میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یکی نیست به امام زمان بگه: اگر هفت كشور به شاهی تو راست/ چرا رنج و سختی همه بهر ماست؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ فکر میکنم فقط مسلمانها هستند که میگن خدا عادله درحالیکه تو خود قرآن هم بارها گفته به هرکی بخواد میده و به هرکی نمیخواد ... ! فقط من موندم که اگه قراره عدالتش همه جا گسترده باشه چرا همش خوشبختها خوشبخت تر و بد بختا بدبخت تر میشن... منم باهات موافقم دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ گلم منظور از اون ايه اين نيست كه خدا به هركي كه دلش بخواد ميده و به كس ديگه كه نميخاد نميده منظور اينه كه خدا به هر كسي كه ازش بخاد ميده يعني اول بايد از صميم دل ازخدا خواست اينها تو تفسير ها هست نبايد از ايات برداشت شخصي كرد اميدوارم به دردت بخوره حرفم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ گلم منظور از اون ايه اين نيست كه خدا به هركي كه دلش بخواد ميده و به كس ديگه كه نميخاد نميدهمنظور اينه كه خدا به هر كسي كه ازش بخاد ميده يعني اول بايد از صميم دل ازخدا خواست اينها تو تفسير ها هست نبايد از ايات برداشت شخصي كرد اميدوارم به دردت بخوره حرفم یعنی میگی اون پیرمرد دوست نداره کار خوب داشته باشه و غذای خوب بخوره و راحت بخوابه؟ :jawdrop: اگه دوست نداشت اون خوشحالی بعد از گرفتن اون غذا چی بود پس؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اقا ميلاد حكمت كاراي خدا رو حتي موسي هم نفهميد شما خيلي توقعت زياده كه ميخواي همه چيو بدوني اگه بخايم ميده اما اگه بخايم و بدونه كه نبايد بده جلومون مي ايسته بهش ميگن امتحان حكمت يا .... به هر حال خدا خداست و خدايي ميكنه گاهي با عدالتش گاهي با قدرتش گاهي هم با حكمتش پس اگه خداست بذاريم خدايي كنه 2 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خب ظاهرا تمام مشکلات کشور عزیزمون در حجاب خانم ها و روابط دخترا و پسرا خلاصه میشه،که خوشبختانه مسئولین جان بر کف با همت مضاعف دارن این مشکلات رو بر طرف می کنن! :167: بقیه مسائل هم چیزی نیست که....چرا جوسازی می کنین....؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خب دقيقا ربطش رو متوجه نشدم به حرفام ولي تشكر:ws2: لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حرفای منو میگی؟ به صحبت قبلی شما ربزی نداشت....داشتم درد دل می...ببخشید،یعنی از مسئولین تشکر می کردم!:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خب دیگه،فکر کنم الان یه اخطار تپل می گیرم....زودتر برم..... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ پس اجازه بده من به مسئولين منتقل كنم ااااا كجا ميري وايسا:167: به هر حال حرفات قابل تامل بود 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ فقط میشه گفت ننگ بر هر چی مسئول بی پدره حروم زاده است که مردم رو به هیچ گرفتن.... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خاك بر دهانم:icon_pf (34): بگذريم...... همون پيره مرده و خدا بهتر بود لا اقل فحش نداشت توش 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اقا ميلاد حكمت كاراي خدا رو حتي موسي هم نفهميدشما خيلي توقعت زياده كه ميخواي همه چيو بدوني اگه بخايم ميده اما اگه بخايم و بدونه كه نبايد بده جلومون مي ايسته بهش ميگن امتحان حكمت يا .... به هر حال خدا خداست و خدايي ميكنه گاهي با عدالتش گاهي با قدرتش گاهي هم با حكمتش پس اگه خداست بذاريم خدايي كنه این همون عامل عقب موندگی مسلموناست هر چی میشه میگید: شما نمیفهمید...بهش فکر نکنید پس باشه...یعنی ما بازیچه دست یه نفریم...هر کاری بخواد رومون انجام میده..ما هم نمیفهمیم. واقعا با این دید زندگی میکنی؟ پس اگه خداست بذاريم خدايي كنه اون بیاد وجود داشتنشو ثابت کنه...خدایی کردن پیشکش 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ ترجيح ميدم سكوت كنم خدا دوست دانشگاهت نيست كه اينطور بخاي بري به جنگش با اين حال قابل احترامه حرفاتون اقا ممنون كه تو بحث ما شركت كرديد لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ ترجيح ميدم سكوت كنمخدا دوست دانشگاهت نيست كه اينطور بخاي بري به جنگش با اين حال قابل احترامه حرفاتون اقا ممنون كه تو بحث ما شركت كرديد جوابی داشتید سکوت نمیکردید مطمئنا من با دوستای دانشگاهیم جنگ نمیکنم با موجودات تخیلی و دروغگو ها جنگ میکنم فقط:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اين هم محترمه اقا ميلاد خوب چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده