saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا میدهم و مسئولیت های یک کودک ۸ ساله را قبول می کنم می خواهم به یک ساندویچ فروشی بروم و فکر کنم که انجا یک رستوران ۵ ستاره است می خواهم فکر کنم شکلات از پول بهتر است چون می توانم آن را بخورم می خواهم زیر یک درخت بلوط بزرگ بنشینم با دوستانم بستنی بخورم می خواهم درون یک چاله آب بازی کنم و بادبادک خود را در هوا پرواز دهم می خواهم به گذشته برگردم وقتی همه چیز ساده بود وقتی داشتم رنگ ها را جدول ضرب را و شعرهای کودکانه را یاد می گرفتم وقتی نمی دانستم چه چیزهایی نمی دانم و هیچ اهمیتی هم نمی دادم می خواهم فکر کنم دنیا چقدر زیاست و همه راستگو و خوب هستند می خواهم که ایمان داشته باشم که هر چیزی ممکن است و می خواهم که از پیچیدگی های دنیا بی خبر باشم می خواهم که دوباره به همان زندگی ساده خود برگردم نمی خواهم زندگی من پر شود از کوهی از مدارک اداری خبرهای ناراحت کننده صورتحساب جریمه و … می خواهم به نیروی لبخند ایمان داشته باشم به یک کلمه محبت آمیز به عدالت به صلح به فرشتگان به باران و به … این دسته چک من کلید ماشین کارت اعتباری و بقیه مدارک مال شما من رسما از بزرگسالی استعفا می دهم 17 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ منم همین طور! الان دارم مي رم فردا برمي گردم باهم مي ريم مهدكودك 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کار خیلی سختی نیست........... کودک درونتو یکم فعالتر کنی........ به آرزوت میرسی...................... اینطوری بیبین.: 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ منم میام.... باشه خوش اومدين الان مي رم يه مهدكودك پيدا مي كنم 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کار خیلی سختی نیست...........کودک درونتو یکم فعالتر کنی........ به آرزوت میرسی...................... اینطوری بیبین.: اونوقت كودك بيرونو چيكار كنيم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ منم میام.... ما تو 20 سالگی به این نتیجه رسیدیم..............:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اونوقت كودك بيرونو چيكار كنيم؟؟؟ بیخیالش شو.............. اینطوری.: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی میشه ای خدا چرا نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواستن توانستن است......... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شناسنامه ها مون رو دس کاری کنیک حله تاز اگه بزنیم تولد 89 یک ملیون هم میاد تو حساب ..مگه نشنیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:w127: 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ شناسنامه ها مون رو دس کاری کنیک حله تاز اگه بزنیم تولد 89 یک ملیون هم میاد تو حساب ..مگه نشنیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:w127: :ws28: بزك نمير بهار مي ياد...................... 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ کلی چیز نوشته بودم.... ولی بیخیال شدم همه شو پاک کردم...:4chsmu1: خوش باشید... 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ کلی چیز نوشته بودم....ولی بیخیال شدم همه شو پاک کردم...:4chsmu1: خوش باشید... حالا چرا پاك كردي!!! خوب مي ذاشتي مي خونديم!!!:w16: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ صلاح ندیدم شما بخونید...:mornincoffee: :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ صلاح ندیدم شما بخونید...:mornincoffee: :4chsmu1: :167::167: صلاح مملكت خويش خسروان دانند 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من که هنوز تو کوچه ی بچگی هام قدم می زنم. یادم نمیره... اما فکر می کنم ما انسانها وقتی چیزی را از دست می دهیم، تازه ارزشش را می فهمیم. اینکه چقدر بودنش خوب بود... مثل دوستامون. مثل لحظه هایی که دوسشون داریم. مهمتر اینا جوانی. فردا از پیری خسته میشیم... اون موقع دیگه استعفا از پیری... قدر این لحظه رو بدون. همین لحظه که الان حسش می کنی. همین دوستایی که الان داری. همه ی چیزایی که یک روزی ممکنه نباشن. :wubpink: 10 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن که هنوز تو کوچه ی بچگی هام قدم می زنم. یادم نمیره... اما فکر می کنم ما انسانها وقتی چیزی را از دست می دهیم، تازه ارزشش را می فهمیم. اینکه چقدر بودنش خوب بود... مثل دوستامون. مثل لحظه هایی که دوسشون داریم. مهمتر اینا جوانی. فردا از پیری خسته میشیم... اون موقع دیگه استعفا از پیری... قدر این لحظه رو بدون. همین لحظه که الان حسش می کنی. همین دوستایی که الان داری. همه ی چیزایی که یک روزی ممکنه نباشن. :wubpink: بهار مثل اسمش میمونه............حرفاش همیشه قشنگه............مثل شکوفه های بهاری.......:wubpink: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده