سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چطوری اونوخت؟؟؟؟؟ راندوشو تبدیل می کنیم...کار جالب می شه. طرح دیگه ای نداید؟:w00: فقط می شینید منتظر بقیه؟ :w00: مهناز جان من قبلا گفتم طرح دیگه ای ندارم نیازی به عصبی شدن نیست!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ راندوشو تبدیل می کنیم...کار جالب می شه. مهناز جان من قبلا گفتم طرح دیگه ای ندارم نیازی به عصبی شدن نیست!!! باجه... ببقچید.... :icon_pf (34): نفر بعد... :167: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من نمی دونم چرا ........ اینم طرح پیشنهادی من: 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ من با طرح آخری که گذاشتی موافقم .. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها کجایید؟ نمی خواید راندو کنید؟ اینم طرح ها............ یکی رو انتخاب کنید: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها کجایید؟نمی خواید راندو کنید؟ سلام مهنااااااااااااااااااااااز دیدی درست شد؟ چیو راندو کنیم 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من راندو اولویت دوم یک معماره..فک میکنم ارائه خوب بیشتر شامل پرسپکتیو اصولی میشه..واسه همین طرحهایی که تمرکزش روی پرسپکتیو باشه خیلی بهترن... شماره دو و سه ( از بالا )خیلی خوبن!! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر منم 3 پرسپکتیوش خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ 3 خیلی خوبه منم موافخم............. 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ 3 خیلی خوبه منم موافخم............. منم موافخم.................... 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها همین طرح انتخاب شد؟؟؟؟ بکشیم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده