spow 44198 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام از دوستان کسی با نرم افزار Automation studio کارکرده؟ یه سوالی درمورد فراخوانی Library نرم افزار دارم 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام سجاد جان... من قبلا کار کردم... سئوالتو می شه دقیق بپرسی... امیدوارم یه چیزایی یادم باشه بتونم کمکت کنم 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 من سه سال پیش مدارهای هیدرولیک پنوماتیک رو باهاش میکشیدم ونداشتم دیگه نرم افزارشو یه مدت قبل پرتابلشو دان کردم ولی تجهیزات که تو کتابخونشه لود نمیشدن امروز نرم افزارشو خریدم بازم لود نشد شاید هم من اشتباه میکنم 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من سه سال پیش مدارهای هیدرولیک پنوماتیک رو باهاش میکشیدم ونداشتم دیگه نرم افزارشویه مدت قبل پرتابلشو دان کردم ولی تجهیزات که تو کتابخونشه لود نمیشدن امروز نرم افزارشو خریدم بازم لود نشد شاید هم من اشتباه میکنم یعنی اینا :پمپها،شیرها،سنسورها،تجهیزات اندازه گیری،كنترل كننده های فشار و فلو در بخش هیدرولیك و پنوماتیك رو نداری؟ 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 یعنی اینا :پمپها،شیرها،سنسورها،تجهیزات اندازه گیری،كنترل كننده های فشار و فلو در بخش هیدرولیك و پنوماتیك رو نداری؟ نه هیچکومشون لود نمیشن از ظهر باهاش دارم ور میرم نمیان که نمیان 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 خب نیست دیگه مثل پرتابلشه هیچکوم رو لود نمیکنه قبلا که کارمیکردم باهاش درست بود باید برم یه نسخه دیگه پیدا کنم انگار 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 سجاد جان مشکل از cd یه.... می خوای لینک دانلود بدم بهت؟ ممنون عزیز بزار لینکشو ببینم با این نت داغون میشه گرفتش دی::icon_gol: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 کوفتشون بشه اون هفت هزارتومنی که ازم گرفتن ازش پرسیدما گفت ما مسئولیتی نداریم مگر اینکه اصلا کار نکنه همش دزدیه کار این شرکتهای نرم افزاری مهندسی یکیشون یه نرم افزار درست وحسابی نمیدن به ادم 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 3 آبان، 2010 خب نیست دیگهمثل پرتابلشه هیچکوم رو لود نمیکنه قبلا که کارمیکردم باهاش درست بود باید برم یه نسخه دیگه پیدا کنم انگار سلام اگه از ویندوز سون استفاده کنی این مشکل پیش میاد. از xp استفاده کن 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 آبان، 2010 ممنون عزیزبزار لینکشو ببینم با این نت داغون میشه گرفتش دی::icon_gol: امیدوارم لینکش درست باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اینم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام اگه از ویندوز سون استفاده کنی این مشکل پیش میاد. از xp استفاده کن نه رضا جان من از 7 بدم میاد از ترسم ریختم رو ایکس پی ولی الان میرم یه بارم رو ویستا امتحانش کنم اگه نشد بشینم اینو بگیرم ببینم چی به چیه قربونت 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 اینم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون مهنازجان لینکه درسته دست گلت درد نکنه:icon_gol: 1
ارسال های توصیه شده