DCBA 8191 ارسال شده در 1 آبان، 2010 . . من میخوام بدونم بچه ها چه تصوری از من تو ذهنشون دارن..... اینجا قراره همدیگرو توصیف کنیم... اوناییکه همدیگرو دیدن هم میتونن دوستاشونو توصیف کنن....منظورم ظاهرشونه!!! اونایی ام که همدیگرو ندیدن و فقط شناختشون از رو پستای همدیگه س.....میتونن بگن چی از طرف تو ذهنشونه..... به نظر من : سهیل: قد بلنده و چشم ابرو مشکی.....موهاشم مجعده.... سجاد: چهارشونه س.... یه مقدارم موهاش ریخته.....منو یاد لینکون تو فرار از زندان میندازه...البته قیافه ی لینکون ها ....شخصیتش که خیلی بیخود بود!!! سجاد یه دونه س!!! :girl_yes2: هوتن: قدش بلنده....چشماشم روشنه....(خودش خوب گفته!) ایلیا: قدش متوسطه....لاغره...چشمای گیرایی به نظرم داره... آیدا: قدش بلنده...4شونه س....نه چاقه نه لاغر....سبزه س....چشم ابرو مشکی هم هست....(دیدمش...دوستمه) سمندون: قدش متوسطه....یه ذره تپله....چشم ابرو مشکیه....بینی کوچیکی داره و لباش قشنگه!!! ندا: دیدمش..... لاغره و قد بلند....موهاشم صافه صاف نیست......پوستشم سفیده ...ناخناشم بلنده!! امین 202: فک کنم تپله!.... مبهم: ریزه میزه س.....سبزه ام هست به نظرم... امین نپو: بوره! قدشم بلنده.... میلاد: عکسشو دیدم....ولی فقط یادمه لاغر بود! سارا افشار: چشمای درشتی داره....مشکی هم ممکنه باشه.... محسن88: قد متوسطی داره....یه مقدارم موهاش ریخته! . . . . . . . . . . فعلا همینا یادم بود....بازم میام میگم!!! شماام بگید.....ببینیم قدرت تجسممون در چه حاله!!!! 9
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 من چه شکلیم؟ :ws52: لاغری....قدتم کوتاس!!! البته من اصلا نمیشناسمت..... 1
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 من... بابا حداقل یکی رم بگین...... فقط خودتونو نخواین که!!!!!!!!!!!! پیانیست.....قدش بلنده.....قیافه ی پر جذبه ای باید داشته باشه.....موهاشم فره! 4
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آبان، 2010 :ws52: لاغری....قدتم کوتاس!!! البته من اصلا نمیشناسمت..... :icon_pf (34): نه بابا 1.86 هستم 2
سمندون 19437 ارسال شده در 1 آبان، 2010 البته فقط تپلیم رو اشتپ گفتی بقیش درسته. رژیم سراغ نداری 10 کیلو چاق شممممم:banel_smiley_4: قدم هم کوتاهه 3
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 منو اشتپ گفتی:w16: :icon_pf (34):نه بابا 1.86 هستم خوب قرار نبود که درس بگم..... حالا شماها بگین!!!!!! 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آبان، 2010 منو اشتپ گفتی:w16: الله و اکبرا یه بار نشد این یه چیزیو تایید کنه ها:w00: 4
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 البته فقط تپلیم رو اشتپ گفتی بقیش درسته.رژیم سراغ نداری 10 کیلو چاق شممممم:banel_smiley_4: قدم هم کوتاهه بابا بیخیال....مردم خودشونو میکشن لاغر شن....مگه چن کیلویی میخوای چاخ شی آخه!!!!:icon_pf (34): قد دختر کوتا باشه اشکال نداره... پاشنه بلن میپوشه مشکل حله.... 5
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 الله و اکبرایه بار نشد این یه چیزیو تایید کنه ها:w00: بابا خوب بچه متفاوته!!!!!!!!!!!!!!!!چرا دات میزنی سرش؟!؟؟!؟ 5
سمندون 19437 ارسال شده در 1 آبان، 2010 بابا بیخیال....مردم خودشونو میکشن لاغر شن....مگه چن کیلویی میخوای چاخ شی آخه!!!!:icon_pf (34): قد دختر کوتا باشه اشکال نداره... پاشنه بلن میپوشه مشکل حله.... دمت گررررررررم بگممممممممممم چند کیلو هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
سمندون 19437 ارسال شده در 1 آبان، 2010 بابا خوب بچه متفاوته!!!!!!!!!!!!!!!!چرا دات میزنی سرش؟!؟؟!؟ :aghosh: 3
mamadj 1361 ارسال شده در 1 آبان، 2010 البته فقط تپلیم رو اشتپ گفتی بقیش درسته.رژیم سراغ نداری 10 کیلو چاق شممممم:banel_smiley_4: قدم هم کوتاهه ........................اینی که گفتی خود سمنددون نبود؟ 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آبان، 2010 خوب قرار نبود که درس بگم.....حالا شماها بگین!!!!!! تو :JC_thinking: قدت از 1.55 تا 1.65 یه نموره تپل موهات مشکی.چشاتو نمیدونم ولی شاید مشکی باشه. خوبیا نه اِی خدا نشستیم چیا میگیم آخه به هم 2
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 دمت گررررررررم بگممممممممممم چند کیلو هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو اگه دوس داری بگو......بعدشم اگه قدت کوتاس....نباید وزنت زیاد بشه....اونجوری که خیلی بد میشه!!!!:JC_thinking: :aghosh: 1
سمندون 19437 ارسال شده در 1 آبان، 2010 ........................اینی که گفتی خود سمنددون نبود؟ :ws28::ws28: سمندون لاغر بووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونمممممم؟ 4
ارسال های توصیه شده