رفتن به مطلب

کنکور کاردانی به کارشناسی

ارسال های توصیه شده

تو سایت آکادمی امشب میخوان جوابا رو بزارن نمیدونم برم ببینم یا نرم

یعنی انقد تو استرس داری؟:jawdrop:

آخرش قبول نشی خوب میری شوهر میکنی دیگه:ws3:

ولی نیگا کنی بهتره

لینک به دیدگاه
آخه من خیلی خونده بودم استرس ندارم سخته واسم یه سال دیگه بخونم

ایشالله اگه قرار شه من گبول شم به جای من گبول شی:ws3:

خوبه اینطوری؟:ws17:

لینک به دیدگاه
من حدس زدم دودکش باشه ولی انقدر تو موسسه گفتن شک دار نزنین نزدم:ws46:

آره اما سوالا جوری بود که اگه فقط می خواستیم اونایی که مطمئن هستیم رو بزنیم، خیلی کم می شد!:ws3:

میگم که از عمومیا زبانو ریاضیو نزدم.

البته چنتا از زبان زدم.تخلب کردم.

ولی تخصصی خداییش خوب زدم.خوب من بیشترشو تجربی زدم از فن

تجربی یعنی چی؟؟ یعنی تجربه کاری؟

والا هرکی که تجربه کار داشت، فن ساختمان رو خوب زد اما هرکی تجربه نداشت، نتونست خیلی خوب بزنه....

این چه طرز سوال طرح کردنه آخه:w00:

لینک به دیدگاه
خوب آره من تجربه ی کاری دارم

پس انتظار داری چه سوالی بدن سارا جون؟

بگن ماژیک مشکی کودومه؟

معماری سوالاش همینه دیگه؟

نه انتظار همچین سوالاتی ندارم اما می تونن درحد کتاب و جزوه سوال بدن.منی که تجربه کار ندارم گناهم چیه؟؟ دقیقا از هر کسی سوال می کنم، اگه تجربه کار داشته باشه می گه تخصصی خوب زدم!

پس این کنکور فقط مال کسایی بود که سرکار رفتن؟درسته معماری همش تجربس اما واسه کنکور کاردانی به کارشناسی یکم سخت گرفته بودن.

من سوالای 87 به قبل رو داشتم انقدر آسون بود که می گفتم اگه اینجوری سوال بیاد همشو 100% می زنم!

اما 2 ساله دارن سخت میگیرن.نمی دونم چرا تا نوبت ما شد اینجوری شد!

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه انتظار همچین سوالاتی ندارم اما می تونن درحد کتاب و جزوه سوال بدن.منی که تجربه کار ندارم گناهم چیه؟؟ دقیقا از هر کسی سوال می کنم، اگه تجربه کار داشته باشه می گه تخصصی خوب زدم!

پس این کنکور فقط مال کسایی بود که سرکار رفتن؟درسته معماری همش تجربس اما واسه کنکور کاردانی به کارشناسی یکم سخت گرفته بودن.

من سوالای 87 به قبل رو داشتم انقدر آسون بود که می گفتم اگه اینجوری سوال بیاد همشو 100% می زنم!

اما 2 ساله دارن سخت میگیرن.نمی دونم چرا تا نوبت ما شد اینجوری شد!

بهت برنخوره خواهشن اینم واسه خودش بحثه.

ببین تو معماری باید بری تو کار.من با اونایی که تو خونه میشینن فقط درس میخونن مخالفم.

من آدمی بودم که از ترم 1 رفتم کار کردم.زحمت کشیدم ولی پول نگرفتم.

نمیگم حتما قبولم ولی راضیم از اینکه بلدم.راضیم از اینکه جلو استادم سرم بالاست.میتونم بپیچونمش.میتونم بهش بفهمونم که اونم یه روز دانشجو بوده.

من اگه قبولم نشم واسم فرقی نمیکنه.

ولی از خدا میخام که شماهم قبول شی سارا جون.ما که حسود نیستیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
بهت برنخوره خواهشن اینم واسه خودش بحثه.

ببین تو معماری باید بری تو کار.من با اونایی که تو خونه میشینن فقط درس میخونن مخالفم.

من آدمی بودم که از ترم 1 رفتم کار کردم.زحمت کشیدم ولی پول نگرفتم.

نمیگم حتما قبولم ولی راضیم از اینکه بلدم.راضیم از اینکه جلو استادم سرم بالاست.میتونم بپیچونمش.میتونم بهش بفهمونم که اونم یه روز دانشجو بوده.

من اگه قبولم نشم واسم فرقی نمیکنه.

ولی از خدا میخام که شماهم قبول شی سارا جون.ما که حسود نیستیم

بله قبول دارم حرفتونو.معماری همش تجربس .از همون ترم اول هم استادامون گفتن تو دانشگاه چیزی یاد نمیگیرید، تو معماری باید برین دنبالش. اما هرکسی یه شرایطی داره دیگه.من دلم می خواد اول به یه حدی برسم، بعدش برم سرکار.شاید الان از نظر خودم به اون حد نرسیدم.

ولی در کل منکه از هرکی می پرسم می گه خوب ندادم.اگه سخت بوده پس برای همه سخت بوده.البته ریاضی خیلی مهمه که ضریب 4 داره.

یعنی اگه خدای نکرده امسال قبول نشم، واقعا نمی دونم واسه سال بعد چی باید بخونم چون جزوه هارو خوب خونده بودم مگر اینگه برم سر کار تو این یک سال چیزی یاد بگیرم!!

لینک به دیدگاه
بله قبول دارم حرفتونو.معماری همش تجربس .از همون ترم اول هم استادامون گفتن تو دانشگاه چیزی یاد نمیگیرید، تو معماری باید برین دنبالش. اما هرکسی یه شرایطی داره دیگه.من دلم می خواد اول به یه حدی برسم، بعدش برم سرکار.شاید الان از نظر خودم به اون حد نرسیدم.

ولی در کل منکه از هرکی می پرسم می گه خوب ندادم.اگه سخت بوده پس برای همه سخت بوده.البته ریاضی خیلی مهمه که ضریب 4 داره.

یعنی اگه خدای نکرده امسال قبول نشم، واقعا نمی دونم واسه سال بعد چی باید بخونم چون جزوه هارو خوب خونده بودم مگر اینگه برم سر کار تو این یک سال چیزی یاد بگیرم!!

اتفاقا اشتباهت اینجاست که میخای اول به یه جایی برسی بعد تجربه کسب کنی

شما اگه بخای اینطوری فک کنی که بده.

تجربه تو کار بدست میاد نه تو یونی.

مخصوصا دانشگاه های ما که به درد لای جرز هم نمیخورن

لینک به دیدگاه

اتفاقا اشتباهت اینجاست که میخای اول به یه جایی برسی بعد تجربه کسب کنی

شما اگه بخای اینطوری فک کنی که بده.

تجربه تو کار بدست میاد نه تو یونی.

مخصوصا دانشگاه های ما که به درد لای جرز هم نمیخورن

صد در صد تجربه تو کار به دست میاد.

می تونم بپرسم شما ترم اول رفتین سرکار بهتون چه کاری دادن؟؟ کار کد؟

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

سلام :ws3:

چه خبرا ؟:w58:

پاسخنامه اومده ،چطور بود خوب دادین ؟

من که ریاضی 15٪ ، فن ساختمان 45٪ ، مبانی نظری 40٪ زدم .

عمومی ها رو هم که جوابش نیومده فکر کنم ادبیات و معارف بالای 50٪زده باشم،زبان نزدم:icon_redface:

لینک به دیدگاه
سلام :ws3:

چه خبرا ؟:w58:

پاسخنامه اومده ،چطور بود خوب دادین ؟

من که ریاضی 15٪ ، فن ساختمان 45٪ ، مبانی نظری 40٪ زدم .

عمومی ها رو هم که جوابش نیومده فکر کنم ادبیات و معارف بالای 50٪زده باشم،زبان نزدم:icon_redface:

آره تو سایت آکادمی پاسخنامه تشریحی سوالای اختصاصی اومده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من که خیلی خراب کردم:cryingf:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...