DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو :JC_thinking:قدت از 1.55 تا 1.65 یه نموره تپل موهات مشکی.چشاتو نمیدونم ولی شاید مشکی باشه. خوبیا نه اِی خدا نشستیم چیا میگیم آخه به هم آخه ببین آرمین خان.....ما اصلا با هم برخورد نداشتیم.....این برا کسایی که تو نت خیلی با هم آشنا هستن خیلی جالب میتونه باشه.....همچنین قوه ی تجسمشون رو نشون میده!!!! از 1.55 تا 1.65 .........10 سانت فاصله هست!!!!!!!!!:w00: خوب که هستم.... :ws3: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا خوب بچه متفاوته!!!!!!!!!!!!!!!!چرا دات میزنی سرش؟!؟؟!؟ این کجاش متفاوته آخه فقط کلشو میندازه تو تاپیکا ببینه کی نظرش چیه که سریع سازو دربیاره بشینه بزنه خیلیم چاقه 185 کیلویه :aghosh: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ عکس من که تو پروفم هستاین تاپیک باید کجا باشه؟ اگه گفتی؟ سهههههههههههههیلللللللللللل.....................تو رو خدااااااااااااااااااااااا.....فقط هدف اسپم نیست به خداااااااااااااا...... :ws21: به جون لیلا قوه تجسم بعضی ها خیلی قویه........من میخوام ببینم کیا این استعدادو دارن!؟!! بعدشم کدوم عکس!؟!؟!؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ عسک منم هستش تو پولوفایلم.... 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:سمندون لاغر بووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونمممممم؟ شوخی میکنم :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آخه ببین آرمین خان.....ما اصلا با هم برخورد نداشتیم.....این برا کسایی که تو نت خیلی با هم آشنا هستن خیلی جالب میتونه باشه.....همچنین قوه ی تجسمشون رو نشون میده!!!! از 1.55 تا 1.65 .........10 سانت فاصله هست!!!!!!!!!:w00: خوب که هستم.... :ws3: تو قدت بلنده.....خیلی بلنده.100% 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ جای ایدا خالیه....حالا که من 2 روز برگشتم اون رفته:icon_pf (34): اون قد بلند چشمان مشکی مو تقریبا فرفری البته فکرکنم...دقیق نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو قدت بلنده.....خیلی بلنده.100% چقد مثلاااااااااااا؟:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 2 متر خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینقد با اطمینان؟!؟!؟ جای ایدا خالیه....حالا که من 2 روز برگشتم اون رفته:icon_pf (34):اون قد بلند چشمان مشکی مو تقریبا فرفری البته فکرکنم...دقیق نمیدونم آیدا رفته مسافرت دیگه....برمیگرده...... خو عکسشو دیدی....اره این شکلیه آیدا!!! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منو اشتپ گفتی:w16:[/QUOT من بگم تو چه شلکیی:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منو اشتپ گفتی:w16:[/QUOT من بگم تو چه شلکیی:icon_redface: :ws3:یکم بوگو 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:یکم بوگو نه لاغری نه چاقی صورتت یکم کشیدس مانتو اندامی میپوشی قدت هم متوسطه :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ عکس منو کی بهت نشون داده؟ تو عینک میزنی نهههه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ عکس منو کی بهت نشون داده؟ به فکر مشتت باش میلاددد......:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: نه لاغری نه چاقی صورتت یکم کشیدس مانتو اندامی میپوشی قدت هم متوسطه :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: :w58: :w58: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به فکر مشتت باش میلاددد......:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :w58: :w58: چرا چشات چپید:gol cheshmak: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به فکر مشتت باش میلاددد......:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :w58: :w58: تجسمش خیلی قوی هست 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو عینک میزنی نهههه عکس تورو همه دارن جیگر.... :icon_pf (34): از بس خوشگلم عکسمو همه به هم نشون میدن:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من کجام چاخه؟!:w00:برید مشخصاتمو از سهیلو عطا بگیرید...من فقط نظاره گرم.... بابا من فقط حدس زدم......:icon_pf (34): :icon_pf (34): یعنی چی نظاره گری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود باش یکی رو تو صیف کن!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به فکر مشتت باش میلاددد......:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تجسمش خیلی قوی هست ای ول!!!! یکی پیدا شد که درس گفته باشه!! اولین نفر :ws3:vahid2007 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به فکر مشتت باش میلاددد......:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تجسمش خیلی قوی هست منو کی دیده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده