saba888 1746 ارسال شده در 5 آبان، 2010 با تشكر از مسئولان چند روز پیش وزیر کار در یک اظهار نظر عجیب گفته بود بیکاران نه حال کار کردن را دارند و نه مهارت آن را ! دیروز روزنامه ها نوشته بودند این حرف وزیر کار، موجب شده تا وزیر تعاون واکنش نشان دهد و درباره حرف وزیر کار گفته: مردم ایران حال کار کردن را دارند فقط باید از آنها حمایت شود. اما جالبترین سخن هفته را وزیر مسکن گفته: تصور نمی کنم مردم اصراری به خانه دار شدن تا آخر امسال داشته باشند. اگر هم این مساله به سال آینده موکول شود آسمان به زمین نمی آید. 7
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 5 آبان، 2010 فک کنم کاری اسون تر از وزارت نباشه هفته ای چند وعده گفتن حرفای پوچ و بی معنی !! 5
saba888 1746 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2010 اینا با اون شیخه نسبت ندارن؟؟؟:jawdrop: :ws28: ظاهرا نسبت خيلي نزديكي دارن 2
hodaa 5489 ارسال شده در 5 آبان، 2010 با تشكر از مسئولان چند روز پیش وزیر کار در یک اظهار نظر عجیب گفته بود بیکاران نه حال کار کردن را دارند و نه مهارت آن را ! دیروز روزنامه ها نوشته بودند این حرف وزیر کار، موجب شده تا وزیر تعاون واکنش نشان دهد و درباره حرف وزیر کار گفته: مردم ایران حال کار کردن را دارند فقط باید از آنها حمایت شود. اما جالبترین سخن هفته را وزیر مسکن گفته: تصور نمی کنم مردم اصراری به خانه دار شدن تا آخر امسال داشته باشند. اگر هم این مساله به سال آینده موکول شود آسمان به زمین نمی آید. :w58: 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 5 آبان، 2010 کافر همه را به کیش خود پندارد همینه دیگه خودشون حال ندارن میندازن گردن بقیه 2
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری