سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نمیاداون دفعه قبل میشد دور زد الان اصلا برام نمیاره شاید به مرور عوض بشه شاید هم از ای اس پی من باشه برم دنبال سایتایی که مریم خانم گفتن...هرچند من هنوز اونارو ندیدم مریم جان کجارو سرچ کرده بودی به اونا رسیدی؟ اولین چیزی که توی هر موضوعی به ذهنت می رسه رو توی گوگل سرچ کن. روی اولین نتیجه کلیک کن. کلا آوردن این صفحه یکی از لذت بخش ترین کارها توی ایرانه. :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ این سایت اپلود عکسه برا دوستامه لینک مستقیم میده سرعتش هم بالاست....................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws28: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ راستي اين سايت هم خيلي کارش درسته من هميشه براي آپلود عکس ازش استفاده ميکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به جز اون قبلی که گفتم در مرحله بعد از این برای آپلود عکس استفاده می کنم.. بدک نیست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میشه اینجا درددل کرد؟؟ احساس بدبختی میکنم..الان از ساعته11:30 نشستم با قیلترچکن رفتم همه اش 20 تا دونه عکس از image bam درآوردم.. همه جا بسته است..اینترنتو جمع کنن خیال همه راحت بشه.. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میشه اینجا درددل کرد؟؟احساس بدبختی میکنم..الان از ساعته11:30 نشستم با قیلترچکن رفتم همه اش 20 تا دونه عکس از image bam درآوردم.. همه جا بسته است..اینترنتو جمع کنن خیال همه راحت بشه.. خب تاپیکو زده بودم برا درددل وگرنه همون تالار کامپیوترم زدم همین تاپیک رو هرچی میخوای دان کنی فیتلره هرکجا میخوای اپ کنی فیتلره نفس کشیدنمون هم فیتلر میشه بزودی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من کلی عکس و فایل آپ کرده بودم..بی وجدانها بستن سایتهارو؛ همه اش پرید یادم میافته خونم به جوش میاد 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من کلی عکس و فایل آپ کرده بودم..بی وجدانها بستن سایتهارو؛ همه اش پریدیادم میافته خونم به جوش میاد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خب تاپیکو زده بودم برا درددل وگرنه همون تالار کامپیوترم زدم همین تاپیک روهرچی میخوای دان کنی فیتلره هرکجا میخوای اپ کنی فیتلره نفس کشیدنمون هم فیتلر میشه بزودی انشالللله لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده