danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از اجرا .صفحه اکسپلورر کوچک می شود .به اندازه برگ مانيتور خود دست نزنيد وفقط بنشينيد و تماشا کنيد. (بعد از کلیک به چیزی دست نزنید) چطور اينکار را می کنند؟؟ بسيار جالب است !!!!!!توجه : حتما با اکسپلور باز شود !!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از اجرا .صفحه اکسپلورر کوچک می شود .به اندازه برگ مانيتور خود دست نزنيد وفقط بنشينيد و تماشا کنيد. (بعد از کلیک به چیزی دست نزنید) چطور اينکار را می کنند؟؟ بسيار جالب است !!!!!!توجه : حتما با اکسپلور باز شود !!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به سختی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از اجرا .صفحه اکسپلورر کوچک می شود .به اندازه برگ مانيتور خود دست نزنيد وفقط بنشينيد و تماشا کنيد. (بعد از کلیک به چیزی دست نزنید) چطور اينکار را می کنند؟؟ بسيار جالب است !!!!!!توجه : حتما با اکسپلور باز شود !!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به راحتی 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ فکر نکنید که من خنگم و نمیفهمم چطور اينکار را می کنند؟؟ من کلا این تاپیک را کپی کردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ فکر نکنید که من خنگم و نمیفهمم چطور اينکار را می کنند؟؟ من کلا این تاپیک را کپی کردم :icon_pf (34): زودتر میگفتی داشتم فکر میکردم چقدر دنی خنگه:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ به سختی به سختی منم موافقم.به سختی 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ منم موافقم.به سختی اسکریپت نویس باشی به راحتی انجام میشه 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از اجرا .صفحه اکسپلورر کوچک می شود .به اندازه برگ مانيتور خود دست نزنيد وفقط بنشينيد و تماشا کنيد. (بعد از کلیک به چیزی دست نزنید) چطور اينکار را می کنند؟؟ بسيار جالب است !!!!!!توجه : حتما با اکسپلور باز شود !!!!!!! http://www.fly-a-balloon.be خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه :rose: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اسکریپت نویس باشی به راحتی انجام میشه object.newTimer } browser.y=intnum browser.x=intnum { 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ با فايرفاكس باز كردم كه حالت گرفته شه ! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشین حجمش چه قدره؟ من باید در مصرف مگ و گیگ صرفه جویی کنم... 1 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ جالب بود مرسییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده