ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ چقد نا شکرید..از هیچی که بهتره! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ نظرت در مورد خونه ی 8 متری اونم تو اول زندگی ؟ خدا به سر هیچکس نیاره( یعنی بد بختی) برای بعضیا خوش بختی میشه! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اقا میشه مارو هم روشن کنید اخه هر چی فکر میکنم نمیوفته جون شما 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ موافقم و اضافه میکنم که ما نمیدونیم این آدما چه حسی دارن. فقط میبینیم! اگه کامل میفهمیدیم که الان سر به عصیان گذاشته بودیم. منم با شما موافقم 2 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فاجعه........................:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ نمی تونم زندگی کنم، خونه باید بزرگ باشه. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ به قول بعضي از اين دختر پسراي عاشق پيشه عشق باشه بقيش حله:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ نظرت در مورد خونه ی 8 متری اونم تو اول زندگی ؟ خدا به سر هیچکس نیاره( یعنی بد بختی) 4متر هم باشه کافیه مگه میخوان توش اسب سواری کنن 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ 4متر هم باشه کافیه مگه میخوان توش اسب سواری کنن چون توی شرایطش قرار نگرفتی همین جوری یه چیزی میگی لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حالا این که چیزی نیست چند وقت پیش توی روزنامه دیدم که یه زوج جوون همین 8مترم نداشتن دنبال سیرایداری بدون حقوق می گشتن تا فقط یه سقفی بالا سرشون باشه!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده