alibabaiem 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی من دانشجوی رشته مهندسی نخازن نفتی دانشگاه گچساران هستم اگر کتابی لازم داشتین در خدمتیم (البته اگز تو مجموعه بزرگم داشته باشمش) 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی من دانشجوی رشته مهندسی نخازن نفتی دانشگاه گچساران هستم اگر کتابی لازم داشتین در خدمتیم (البته اگز تو مجموعه بزرگم داشته باشمش) سلام دوست عزیز، ممنون از لطفت، مطمئناً کتاب های تخصصی بدرد افراد می خوره، به نظرم اگر اقدام به گذاشتن کتاب ها در سایت کنین خیلی بهتر است، چون که کم پیش میاد کسی اقدام به درخواست کتاب کنه، و تمام تلاشش رو میکنه که کتاب رو پیدا کنه، با تشکر لینک به دیدگاه
amin.petroman 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی خوشحالم وارد انجمن شدم...انشالله سببی بشه برای افزایش بار علمیم...دوستون دارم..یا علی 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ خیلی خوشحالم وارد انجمن شدم...انشالله سببی بشه برای افزایش بار علمیم...دوستون دارم..یا علی سلام...ماهم خوشحالیم دوست عزیز لینک به دیدگاه
پویان بهارفر 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ سلام دوستان پویان هستم دانشجوی مهندسی نفت - حفاری و استخراج 2 لینک به دیدگاه
مهدي حسن لاريجاني 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سلام من مهدي لاريجاني هستم مهندسي مخازن نفت از دانشگاه آزاد . 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستای خوبم خوش اومدید....موفق باشید لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ سلام دلم میخواد گرایشمو نفت انتخاب کنم عاشقشم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سلام دلم میخواد گرایشمو نفت انتخاب کنم عاشقشم گرایش چی رو نفت انتخاب کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
yahyazadeh2 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سلام مهندس اگه کتاب خواص سیالات طارق احمد رو داری بهم بدی ممنون میشم.hooman.yahyzadeh@gmail.com) 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ گرایش چی رو نفت انتخاب کنی؟ رشتم مهندسی شیمیه هنوز گرایش نداریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام مهندس اگه کتاب خواص سیالات طارق احمد رو داری بهم بدی ممنون میشم.hooman.yahyzadeh@gmail.com) سلام دوست عزیز. تو این قسمت میتونید پیدا کنید رشتم مهندسی شیمیه هنوز گرایش نداریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شیمی که گرایش نفت نداره.دو رشته جدا هستن 1 لینک به دیدگاه
msd021 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه مسعود هستم دانشجوی سال سوم مهندسی نفت بهره برداری علوم تحقیقات تهران دوستان چرا تاپیک مهندسی نفت زیر مجموعه مهندسی شیمی هستش اینجا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_razz: خواهشن نفت و گاز رو براش یه تاپیک مهندسی جدا اختصاص بدین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ سلام به همهمسعود هستم دانشجوی سال سوم مهندسی نفت بهره برداری علوم تحقیقات تهران دوستان چرا تاپیک مهندسی نفت زیر مجموعه مهندسی شیمی هستش اینجا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_razz: خواهشن نفت و گاز رو براش یه تاپیک مهندسی جدا اختصاص بدین سلام دوست عزیز خوش اومدی به انجمن چون هنوز این بخش زیاد رونق نداره، واسه همین مجزا نشده. ایشالا بعد از فعالتر شدن بخش، در تالاری مجزا قرار خواهد گرفت. 1 لینک به دیدگاه
saeed kaivani 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سلام. سعید کیوانی هستم .فوق لیسانس نفت از دانشگاه ازاد امیدیه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.سعید کیوانی هستم .فوق لیسانس نفت از دانشگاه ازاد امیدیه سلام آقا سعید. خوش اومدین به انجمن ایشالا که بتونیم همکاری خوبی رو هم تو انجمن داشته باشیم لینک به دیدگاه
saeed kaivani 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل رشته نفت هستم. محیط کار این رشته برا یه خانم اصلا مناسب نیست....... موفق باشی........ 3 لینک به دیدگاه
royaykhiss 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. رضا هستم 24 ساله. اهل شیراز. دانشجوی مهندسی بهره برداری و پالایش گاز امیدوارم با کمک همه اعضا بتونیم نیازهای خود و دیگران رو بهبود ببخشیم. موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه خوش اومدين.....موفق باشين 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.رضا هستم 24 ساله. اهل شیراز. دانشجوی مهندسی بهره برداری و پالایش گاز امیدوارم با کمک همه اعضا بتونیم نیازهای خود و دیگران رو بهبود ببخشیم. موفق باشید خوش امدی دوست عزیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده