O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ كنفرانس پانزدهم مهندسي پزشكي 4 و 5 دي ماه 1387 توي دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد. پوستر هاي كنفرانس : به نظر من اين كنفرانس از لحاظ برنامه، انسجام كاري و امكانات خيلي موفق بود ولي حداقل توي گرايش بيومكانيك بعضي از مقالات واقعا تامل و البته تاثر برانگيز بودن. حتي براي من دانشجوي كارشناسي...:icon_pf (34): به هر حال به من كه خيلي خوش گذشت. در اين تصوير يه نمايي از افتتاحيه ي اين كنفرانس رو ميبينيد. پرفسور هاشمي گلپايگاني پدر (ددي) مهندسي پزشكي كشور هم كه معرف حضور هستن. همين طور بقيه ي اساتيد محترم... حجم فايل ها يه مقدار زياد بود توي 4 قسمت آپلودش كردم هر چهارتا رو با هم انتخاب كنيد و از حالت فشرده خارجش كنيد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اميدوارم به خوبي استفاده كنيم. موفق و پيروز باشيد. 4 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خنده داره،فایل ***** شده!! فيلي نيس كه. تو فورشيرد ديگه 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خنده داره،فایل ***** شده!! درود من چك كردم. فايلا بدون مشكل دانلود ميشد. يه بار ديگه امتحان كنيد اگه نشد دوباره آپ مي كنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده