DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ . . من میخوام بدونم بچه ها چه تصوری از من تو ذهنشون دارن..... اینجا قراره همدیگرو توصیف کنیم... اوناییکه همدیگرو دیدن هم میتونن دوستاشونو توصیف کنن....منظورم ظاهرشونه!!! اونایی ام که همدیگرو ندیدن و فقط شناختشون از رو پستای همدیگه س.....میتونن بگن چی از طرف تو ذهنشونه..... به نظر من : سهیل: قد بلنده و چشم ابرو مشکی.....موهاشم مجعده.... سجاد: چهارشونه س.... یه مقدارم موهاش ریخته.....منو یاد لینکون تو فرار از زندان میندازه...البته قیافه ی لینکون ها ....شخصیتش که خیلی بیخود بود!!! سجاد یه دونه س!!! :girl_yes2: هوتن: قدش بلنده....چشماشم روشنه....(خودش خوب گفته!) ایلیا: قدش متوسطه....لاغره...چشمای گیرایی به نظرم داره... آیدا: قدش بلنده...4شونه س....نه چاقه نه لاغر....سبزه س....چشم ابرو مشکی هم هست....(دیدمش...دوستمه) سمندون: قدش متوسطه....یه ذره تپله....چشم ابرو مشکیه....بینی کوچیکی داره و لباش قشنگه!!! ندا: دیدمش..... لاغره و قد بلند....موهاشم صافه صاف نیست......پوستشم سفیده ...ناخناشم بلنده!! امین 202: فک کنم تپله!.... مبهم: ریزه میزه س.....سبزه ام هست به نظرم... امین نپو: بوره! قدشم بلنده.... میلاد: عکسشو دیدم....ولی فقط یادمه لاغر بود! سارا افشار: چشمای درشتی داره....مشکی هم ممکنه باشه.... محسن88: قد متوسطی داره....یه مقدارم موهاش ریخته! . . . . . . . . . . فعلا همینا یادم بود....بازم میام میگم!!! شماام بگید.....ببینیم قدرت تجسممون در چه حاله!!!! 9 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من چه شکلیم؟ :ws52: لاغری....قدتم کوتاس!!! البته من اصلا نمیشناسمت..... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من... بابا حداقل یکی رم بگین...... فقط خودتونو نخواین که!!!!!!!!!!!! پیانیست.....قدش بلنده.....قیافه ی پر جذبه ای باید داشته باشه.....موهاشم فره! 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52: لاغری....قدتم کوتاس!!! البته من اصلا نمیشناسمت..... :icon_pf (34): نه بابا 1.86 هستم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ البته فقط تپلیم رو اشتپ گفتی بقیش درسته. رژیم سراغ نداری 10 کیلو چاق شممممم:banel_smiley_4: قدم هم کوتاهه 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منو اشتپ گفتی:w16: :icon_pf (34):نه بابا 1.86 هستم خوب قرار نبود که درس بگم..... حالا شماها بگین!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منو اشتپ گفتی:w16: الله و اکبرا یه بار نشد این یه چیزیو تایید کنه ها:w00: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ البته فقط تپلیم رو اشتپ گفتی بقیش درسته.رژیم سراغ نداری 10 کیلو چاق شممممم:banel_smiley_4: قدم هم کوتاهه بابا بیخیال....مردم خودشونو میکشن لاغر شن....مگه چن کیلویی میخوای چاخ شی آخه!!!!:icon_pf (34): قد دختر کوتا باشه اشکال نداره... پاشنه بلن میپوشه مشکل حله.... 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ الله و اکبرایه بار نشد این یه چیزیو تایید کنه ها:w00: بابا خوب بچه متفاوته!!!!!!!!!!!!!!!!چرا دات میزنی سرش؟!؟؟!؟ 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا بیخیال....مردم خودشونو میکشن لاغر شن....مگه چن کیلویی میخوای چاخ شی آخه!!!!:icon_pf (34): قد دختر کوتا باشه اشکال نداره... پاشنه بلن میپوشه مشکل حله.... دمت گررررررررم بگممممممممممم چند کیلو هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا خوب بچه متفاوته!!!!!!!!!!!!!!!!چرا دات میزنی سرش؟!؟؟!؟ :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ البته فقط تپلیم رو اشتپ گفتی بقیش درسته.رژیم سراغ نداری 10 کیلو چاق شممممم:banel_smiley_4: قدم هم کوتاهه ........................اینی که گفتی خود سمنددون نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب قرار نبود که درس بگم.....حالا شماها بگین!!!!!! تو :JC_thinking: قدت از 1.55 تا 1.65 یه نموره تپل موهات مشکی.چشاتو نمیدونم ولی شاید مشکی باشه. خوبیا نه اِی خدا نشستیم چیا میگیم آخه به هم 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ دمت گررررررررم بگممممممممممم چند کیلو هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو اگه دوس داری بگو......بعدشم اگه قدت کوتاس....نباید وزنت زیاد بشه....اونجوری که خیلی بد میشه!!!!:JC_thinking: :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ........................اینی که گفتی خود سمنددون نبود؟ :ws28::ws28: سمندون لاغر بووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونمممممم؟ 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ عکس من که تو پروفم هست این تاپیک باید کجا باشه؟ اگه گفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده