شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام چرا تاپیک بی خوابان که قدیم تو تالار گفت و گوی ازاد بود الان انتقالش دادین به زنگ تفریح و چرا دیگه تشکر نداره؟ شاید به نظر مدیریت تایپیک اسپم بازی باشه ولی باید بگم که این طور نیست چون تو تاپیک همه جور اسپم رد و بدل میشه سیاسی اخلاقی و... در قالب شوخی:w00::w00::w00: خواهشا زود تر دکمه ی تشکرمون رو بهمون برگردونین وگرنه اعتصاب اسپم توی اون تالار می کنیم. 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تایید میشه باید تشکر داشته باشه. تو بی خوابان هم یه سری بحثا میشه فقط اسپم نیستش. بعضی بحثا هم میشه. هیچ وقت هم بحث سیا سی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من هم با دوستان بالایی موافقم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من هم با دوستان بالایی موافقم :icon_gol: تشکر میخوای چی کار حالا؟ :banel_smiley_4::w00: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ زود باش از من تشکر کن شاهین:دی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تشکر میخوای چی کار حالا؟ چیزی رو که داشته باید برش گردونن:w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب منم موافقم!!!!!!!!!!!! زود باش از من تشکر کن شاهین:دی مرسی فاطمه جان:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل گفتی بزن میام جواب میدم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام به همه... خوبید؟ 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل گفتی بزن میام جواب میدم آره منم شاهدم اون شب گفتش لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام به همه... خوبید؟ اسپم نکن:w00: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل گفتی بزن میام جواب میدم الان نیست! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ می بینم که همه قاطی هستید و ایناااااااااا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام به همه... خوبید؟ سلام مدیر زود موافقت خودت رو اعلام کن و گرمه امشب اسپم میشی می بینم که همه قاطی هستید و ایناااااااااا :167::167::167: من مخالفم هم به جهنم بد مشهدی اگر دیگه راحت دادم:167::167::167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده