Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ آخییییییییییی طفلکی بچه ها :banel_smiley_52: گناه دارن به خدا باهاشون این کارارو نکنید.:icon_pf (72): 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ آخییییییییییی طفلکی بچه ها :banel_smiley_52: گناه دارن به خدا باهاشون این کارارو نکنید.:icon_pf (72): من که نمیدونم ملاک انتخابشون چیه:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااااااااااااااااااااااااا حالا این جک بود یا خبر؟:w58: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااااااااااااااااحالا این جک بود یا خبر؟:w58: کلا که رسانه های ما جک میگن اینم روشhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/whistle.gif 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کلا که رسانه های ما جک میگن اینم روشhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/whistle.gif یعنی جکاشون اینقد بی تربیتی شده :w58: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی جکاشون اینقد بی تربیتی شده :w58: سرتون به کار خودتون باشه :w00: دختر و اين فضوليا 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سرتون به کار خودتون باشه :w00: دختر و اين فضوليا چشم من رفتم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی جکاشون اینقد بی تربیتی شده :w58: خب دیگه آخه شنیدم (س ع خ )جک بیتربیتی دوست داره:whistle: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا مسیر همه کودکان پررو رو رو به سمت قزوین کج بفرما.........الهی آمین 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سرتون به کار خودتون باشه :w00: دختر و اين فضوليا من خودم یه پا مامان بزرگم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا مسیر همه کودکان پررو رو رو به سمت قزوین کج بفرما.........الهی آمین قضیه نسبیت میگه چون کره زمین گرد در نتیچه هر مسیر کچی در نهایت راست میشه بهتره بگی راست بفرما !!!!!!!!!!!!!!!!!11 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ قضیه نسبیت میگه چون کره زمین گرد در نتیچه هر مسیر کچی در نهایت راست میشه بهتره بگی راست بفرما !!!!!!!!!!!!!!!!!11 خب حالا زود راست بفرماههههههههههه.................حالا بذار اول مسیر رو کج بفرماههههههههههه بعد:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا مسیر همه کودکان پررو رو رو به سمت قزوین کج بفرما.........الهی آمین بچه باید بچگی کنه و پررو باشه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بچه باید بچگی کنه و پررو باشه:vahidrk: خب من دوست ندالم پرروئی.......کنم...........من اصلاً مامانم و میخوام........مامااااااااان این شقی میخواد من و بفرست قزوین..........:167: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ قزوین بیچاره اسمش بد در رفته به قول سهراب مگر این شهر قزوین چه کم از قم دارد .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: e نرسیده داره میخنده........بابا بذار از راه برسی بعد بزن زیر خنده................ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ قزوین بیچاره اسمش بد در رفته به قول سهراب مگر این شهر قزوین چه کم از قم دارد .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آرش جون....ملا کم دارد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده