چای که مانده در فنجان بعد از یکی دوساعت می شود رنگ قیر یک مایع سیاه و بد بو که چنان به دیواره فنجان رنگ می دهد که انگار در آن مرکب چین ریخته بودی نه چای.

دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای سر گل لاهیجان است.

باید نرم دم بکشد. باید انتظارش را بکشی. باید برای عطر و رنگش منتظر بمانی باید صبر کنی. آرام باشی و مقدماتش را فراهم کنی. باید آن را بریزی در یک استکان کوچک کمر باریک. خوب نگاهش کنی. عطر ملایمش را احساس کنی و آهسته جرعه جرعه بنوشی اش و زندگی کنی

• Like 12
لینک به دیدگاه

گفتی چای و قوری......یاد حرف یه بنده خدایی افتادم.بی ربط نیست چون من میگم:w16:

میگفت دخترا که از مدرسه میان بیرون مث چای تو قوری میمونن.اونایی که زود میان دم نکشیده و بی رنگن.اونایی هم که آخر از همه میان مث چایی جوشیده تلخن.اما امان از اون وسطیا....خوش رنگ و خوشمزه:ws3:

سمندون اگه فک میکنی بی ربطه بگو خودم پاکش میکنم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

میگفت دخترا که از مدرسه میان بیرون مث چای تو قوری میمونن.اونایی که زود میان دم نکشیده و بی رنگن.اونایی هم که آخر از همه میان مث چایی جوشیده تلخن.اما امان از اون وسطیا....خوش رنگ و خوشمزه:ws3:

از این با ربط تر دیگه چی هست:ws3::banel_smiley_4:

نه خدایی ربط داره؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_4:

ولی بذا باشه جالب بود:ws3::w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هی یادش بخیر دبیرستان دخترانه ساعت 12.30 هی جونی کجایی که یادت بخیرررررررر

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای کیسه ایست

هول هولکی و دم دستی. این دوستی ها برای رفع تکلیف خوبند اما خستگی ات را رفع نمی کنند. این چای خوردن ها دل آدم را باز نمی کند خاطره نمی شود فقط از سر اجبار می خوریشان که چای خورده باشی به بعدش هم فکر نمی کنی.

دوستی های کار بندازی!!!:banel_smiley_4:

دوستی با بعضی آدمها مثل خوردن چای خارجی است.

پر از رنگ و بو. این دوستی ها جان می دهد برای مهمان بازی برای جوک های خنده دار تعریف کردن برای فرستادن اس ام اس های صد تا یک غاز. برای خاطره های دمِ دستی. اولش هم حس خوبی به تو می دهند. این چای زود دم خارجی را می ریزی در فنجان بزرگ. می نشینی با شکلات فندقی می خوری و فکر می‌کنی خوشبحال ترین آدم روی زمینی. فقط نمی دانی چرا باقی چای که مانده در فنجان بعد از یکی دوساعت می شود رنگ قیر یک مایع سیاه و بد بو که چنان به دیواره فنجان رنگ می دهد که انگار در آن مرکب چین ریخته بودی نه چای.

عجب توصیفی!!!!!!!!!!!:jawdrop:

دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای سر گل لاهیجان است.

باید نرم دم بکشد. باید انتظارش را بکشی. باید برای عطر و رنگش منتظر بمانی باید صبر کنی. آرام باشی و مقدماتش را فراهم کنی. باید آن را بریزی در یک استکان کوچک کمر باریک. خوب نگاهش کنی. عطر ملایمش را احساس کنی و آهسته جرعه جرعه بنوشی اش و زندگی کنی

یه دوستی دارم تو اراک زندگی میکنه.....در واقع دوست صمیمیمه........هیچ دختری رو ندیدم این جوری بفهمتم......ما سالی یکی دوبار همدیگرو میبینیم......:ws44:شاید همون یکی دوبار هم نبینیم.......ولی همیشه به فکر همیم........این قد دلامون به هم نزدیکه که گاهی همون لحظه که میاد تو ذهنم تلفنم زنگ میخوره........خدایا همیشه در پناه خودت نگهش داره........:ws44::ws37:

یه دوست دیگه ام دارم که اونو اصلا تاحالا ندیدم.........ولی احساس میکنم اونم جز این گروه سومه!!!! همیشه براش آرزوی بهترین ها رو دارم.......:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درزندگي زخمهايي هست كه گاه مثل خوره روح را اهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد.اين دردهارانميشودبه كسي اظهار كرد چون عموماعادت دارند اين دردهاي باورنكردني را جزو اتفاقات وپيشامدهاي نادروعجيب بشمارند. واگركسي بگويديابنويسد,مردم برسبيل عقايدجاري وعقايدخودشان سعي ميكنندانرا بالبخندشكاك وتمسخراميز تلقي كنند...بوف كور.

.

• Like 4
لینک به دیدگاه
face book

الان دوستی من تو از کدوم مدل نابغه قرن 21 البته من فقط چای لاهیجان میخورم هااااااااااااا

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3::ws3::ws37::ws37:

یعنییییییییییییییییییییی چییییییییییییییییییییییییی

تو که نمیتونی تاپیکتو به همه نوع دوستی تعمیم بدی خب بیکاری تاپیک میزنی

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنییییییییییییییییییییی چییییییییییییییییییییییییی

تو که نمیتونی تاپیکتو به همه نوع دوستی تعمیم بدی خب بیکاری تاپیک میزنی

یعنی تو هم فهمیدی من بیکارم :ws3::ws3::ws3:

:w00::w00::w00::w00:دههههههههههههههه

• Like 2