saba888 1746 ارسال شده در 5 آبان، 2010 با تشكر از مسئولان چند روز پیش وزیر کار در یک اظهار نظر عجیب گفته بود بیکاران نه حال کار کردن را دارند و نه مهارت آن را ! دیروز روزنامه ها نوشته بودند این حرف وزیر کار، موجب شده تا وزیر تعاون واکنش نشان دهد و درباره حرف وزیر کار گفته: مردم ایران حال کار کردن را دارند فقط باید از آنها حمایت شود. اما جالبترین سخن هفته را وزیر مسکن گفته: تصور نمی کنم مردم اصراری به خانه دار شدن تا آخر امسال داشته باشند. اگر هم این مساله به سال آینده موکول شود آسمان به زمین نمی آید. 7
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 5 آبان، 2010 فک کنم کاری اسون تر از وزارت نباشه هفته ای چند وعده گفتن حرفای پوچ و بی معنی !! 5
saba888 1746 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2010 اینا با اون شیخه نسبت ندارن؟؟؟:jawdrop: :ws28: ظاهرا نسبت خيلي نزديكي دارن 2
hodaa 5488 ارسال شده در 5 آبان، 2010 با تشكر از مسئولان چند روز پیش وزیر کار در یک اظهار نظر عجیب گفته بود بیکاران نه حال کار کردن را دارند و نه مهارت آن را ! دیروز روزنامه ها نوشته بودند این حرف وزیر کار، موجب شده تا وزیر تعاون واکنش نشان دهد و درباره حرف وزیر کار گفته: مردم ایران حال کار کردن را دارند فقط باید از آنها حمایت شود. اما جالبترین سخن هفته را وزیر مسکن گفته: تصور نمی کنم مردم اصراری به خانه دار شدن تا آخر امسال داشته باشند. اگر هم این مساله به سال آینده موکول شود آسمان به زمین نمی آید. :w58: 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 5 آبان، 2010 کافر همه را به کیش خود پندارد همینه دیگه خودشون حال ندارن میندازن گردن بقیه 2
ارسال های توصیه شده