spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز دانلود جزوه اموزشی نرم افزار فلوئنت قبل از اکسپایر شدن لینک دانلود فرمایید موفق باشیم جزوه ی آموزشی Fluent برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من نتونستم دانلود کنم چک کردم امیرجان مشکلی نداشت 1 لینک به دیدگاه
حسين 1966 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ لازمه اين توضيح رو داد که اين اموزش مربوط به ورژن 6 فلوئنت و به زبان اصليست اينو گفتم چون تصورم موقع دانلود اين بود که جزوه فارسيه .هرچند که همين هم چيز جالبيه با تشکر 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ یه بار دیگه آموزششو میذاری سجاد من دیر رسیدم تموم شده بود 1 لینک به دیدگاه
mojtabayousefi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سلام لینکش خرابه میشه دوباره بزارید مرسی لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ الان به ارشیوم دسترسی ندارم اگه ازدوستان کسی داشت اپ کنه بزاره وگرنه یکی دوهفته دیگه پیداش میکنم ومیزارمش 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ ممنون میشم دوباره بزاری سجاد وگرنه خودم میام سراغت:w00: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ اميدوارم براي دوستان مفيد باشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده