spow 44198 ارسال شده در 30 مهر، 2010 سلام دوستان عزیز دانلود ویدیوهای اموزشی انسیسAnsys CFX 12 امیدوارم به درد دوستان عزیز بخوره موفق باشیم ویدئوی آموزشی Ansys CFX 12 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک ها کار نمیکنه...ممنون میشم بررسی کنین دوست عزیز از تاریخ اپلود فایل ها مدت بسیاری گذشته منم اینارو دانلود نکرده بودم تا اگر شد اپلودشون کنم ولی یکسری کتاب و رفرنس خوب برای انسیس هست اگر دوست داشتید از طریق تورنت دانلود کنید لینک های تورنت رو در فایل پیوستی گذاشتم این لینک رو هم میتونید چک کنید در سایت مهندس یار برای اموزش انسیس قرارداده شده من محتواش رو چک نکردم موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
dadgartex 10 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 میبخشید اگه میشه منو رانمایی کنید چجوری از رپید شیر داونلود کنم؟ من اکانت رپید شیر ندارم؟
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 سلام دوست عزیز وقتی صفحه راپیدشیرد برای دانلود باز میشه دو گزینه داره گزینه سمت چپ برای کسانی که هزینه استفاده ازامکاناتشو پرداخت کردن و گزینه سمت راست (منتظر میمانم) میزنی 5دقیقه بعد دانلود می کنی واگه مجدد بخواهی چیزی دانلود کنی بهتره بزاری نیم ساعت بعد وگرنه باید بیشتر منتظر بمونی 3
hadihajmohammad 10 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 سلام اگر میشه این فایل رو برام میل کنید .............
farhad1988 10 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 اگه امكانش هست لطفا اين فايل واسم ميل كنيد خيلي بهش احتياج دارم رپيد شر اجازه دانلود نميده.مچكرم.icon_pf (72):
amirlg 152 ارسال شده در 21 مهر، 2014 سلام دوستان عزیزدانلود ویدیوهای اموزشی انسیسAnsys CFX 12 امیدوارم به درد دوستان عزیز بخوره موفق باشیم ویدئوی آموزشی Ansys CFX 12 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک ها کار نمیکنه...ممنون میشم بررسی کنین 1
omidrezazade 10 ارسال شده در 10 تیر، 2016 سلام میشه برای بنده این ویدیو ها رو ایمیل کنید. خیلی نیاز دارم پیشاپیش از شما سپاسگزارم
HRKHORSHIDI 10 ارسال شده در 10 تیر، 2016 سلام بنده هم این فایل ها رو ندارم البته یک سری فایل ویدئویی دیگه از اینترنت دانلود کردم و دارم بفرمایید موضوعتون چیه، اگه داشتم براتون میفرستم
ارسال های توصیه شده