سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه! بنی ادم اعضای یک پیکرند.....................که قربان پسته اکبرند 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه! پسته تازه رو مغز کن.................اسیاب کن........با پنیر بزن.........این خیلی عالیه..................البته اگه با عسلم بخوری خوبه 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بنی ادم اعضای یک پیکرند.....................که قربان پسته اکبرند واای مرسی سارا بالاخره خندوندیم.... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پسته گرونه سبزی یه باره بگو نون و پنیر و فتنه راحتمون کنه 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پسته تازه رو مغز کن.................اسیاب کن........با پنیر بزن.........این خیلی عالیه..................البته اگه با عسلم بخوری خوبه اره همون جوریشو خورده بودم...... بادومه پوس کنده و فندق و گردو و پسته +عسل......:girl_yes2: بامزی دیدی!؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ واای مرسی سارا بالاخره خندوندیم.... راس میگی لی لی اگه اینجوریه پس منم اخ جونم شد:shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ راس میگی لی لی اگه اینجوریه پس منم اخ جونم شد:shad::shad::shad: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یه باره بگو نون و پنیر و فتنه راحتمون کنه ماهی از سر گُنده گردد نی ز دُم................فتنه از ع----- خیزد نی زخُم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پسته تازه رو مغز کن.................اسیاب کن........با پنیر بزن.........این خیلی عالیه..................البته اگه با عسلم بخوری خوبه یه موقع ضعیف نشی حمید یکم به خودت برس پسته و عسل زیادیش جوش میزنه صورتت مراقب باش گرمیت نشه:whistle: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یه موقع ضعیف نشی حمید یکم به خودت برس پسته و عسل زیادیش جوش میزنه صورتت مراقب باش گرمیت نشه:whistle: برای ریکاوری تو فصل مسابقه..................بهترین معجونه.........خوب خودمم وقتایی که مسابقه دارم میزنم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ برای ریکاوری تو فصل مسابقه..................بهترین معجونه.........خوب خودمم وقتایی که مسابقه دارم میزنم با این معجون هر روز مسابقه بدی اول میشی :ws47: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ با این معجون هر روز مسابقه بدی اول میشی :ws47: آره ورزشکار کم نمیاره...و قدرت واستقامتش بالا میره ..........البته فقط بدرد فصل مسابقه میخوره........خارج از فصل مسابقه.....تغذیه فرق میکنه.......برا بدنسازی.... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا معلومه چقدر ناراحت شدین.اینقدر که در کمتر از نیم ساعت بحث به پسته و عسل و ... تبدیل شد.آفرین 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب جمهوری اسلامی میبایس با جاهای دیگه فرق داشته باشه!!!!!!!!!!! همه که نمیتونن ...................................................... تاسف 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا معلومه چقدر ناراحت شدین.اینقدر که در کمتر از نیم ساعت بحث به پسته و عسل و ... تبدیل شد.آفرین به به ........صبر کن عرقت بخشکه جوون.......بعد 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به به ........صبر کن عرقت بخشکه جوون.......بعد تاریخ عضویت انگار چیز دیگه ای میگه لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ای داد بیداد.... ای داد و بیداد ،تخمه بو میداد، به همه میداد، به من نمیداد، وقتی که میداد، پوساشو میداد، منم بود دادم، به همه دادم، به او ندادم، وقتی که دادم، پوساشو دادم! ببخشید خوووب....:icon_pf (34): میدونم بی ربط بود.....:icon_pf (34):خو یاد این افتادم! 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ما بچه بودیم تهشو یه جور دیگه میخوندیم... منم بو میدم.... به همه میدم .... تا یاد بگیره... به همه بده...! از سروده های مامانم بود البته... 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ای داد و بیداد ،تخمه بو میداد، به همه میداد، به من نمیداد، وقتی که میداد، پوساشو میداد، منم بود دادم، به همه دادم، به او ندادم، وقتی که دادم، پوساشو دادم! ببخشید خوووب....:icon_pf (34): میدونم بی ربط بود.....:icon_pf (34):خو یاد این افتادم! ما بچه بودیم تهشو یه جور دیگه میخوندیم...منم بو میدم.... به همه میدم .... تا یاد بگیره... به همه بده...! از سروده های مامانم بود البته... درستشو یاد بگیرین ای داد بیداد زن علیداد تخمه بو میداد به من نمیداد منم بومیدم به اون نمیدم اگرم بدم پوستاشو میدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده