soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ والا من خودم خیلی برنامه داشتم منجمله اموزش کتیا و زبان انگلیسی و ترجمه مقاله و کم کردن وزنو .... ولی الان میبینم که یه ماه از تابستون گذشته و هیچ کاری نکردم؟:w00: دلیل این همه بی ارادگی چیه؟ شما برای ارداتون چی کار میکنید؟ 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چه جالب منم برنامه ي آموزش کتيا و زبان انگليسي و زياد کردن وزن داشتم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ زمین بری هوا بیای نامزد بهترین تاپیک نمی تونی بشی من که ترم تابستون دارم بعدش هم تو طرح ضیافت اندیشه شرکت میکنم تا واحد هام پاس بشه بعدش میشه 24 شهریور اون اون به بعد از ت 1 مهر میخوابم اراده رو حال میکنی فقط کافیه بی کس باشی اراده خودش میاد 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ والا خیلی وقته کار حسابی نکردم ولی اون موقعها که میخواستم یه کارایی از این قبیل که شما گفتی بکنم اول یه یکساعتی با خودم خلوت میکردم بعد تموم کارهایی رو که باید در مدت معین انجام میدادم مینوشتم رو کاغذ بعد شرایط خودمو تحلیل میکردم...............و یه برنامه هفتگی مینوشتم اون برنامه رو به روز خوردش میکردم................مینوشتمش میزدم رو دیوار اتاقم حالا طبق اون برنامه پیش میرفتم............. و هر کاری که انجام میشد یه تیک میزدم کنارش.............بخاطر انجام درست برنامه خودمو تشویق میکردم...................و بخاطر تعللها و تنبلیها خودمو تحلیل میکردم..............هر هفته هم یکساعت وقت میزاشتم و برنامه رو اپدیت میکردم.............من با این کار در اون زمان پیشرفت سریعی داشتم..............اما مدتیه هیچ کاری نمیکنم............البته بد اموزی نشه ولی شاید این وقفه لازمه برای من تو سن من..................چون دارم فنرمو چمع میکنم تا حرکت بعدیمو شروع کنم................بدلایلی تا یکسال و نیم اینده اون حرکت بزرگ به وقفه میوفته.................اما تو این مدت دارم به کارای اداره میرسم.............و تو این انجمن عمر رو میگذرونم............ 3 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ والا من خودم خیلی برنامه داشتم منجمله اموزش کتیا و زبان انگلیسی و ترجمه مقاله و کم کردن وزنو .... ولی الان میبینم که یه ماه از تابستون گذشته و هیچ کاری نکردم؟:w00: دلیل این همه بی ارادگی چیه؟ شما برای ارداتون چی کار میکنید؟ منم همینطور میخواستم واسه ارشد شروع کنم بخونم ولی هیچی به هیچی عمویی مگه اضافه وزن داریییییییییییی ؟ :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ منم همینطور میخواستم واسه ارشد شروع کنم بخونم ولی هیچی به هیچی عمویی مگه اضافه وزن داریییییییییییی ؟ :girl_in_dreams: اووووووه 30 کیلو میخوای عکسمو بذارم؟ زمین بری هوا بیای نامزد بهترین تاپیک نمی تونی بشی من که ترم تابستون دارم بعدش هم تو طرح ضیافت اندیشه شرکت میکنم تا واحد هام پاس بشه بعدش میشه 24 شهریور اون اون به بعد از ت 1 مهر میخوابم اراده رو حال میکنی فقط کافیه بی کس باشی اراده خودش میاد نترس بابا مدیرا حق شرکت تو همچین مسابقه هایی ندارن تا ریا نشه بعدش بگین مدیرا بیشتر حقوق میگیرن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من نمی تونم پست بدم ارشد و رانندگی! هیچ کدوم هنوز شروع نشدن! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ والا خیلی وقته کار حسابی نکردمولی اون موقعها که میخواستم یه کارایی از این قبیل که شما گفتی بکنم اول یه یکساعتی با خودم خلوت میکردم بعد تموم کارهایی رو که باید در مدت معین انجام میدادم مینوشتم رو کاغذ بعد شرایط خودمو تحلیل میکردم...............و یه برنامه هفتگی مینوشتم اون برنامه رو به روز خوردش میکردم................مینوشتمش میزدم رو دیوار اتاقم حالا طبق اون برنامه پیش میرفتم............. و هر کاری که انجام میشد یه تیک میزدم کنارش.............بخاطر انجام درست برنامه خودمو تشویق میکردم...................و بخاطر تعللها و تنبلیها خودمو تحلیل میکردم..............هر هفته هم یکساعت وقت میزاشتم و برنامه رو اپدیت میکردم.............من با این کار در اون زمان پیشرفت سریعی داشتم..............اما مدتیه هیچ کاری نمیکنم............البته بد اموزی نشه ولی شاید این وقفه لازمه برای من تو سن من..................چون دارم فنرمو چمع میکنم تا حرکت بعدیمو شروع کنم................بدلایلی تا یکسال و نیم اینده اون حرکت بزرگ به وقفه میوفته.................اما تو این مدت دارم به کارای اداره میرسم.............و تو این انجمن عمر رو میگذرونم............ :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ والا خیلی وقته کار حسابی نکردمولی اون موقعها که میخواستم یه کارایی از این قبیل که شما گفتی بکنم اول یه یکساعتی با خودم خلوت میکردم بعد تموم کارهایی رو که باید در مدت معین انجام میدادم مینوشتم رو کاغذ بعد شرایط خودمو تحلیل میکردم...............و یه برنامه هفتگی مینوشتم اون برنامه رو به روز خوردش میکردم................مینوشتمش میزدم رو دیوار اتاقم حالا طبق اون برنامه پیش میرفتم............. و هر کاری که انجام میشد یه تیک میزدم کنارش.............بخاطر انجام درست برنامه خودمو تشویق میکردم...................و بخاطر تعللها و تنبلیها خودمو تحلیل میکردم..............هر هفته هم یکساعت وقت میزاشتم و برنامه رو اپدیت میکردم.............من با این کار در اون زمان پیشرفت سریعی داشتم..............اما مدتیه هیچ کاری نمیکنم............البته بد اموزی نشه ولی شاید این وقفه لازمه برای من تو سن من..................چون دارم فنرمو چمع میکنم تا حرکت بعدیمو شروع کنم................بدلایلی تا یکسال و نیم اینده اون حرکت بزرگ به وقفه میوفته.................اما تو این مدت دارم به کارای اداره میرسم.............و تو این انجمن عمر رو میگذرونم............ ایول دادا دمت گرم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووه 30 کیلو میخوای عکسمو بذارم؟ نترس بابا مدیرا حق شرکت تو همچین مسابقه هایی ندارن تا ریا نشه بعدش بگین مدیرا بیشتر حقوق میگیرن:icon_pf (34): بزار عکسو................ بله دیگه مدیر شدن و پاک کردن تاپیک ها همین چیز ها هم داره البته تو هم ر تاپیکی که دیگی گزفته میبندی که بهترین تاپیک هفته حالا حالا حالا حالا حالا ها برگزار نشه لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووه 30 کیلو میخوای عکسمو بذارم؟ :4chsmu1: آره عمویی بذار بیزحمت !!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ :4chsmu1: آره عمویی بذار بیزحمت !!! ولی سهیل اصلا چاق نیس :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ارشد،کارآموزی،زبان و ویلن و پروژه هیچ کدوم نشد.:icon_pf (34): اما برا ارشد و پروژه حتما اقدام میکنم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سعی دارم و داشتم پروژه پایان نامه ام رو تموم کنم که هنوز این تلاش بی وقفه جواب درست و حسابی نداده . زبان انگلیسی که اون هم دو روز بیشتر طول نکشید و به فراموشی سپرده شد شنا و بدنسازی با دخترعموها که اون هم هنوز حاصل نشده :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ولی سهیل اصلا چاق نیس :4chsmu1: راست میگه انقدر که این بالا پایییییین می دوه دنبال تاپیک ها مگر گوشت اضافی هم میمونه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سعی دارم و داشتم پروژه پایان نامه ام رو تموم کنم که هنوز این تلاش بی وقفه جواب درست و حسابی نداده . زبان انگلیسی که اون هم دو روز بیشتر طول نکشید و به فراموشی سپرده شد شنا و بدنسازی با دخترعموها که اون هم هنوز حاصل نشده ماشاللللله به خودم که هیچ برنامه ای نداشتم و هر برنامه ای پیش میومد انجام میدادم 4 بار رفتم سفر 1 بار شمال قم تهران یکی هم همین دور اطراف خودمون(دانشگاه ماشالللله 1000000000 کیلومتر خارج از شهره) :ws37: امید وارم همه برنامه هاشون توفیق حاصلشون بشه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ قرار بود یه چن تا کلاس از جمله نقاشی تابلوهای دکوراتیو و سنتور رو ثبت نام کنم و زبانمم ادامه بدم.....خودمم تو خونه ترفندهای کد و فتوشاپ و کامل کنم.... تو انجمن برنامه راندو بزارم.....یه چن تا کتاب و کتاب شعرهم قرار بود بخونم.... کلاسها پرید....برا ترم جدید زبانمو ثبت نام نکردم.... حس کار با کد وفتو شاپ هم نیست...از انجمن دارم میبرم..... فهلا همون کتابارو دارم میخونم... 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ من تصمیم داشتم یه کاریو نکنم.... که خدارو شکر تا الانم نکردم! خدا کنه تا آخر تابستون دووم بیارم..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده