Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ راههای برا بهتر دیدن دنیا . . . . برای بلند شدن باید خم شد. گاهی مشکلات تو را خم می کنند و بدان آغاز ایستادن است. باد می وزد می توانید در مقابلش دیوار بسازی یا اسیاب بادی. تصمیم با توست. خدایا به من کمک کن که وقتی میخواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم با کفشهای او راه بروم. تاریکترین ساعت شب درست ساعت قبل از طلوع خورشید است.... پس همیشه امیدوار باش.:icon_gol: آیا دیدتون نسبت به دنیا اینطوریه یا جور دیگست؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ برای بلند شدن باید خم شد. گاهی مشکلات تو را خم می کنند و بدان آغاز ایستادن است. وقتی کمرتو شکست دیگه نمیتونی رو پات وایستی...... (درمورد خودم نبودااا...) باد می وزد می توانید در مقابلش دیوار بسازی یا اسیاب بادی. تصمیم با توست. خدایا به من کمک کن که وقتی میخواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم با کفشهای او راه بروم. اینو موافقم.....همیشه سعی میکنم این طوری باشم..... تاریکترین ساعت شب درست ساعت قبل از طلوع خورشید است.... پس همیشه امیدوار باش.:icon_gol: اینو نیستم......ناامیدی بعضی اوقات همه زندگی ادمو بهم میریزه......اگه امید قوی بود هیچ وقت نمیزاشت چنین اتفاقی بیفته..... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه اینطوری نیست اصلا خوب چطوریه...............؟؟ نکنه باز سرگرممون کنی.....بعد یهو پیوند بدی... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خوب چطوریه...............؟؟نکنه باز سرگرممون کنی.....بعد یهو پیوند بدی... ایشششش ایکبیری(با لحن این دختر مسخره ها بخون) نه والا بازی کدومه .منو بازی؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی کمرتو شکست دیگه نمیتونی رو پات وایستی......(درمورد خودم نبودااا...) اینو موافقم.....همیشه سعی میکنم این طوری باشم..... اینو نیستم......ناامیدی بعضی اوقات همه زندگی ادمو بهم میریزه......اگه امید قوی بود هیچ وقت نمیزاشت چنین اتفاقی بیفته..... در مورد خورزو خان بود؟ :jawdrop: سعی در جمع چیز خوبیه یه کم به نوشتت فک کن ببین چه نسبتی با جمله آخری من داره لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ایشششش ایکبیری(با لحن این دختر مسخره ها بخون)نه والا بازی کدومه .منو بازی؟ کووووووووووووووفت(تو هم با لحن پسرهای تخس بخون) بازی مارو پله.................نه عمه من و بازی 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :4chsmu1::2525s::2525s: :w127::w127::167: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ راههای برا بهتر دیدن دنیا. . . . برای بلند شدن باید خم شد. گاهی مشکلات تو را خم می کنند و بدان آغاز ایستادن است. باد می وزد می توانید در مقابلش دیوار بسازی یا اسیاب بادی. تصمیم با توست. خدایا به من کمک کن که وقتی میخواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم با کفشهای او راه بروم. تاریکترین ساعت شب درست ساعت قبل از طلوع خورشید است.... پس همیشه امیدوار باش.:icon_gol: آیا دیدتون نسبت به دنیا اینطوریه یا جور دیگست؟؟؟ عجب! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ عجب! مشتی رجب..........چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ راههای برا بهتر دیدن دنیا. . . . برای بلند شدن باید خم شد. گاهی مشکلات تو را خم می کنند و بدان آغاز ایستادن است. باد می وزد می توانید در مقابلش دیوار بسازی یا اسیاب بادی. تصمیم با توست. خدایا به من کمک کن که وقتی میخواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم با کفشهای او راه بروم. تاریکترین ساعت شب درست ساعت قبل از طلوع خورشید است.... پس همیشه امیدوار باش.:icon_gol: آیا دیدتون نسبت به دنیا اینطوریه یا جور دیگست؟؟؟ کلا این مواردو قبول دارم. مخصوصا این یکی رو: تاریکترین ساعت شب درست ساعت قبل از طلوع خورشید است.... پس همیشه امیدوار باش یه جورایی تجربش کردم.... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ مشتی رجب..........چی شد؟ هیچی..داشتم فک میکردم اینا رو تنهایی بهش رسیدی یا از جایی کش رفتی!!!! این مشتی رجب و اینام برا خیلی سال پیشه!!!تچراریه!!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کلا این مواردو قبول دارم. مخصوصا این یکی رو: یه جورایی تجربش کردم.... خوشحالم که قبولشون درای................باریک الله تجربش کردی میشه توضیح بدی تا بچه ها از تجربت فیض ببرن؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی..داشتم فک میکردم اینا رو تنهایی بهش رسیدی یا از جایی کش رفتی!!!!این مشتی رجب و اینام برا خیلی سال پیشه!!!تچراریه!!!:persiana__hahaha: نه تنهای کش رفتم....... خب مشتیne-sh67 اینطوری فک کنم دیگه تچچچچچچچچچچچراری نی.... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه تنهای کش رفتم.......خب مشتیne-sh67 اینطوری فک کنم دیگه تچچچچچچچچچچچراری نی.... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خوشحالم که قبولشون درای................باریک الله تجربش کردی میشه توضیح بدی تا بچه ها از تجربت فیض ببرن؟ با جزییات که نمی شه اما یه زمانی بود که فکر می کردم همه چی به هم ریخته و دیگه نمی تونم جمعش کنم.فکر می کردم از این بدتر دیگه نمی شه.اما کم کم وضعیت بهتر شد تا جایی که اون وضعیت کاملا جای خودش رو به یه وضع خوب و آروم داد امضای خودتون این مطالب رو نقض می کنه که! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ با جزییات که نمی شه اما یه زمانی بود که فکر می کردم همه چی به هم ریخته و دیگه نمی تونم جمعش کنم.فکر می کردم از این بدتر دیگه نمی شه.اما کم کم وضعیت بهتر شد تا جایی که اون وضعیت کاملا جای خودش رو به یه وضع خوب و آروم داد خب همین قدرم خودش کلیه ..............مرسی از اینکه از تجربت برامون گفتی.........من همه اینا رو تجربه کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده