نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزمممممممممممممم خوبی؟ سلووووووووووم مقسی همه خوبیم همه چی ارومه لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من مخالفم..... اونجا هیچی نداره فقط اسپم می کنن..من نیستما...من اصلا اونجا نمیرم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من مخالفم..... اونجا هیچی نداره فقط اسپم می کنن..من نیستما...من اصلا اونجا نمیرم:icon_pf (34): عجب ......... قبر خودتو کندی پرشین...... 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ عجب .........قبر خودتو کندی پرشین...... :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::icon_pf (34): پرشین خدا به دادت برسه پسر!!!! ووویویوووی 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ همانا نظر ما عوض شده: یک سری انسان های با شخصیت میروند پاتوق بیخوابان... چرا تشکر نداره؟ لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حالا که من رفتم اون ور تو نیستی سرت میخواره ها علی کمر به قتلت بسته!!!:jawdrop: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حالا که من رفتم اون ور تو نیستی سرت میخواره ها علی کمر به قتلت بسته!!!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه نمیشه امتیازات رو برگردوند. با مدیر مذاکره کنید تاپیکتون رو برگردونه همونطور که میلاد گفت، تصمیم به اینکه امتیازات از تالارهای اسپم خور برداشته بشه مربوط به خیلی قبل ِ و امکان اینکه تشکراتش برگرده نیست. جاهای دیگۀ انجمن محدودیت امتیاز نداریم. میتونید در اون قسمت ها فعالیتهای مفید بکنید 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من يه تاپيک (چقدر لذت بخشه!!) تو تالار عکس زده بودم چرا حذف شده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من يه تاپيک (چقدر لذت بخشه!!) تو تالار عکس زده بودم چرا حذف شده؟؟؟ چه ربطی به این تاپیک داره خو اشتباه اومدی فکر کنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ چه ربطی به این تاپیک داره خو اشتباه اومدی فکر کنم همه جای انجمن سرای پیانیست است 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز اگر موافق هستین روال کار پاتوق رو عوض کنیم ؟ چون به نظر این تاپیک به صورت بی هدف دنبال میشه و دیگه کم کم داره لوس میشه اگر موافق هستین از امشب در مورد یک چیز خواص بحث و اسپم کنیم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شاهین جونم منو اول چرا آوردی اینجا من بگم در مورد چی بحث کنیم؟! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ موافخی در مورد کنکور بحث کنیم:دی امروز نتایجشو دادن 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شاهین جونم منو اول چرا آوردی اینجا من بگم در مورد چی بحث کنیم؟! بگو عزیزم این گوی و این میدون خدمت شما خدا کنه موفق بشم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ موافخی در مورد کنکور بحث کنیم:دیامروز نتایجشو دادن :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: وای یک سوال من تو کنکور کاردانی به کارشناسی ایستایی ریاضی زبان ادبیات نزدم به نظرت من قبول میشم؟:ws21: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حتما قبول می شی شاهین جون غصه نخور:دی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااااااام شاهین اینجا قراره اعتصاب کنیم............. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده