رفتن به مطلب

یه چیزی خوندم اعصابم خراب شد.....نظر شما چیه؟

هوتن

ارسال های توصیه شده

یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه!:banel_smiley_4:

بنی ادم اعضای یک پیکرند.....................که قربان پسته اکبرند:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه!:banel_smiley_4:

پسته تازه رو مغز کن.................اسیاب کن........با پنیر بزن.........این خیلی عالیه..................البته اگه با عسلم بخوری خوبه

• Like 3
لینک به دیدگاه
پسته تازه رو مغز کن.................اسیاب کن........با پنیر بزن.........این خیلی عالیه..................البته اگه با عسلم بخوری خوبه

اره همون جوریشو خورده بودم......:ws37:

بادومه پوس کنده و فندق و گردو و پسته +عسل......:girl_yes2:

بامزی دیدی!؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه موقع ضعیف نشی حمید یکم به خودت برس پسته و عسل زیادیش جوش میزنه صورتت مراقب باش گرمیت نشه:whistle::whistle::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه موقع ضعیف نشی حمید یکم به خودت برس پسته و عسل زیادیش جوش میزنه صورتت مراقب باش گرمیت نشه:whistle::whistle::banel_smiley_4:

برای ریکاوری تو فصل مسابقه..................بهترین معجونه.........خوب خودمم وقتایی که مسابقه دارم میزنم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای ریکاوری تو فصل مسابقه..................بهترین معجونه.........خوب خودمم وقتایی که مسابقه دارم میزنم :ws3:

با این معجون هر روز مسابقه بدی اول میشی :whistle::ws47::ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه
با این معجون هر روز مسابقه بدی اول میشی :whistle::ws47::ws47:

آره ورزشکار کم نمیاره...و قدرت واستقامتش بالا میره ..........البته فقط بدرد فصل مسابقه میخوره........خارج از فصل مسابقه.....تغذیه فرق میکنه.......برا بدنسازی....

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا معلومه چقدر ناراحت شدین.اینقدر که در کمتر از نیم ساعت بحث به پسته و عسل و ... تبدیل شد.آفرین

به به ........صبر کن عرقت بخشکه جوون.......بعد

• Like 2
لینک به دیدگاه
ای داد بیداد....:sigh:

ای داد و بیداد ،تخمه بو میداد، به همه میداد، به من نمیداد، وقتی که میداد، پوساشو میداد، منم بود دادم، به همه دادم، به او ندادم، وقتی که دادم، پوساشو دادم!:ws37:

ببخشید خوووب....:icon_pf (34): میدونم بی ربط بود.....:icon_pf (34):خو یاد این افتادم!:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ما بچه بودیم تهشو یه جور دیگه میخوندیم...

منم بو میدم.... به همه میدم .... تا یاد بگیره... به همه بده...!:ws37:

از سروده های مامانم بود البته...:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ای داد و بیداد ،تخمه بو میداد، به همه میداد، به من نمیداد، وقتی که میداد، پوساشو میداد، منم بود دادم، به همه دادم، به او ندادم، وقتی که دادم، پوساشو دادم!:ws37:

ببخشید خوووب....:icon_pf (34): میدونم بی ربط بود.....:icon_pf (34):خو یاد این افتادم!:ws37:

ما بچه بودیم تهشو یه جور دیگه میخوندیم...

منم بو میدم.... به همه میدم .... تا یاد بگیره... به همه بده...!:ws37:

از سروده های مامانم بود البته...:hanghead:

درستشو یاد بگیرین

ای داد بیداد

زن علیداد

تخمه بو میداد

به من نمیداد

منم بومیدم

به اون نمیدم

اگرم بدم

پوستاشو میدم

• Like 4