سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم بیام دم در؟ خیلی وقته دم در نرفتم :( 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیندخت گفته است: منم بیام دم در؟خیلی وقته دم در نرفتم :( نع نمشه.. تو یهو میری گم و گور میشی.. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم هیجان میخواد:( منم ببرین :( وگرنه میرم دم پتجره :( 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیندخت گفته است: دلم هیجان میخواد:(منم ببرین :( وگرنه میرم دم پتجره :( خو برو هیجانشم بیشتره.. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اینجوری دلم خوش نیس شبم با ترس هم مرزه بهشت هم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیندخت گفته است: من اینجوری دلم خوش نیسشبم با ترس هم مرزه بهشت هم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه به احسان چیکار داری بابااا.. پای اونو وسط نکش.. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ احسان همیشه اینجاست برنامه امشب سینماهای تهران 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیندخت گفته است: احسان همیشه اینجاست برنامه امشب سینماهای تهران پ اری کجاس؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ Valentina گفته است: پ اری کجاس؟؟ دم دره گویا. منتظر تو. منو نبردی دیگه. ایشالا برین باد بزنه در بسته شه بمونین پشت در. تو این بارون تنهایی دارم میرم....خداحافط :( شده این قصه تقدیرم...چه دلگیرم...خداحافظ :( 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ Valentina گفته است: آدم ی ساعت میره میاد چ چیزایی که نمیبینه.. مریم اشتباه نکن.. منظور منو از سرنوشت اشتباه فهمیدی.. اری بیا دم در کارت دارم.. نه نه اشتباه نكن، من خريدني نيستم با صداي الن دلون خوانده شود! 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در همين راستاي گفتگوي شما ديشب زن مش ماشالله بيدار مرغاي محله رو خبر كرد 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیندخت گفته است: دم دره گویا. منتظر تو.منو نبردی دیگه. ایشالا برین باد بزنه در بسته شه بمونین پشت در. تو این بارون تنهایی دارم میرم....خداحافط :( شده این قصه تقدیرم...چه دلگیرم...خداحافظ :( ما که کلید داریم عیزم.. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ O-N گفته است: در همين راستاي گفتگوي شماديشب زن مش ماشالله بيدار مرغاي محله رو خبر كرد جدی؟ بعدش چیشد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیندخت گفته است: جدی؟ بعدش چیشد؟؟ هيچي ديگه. يه صوبتايي پشت سر خروس زري نمود كه اصن از تو داغون شدم :دي 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۲ M!LAD گفته است: سلام به دوستان مهندس علیک 100 سلام.. 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۲ Valentina گفته است: علیک 100 سلام.. عذر میخوام این علیک 100 سلام یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۲ ما از ساير رشته هاي فني و مهندسي ايم و به ساير رشته هاي فني و مهندسي باز مي گرديم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده