hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ خب سلااام همگی دووووستان ..... و دشمنانه عزیز:icon_pf (34): محصولی که امروووز میگم چیپس ه ... چیپس خب ببینید دوستان ما محصولی داریم به نام چیپس که تهیه این محصول به این نحوه ... 6 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سیب زمینی وارد انبار کارخونه میشه و در موقع مورد نیاز ... وارد خط تووولید میگردد. بعد از طی مرحله شستشو باید پوست گیری بشه ( توسط فرایند های مختلفی میتونه باشه ... مثلن قلیا , یا بخار دهی ) . سپس سیب زمینی ها وترد خلال کن شده و در ادمه وارد دیگهای بزرگ پر از روغن میشوند ... نکته کار همینجاست . ببینین بچه ها , روغنی که اینجا مورد استفاده قرار میگیره و زمان مصرف اوون یه حرفاایی تووش هست ... کارشناسای تغذیه توو این مورد خیلی حرف زدن ... ولی من بعنوان کارشناس صتایع غذایی حرفهای دیگه ای میزنم . 4 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بزارید اسم نبرم ولی توو یکی از بهترین کارخونه های صنایع غذایی توو ایران ... 1 ماه از روغن خودشون استفاده میکنن .... الیته بدونید که منظور من این نیست که همون روغن 100 در صد داره استفاده میشه . چون در اینصورت اصلن روغن کاملن اکسید و سیاه میشه ... همونطور که بعضی برگه های چیپس سیاه میشن ... توو کارخوونه ها میان و آزمایشایی رو حین کار انجام میدن ووو طی زمان بندی مشخصی مقدار خاصی روغن رو به قبلی می اقزلیند ...( در بحث روغن ها ... ما آزمایشی داریم به اسم عدد پراکسید که نشون دهنده ی پراکسید های تولید شده طی سرخ کردن چیپس هست ) 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ( بزارید روشن کنم که هر محصولی که سرخ میشه در واکنش روغن با غذا و حرارت رادیکال آزاد , ایجاد میشه و این رادیکال های آزاد پراکسید آزاد میکنن ... هر چه این مواد بیشتر تولید شن ... نقش به یزایی در سرطان در انسان میتونن بزارن. ) توی محصولی مثه چیپس همچنین میگن با سرخ کردن اون با روغنهای اکسید شده آکریل آمید ایجاد میشه که کاملن سرطانزاست ... ینی اگه از روغن هی بد و مونده در صنعت استفاده کننن ما سرطانه رو گرفتیم .. البته این امر به زمان و مداومت نیاز داره ... پس اگه چیپس میخورین ... لطفن مصرفتون را کم ... و اگه نمی خورید که کاره خووبی میکنید ... 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ حرفای من داله بر این نیست که همه کارخونه های ماا بدن ولی به هر حال بیشترشون رعایت نمیکنن ... پس شما رعاین کنید تا سالم بمونید سوالی بود در خدمتم ... 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ آیا چیپس باعث سرطان می شود؟ انستیتوی تحقیقات مربوط به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اعلام کرده است که ماده ای با نام acrylamide (آکریلامید) که یک نوع از مواد سرطان زا می باشد، در چیپس و سیب زمینی سرخ شده پیدا شده است. این ماده در حرارت های بالا ومدت زمان زیاد، در غذاهای کربوهیدرات دار و کم پروتئین به وجود می آید. تحقیقات نشان داده است که مردم از مواد شیمیایی نظیر acrylamide می ترسند چرا که بر این باورند، این مواد می توانند باعث ایجاد سرطان شوند. اما این نکته را فراموش نکنید که احتمال دچار شدن به سرطان در فردی که بسیار زیاد غذا می خورد، بیشتراست. اگر شما روزی 5 سهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخورید و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در رژیمتان وجود داشته باشد و از غذاهای چرب و شور دوری کنید، ابتلا به سرطان را بسیار کم کرده اید. به راحتی می توان سهم میوه و سبزی را در رژیم خود بالا ببرید: به وسیله خوردن سیب به جای چیپس یا یک ظرف سالاد به جای سیب زمینی سرخ شده. از آنجایی که چیپس و سیب زمینی سرخ شده دارای چربی و کالری فوق العاده زیادی می باشند، موجب بروز مشکلاتی در کنترل وزن می شوند. یک عدد سیب زمینی متوسط حدود 150 کالری دارد، پس باید مواظب افزایش وزن نیز باشید. بیشتر این محصولات دارای مقدار زیادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می باشند و به این وسیله موجب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می گردند. سیب زمینی یک ماده غذایی بسیار خوب است، منتها طرز درست کردن آن مهم می باشد. سیب زمینی پخته و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شده غذایی خوب، ولی چیپس و سیب زمینی سرخ شده غذایی بد محسوب می شود. اگر شما سیب زمینی را با پوست مصرف کنید، یک منبع خوب ویتامین، فیبر و مواد معدنی را دریافت کرده اید. اگر رژیم غذایی شما بنا به دلایلی باید کم کربوهیدرات باشد، سیب زمینی در این رژیم نباید باشد، زیرا دارای کربوهیدرات نشاسته ای و پروتئین کم می باشد. اما این بدان معنی نیست که سیب زمینی برای سلامتی شما بد است. گاهی سیب زمینی ها دارای یک ماده شیمیایی دیگر با نام solanin (سولانین) می شوند. سیب زمینی روی زمین می روید و هنگامی که نور به آن برخورد کند، پوست سیب زمینی سبز رنگ می شود. سبز رنگ شدن پوست سیب زمینی باعث به وجود آمدن solanin می شود و به همین خاطر دارای مزه تلخ می شود و همچنین ممکن است موجب درد و ورم در عضلات و بی نظمی در اعمال روده شود.سیب زمینی در محیط تاریک و کم نور، سبز رنگ نمی شود. سرطان در خانم ها زنانی که بیش از اندازه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و چیپس می خورند، در معرض برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می باشند. برای جلوگیری از سرطان، میوه و سبزیجات و غلات حرف اول را می زنند. برای جلوگیری از سرطان، باید تنوع و تعادل غذایی را رعایت کنیم. اصلا Acrylamide چیست؟ Acrylamide توسط یک گروه از متخصصان غذایی سوئدی برای اولین بار شناخته شد. اگرغذاهای گیاهی که دارای کربوهیدرات زیاد و پروتئین کم باشند، در معرض حرارت های بالا قرار گیرند، این ماده شیمیایی سرطان زا به وجود می آید. این ماده شیمیایی برای ساختن برخی از انواع پلاستیک ها به کار می رود. Acrylamide برای ساخت بعضی از بسته بندی ها نیز استفاده می شود، اما تا به حال دیده نشده که این ماده شیمیایی در غذاها وارد شود و به سلامتی آسیب برساند. در اینجا این سوال پیش می آید که پس چگونه Acrylamide در غذاها وارد می شود؟ محققان این امر را دنبال کردند و به این نتیجه رسیدند که وقتی اسید آمینه ای به نام آسپاراژین (asparagines) با قند واکنش نشان می دهد، acrylamide به وجود می آید. این واکنش وقتی رخ می دهد که غذا در حرارت خیلی زیاد پخته شود. در چه غذاهایی acrylamide یافت می شود؟ چیپس، سیب زمینی سرخ شده، کیک، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دیگر غذاهایی که در حرارت های زیاد پخته می شوند. توجه کنید که این ماده در سیب زمینی به شکل بخارپز، به خاطر حرارت کم به وجود نمی آید. بهتر است که تمامی نعمات خدادادی را به همان صورت طبیعی مصرف کنیم تا سالم بمانیم و از زندگی خود لذت ببریم 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ میسی از مطالب مفیدتون خدالو شکر من چیپس نمیخولم لینک به دیدگاه
باور 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ سلام .اطلاعات خوبیه .استادتجزیه مواد ازم یه پروژه درباره چیپس و پفک خواسته البته یه سری سوال داده که برای هر کدوم باید چند صفحه ای بنویسم .شما می تونید منو راهنمایی کنین چون سایت مورد نظرمو پیدا نکردم اگه می تونید من براتون سوالارو بنویسم ممنون میشم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده