saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ “مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران گفت: موش های که در سطح شهر تهرانهستند، بیشتر بلژیکی بوده و با کالاها وارد کشور شده اند.” در باب این موضوع یکی از آگاهان روابط بین الملل موشی اظهار کرد : با توجه به اینکه در ایران قانون کاپیتولاسیون موشی وجود دارد بنابراین به خاطر اینکه این موشها خارجی هستند وظیفه مبارزه با آنها با ایران نیست. صبر می کنیم که وقتی قاطی کالاهای ایرانی شدند و برگشتند بلژیک ، دولت بلژیک حسابشان را برسد. البته یکی دیگر از آگاهان راه بهتری راه پیشنهاد کرد : کار به کارشان نداشته باشید و بهشان اعتنا نکنید. این کار برایشان از صد تا فحش هم بدتر است. با به وجود آمدن این موشها شغل مترجمی زبان بلژیکی هم به رونق افتاده که به گفته کارشناسان “اداره کل بیکاری” قدمی در راستای مبارزه با دیو بیکاری است. مسئولان تلاش کرده اند با امضای چند تفاهم نامه با این موشها ، ایشان را اقناع کنند تا زندگی مسالمت آمیزی را باهم داشته باشیم. چرا می خندید ؟ این موشها بلژیکی هستند شوخی که نیست ، موش ایرانی نیستند که با ضربه دمپایی و تله موش بروند داخل خانه هاشان. کلی تفاهم نامه نیاز دارند. سؤال اینکه از کجا نژاد این موشها کشف شد ؟ من خدمتتان عرض می کنم. کارشناسان رشته ی “موش شناسی و علوم موشی ” روشهای تشخیص نژاد موشها را به طریق زیر اعلام کرده اند : -موش های چینی موشهای ضعیفی هستند که با باطری نیم قلمی کار می کنند و به دانه ای برنج هم قانع هستند ، عمرشان کوتاست و زودی مشمول بیمه ازکارافتادگی می شوند. -موشهای عربی از روی صدایشان تشخیص داده می شوند : به جای جیر جیر می گویند “الجیر ” و اگر رهایشان کنید ممکن است ادعای مالکیت برج میلاد را هم بکنند. -موشهای سوئیسی داخل خانه هایشان سکه های طلا دارند. -موشهای بلژیکی هم که خصوصیاتشان را عرض کردم. 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ عجب مطلب مهمی....شایدم من نفهمیدم چی باید ازش بفهم..!!!:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ عجب مطلب مهمی....شایدم من نفهمیدم چی باید ازش بفهم..!!!:mornincoffee: خبر به اين مهمي!!! مي گي نفهميدم!!!:ws52: :there::there: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده