soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هر کی تو زندگیش از یه نفر خوشش میاد که بیشترین خدمت رو به بشریت کرده یا اینکه کاملا با انسان ارمانی ما هم راستاست شما چه کسی رو مایه اقتخار نسل بشر میدونید؟ هر کی رو که میگید یه خلاصه سه چهار جمله یای هم از خدماتش بگید 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من از انیشتین خیلی خوشم میاد ولی با سه چهار جمله نمیتونم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هر کی اولین بار مشروب را کشف کرد 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هر چند جمله که میخوای بگو طوری که زحمتت نشه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هر کی اولین بار مشروب را کشف کرد :ws28: آخرش هممونو از راه بدر میکنی:w00: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هر چند جمله که میخوای بگوطوری که زحمتت نشه یعنی کپی پیست کنم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مارکس... انیشتن... نیتچه... داروین... استفن داوکینز... پلاتو... نمیتونم یکی رو بگم... نمیشه گفت در تمامی این اعصار و با این گستردگی علم و تفکر و زندگی بشر چه کسی بشترین خدمت رو کرده... یعنی حداقل من نمیتونم یکی رو انتخاب کنم... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من به عنوان یه ایرانی به امیر کبیر افتخار می کنم .یه مرد روشنفکر که چند صد سال از نظر فکری از جامعه ی خودش جلوتر بوده و آگاهانه و مسئولانه واسه مملکتش خدمت کرده و در همون راه جونش رو تقدیم کرده 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من به عنوان یه ایرانی به امیر کبیر افتخار می کنم .یه مرد روشنفکر که چند صد سال از نظر فکری از جامعه ی خودش جلوتر بوده و آگاهانه و مسئولانه واسه مملکتش خدمت کرده و در همون راه جونش رو تقدیم کرده دکتر مصدق هم همینطور 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شادمــــــــــهــــــــر ... چون اگه نبود الان شادمــــــــهرباز هم نبود ! 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ امام خمینی . .. . . . . . چیه؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده