Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ راستش منم با همونی که فاطمه داد موافقم.... اما.... اینم یه طرح آسون: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ راستش منم با همونی که فاطمه داد موافقم.... اما.... اینم یه طرح آسون: نه خیلی نقاشیه ...................... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز... دفعه ی بعد یهنی 3 هفته دیگه اینو انجام می دیم: پ.ن: این پست فقط جهت حالگیری زده شده و هیچ ارزش دیگری ندارد 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز... دفعه ی بعد یهنی 3 هفته دیگه اینو انجام می دیم: پ.ن: این پست فقط جهت حالگیری زده شده و هیچ ارزش دیگری ندارد ترسیدم بابا 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز... دفعه ی بعد یهنی 3 هفته دیگه اینو انجام می دیم: پ.ن: این پست فقط جهت حالگیری زده شده و هیچ ارزش دیگری ندارد آب قند لطفا! :obm: :obm: :obm: :obm::obm: :obm: :obm: :obm: :obm: :obm: :obm: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ منم با این موافقم: خیلی سخت نیست ترکیب رنگاش کار می بره! فوقش بیشتر از یه بار می کشیم! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی سخت نیست ترکیب رنگاش کار می بره!فوقش بیشتر از یه بار می کشیم! موافقم.... تمرین یعنی هی بد شه.. هی پاره کنی کاغدو 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ موافقم.... تمرین یعنی هی بد شه.. هی پاره کنی کاغدو اوهوم............. به نظرم تمرین خوبیه فوقش می کنیم دو هفته 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ این سخته..من تا حالا با ماژیک کار نکرددددددددددددددم:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ این سخته..من تا حالا با ماژیک کار نکرددددددددددددددم:w00: داد نزن :w00: با هر چی دوست داری می تونی کار کنی جیگر 1 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من فقط فضای داخلی راندو کردم.. هرچی بقیه انتخاب کردن قفوله.. چون همش برای من سخته 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ منم با این موافقم: پس همینو قراره بکشیم؟؟؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ کس دیگه ای نیست؟ نظر؟ پیشنهاد؟ انتقاد؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خب دوستان: این طرح برای راندوی این هفته تصویب شد. زمان تحویل: جمعه ی این هفته. موفق باشیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه طرحی رو برای راندوی این هفته در نظر دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه طرحی رو برای راندوی این هفته در نظر دارید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده