rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من گرانول انجام میدم میتونیم با هم تلفنی صحبت کنیم برای یه پروژه ساخت دستگاه سلام دوست عزیز شماره تماسمو پیغام خصوصی فرستادم منظورتون از پروژه ساخت دستگاه دقیقا چی هست؟ اینکه دستگاهو خودتون بسازین یا اینکه ما براتون بسازیم؟ اگه میخواین ما بسازیم که با عرض شرمندگی باید بگم بخاطر سفارشای زیاد شرکت تا 6 ماه آینده امکان شروع ساختشو نداریم اما اگر با ساخت ماشین آلات آشنایی دارین و امکاناتشم دارین میتونم بجز ارائه نقشه تو باقی موارد راهنماییتون کنم که خودتون بسازینش البته بازم تاکید میکنم اگر امکاناتشو دارین وگرنه اگه بخوای بدین بیرون قطعاتو براتون بسازن خیلی هزینه بر میشه 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ گویا دوست تازه واردمون ali63ne بصورت تخصصی روی گرانول کار میکنه پیرو مذاکره تلفنی که باهم داشتیم بسیار بامعلومات و خوش فکره و خوشحالم که میبینم اینطور افرادی روز بروز درحال افزایشند امیدوارم تجربیاتشونو در اختیار دوستان قرار بدن تا اشخاصی هم که مثل خودشون دنبال تحقیقات و پیشرفت تو این زمینه کاری هستن بتونن از این تجربه ها استفاده کنن به امید اینکه تو همه ی زمینه های صنعتی خودکفا باشیم 3 لینک به دیدگاه
jafarimpe 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز یه طرح توجیهی راجع به تولید گرانول میخواستم اگه کسی داره برام بفرسته ممنون میشم لینک به دیدگاه
meri1992 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ سلام. خسته نباشید. میخواستم بدونم میشه یکم توضیح دقیقتری نسبت به نحوه کارکرد دستگاه گرانول ساز خشک و رشته ای بدین و اینکه اگه میتونین عکسای بیشتری از قسمتهای مختلف دستگاه بندازین. ممنون لینک به دیدگاه
almasha 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بنده در زمینه تولید گرانول باز یافتی تازه مشغول شدم می تونم از اطلاعات فنی شما استفتده کنم؟ ممنون لینک به دیدگاه
peyman tabriz 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ با سلان.دوستان منم تازه اومدمو واقعا ممنونم از راه اندازی چنین سایتی.منم چند وقته دنبال یه خط تولید گرانول هستم با مطالبی که خوندم بیشتر علاقمند شدم.کسی از دوستان میتونه شماتیک دستگاه گرانول رشته ای رو برام بفرسته؟من میخوام سفارش دستگاهی رو بدم که هم قیمتش مناسب باشه و هم میزان تولید و کیفیتش خوب باشه.اگه لطف کنین خیلی ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
peyman tabriz 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام.خوبین رضا جان!میخواستم یه راهنمایی بکنی.برای شروع این کار شما چه دستگاهی رو صلاح میدونی؟به هرحال تا وقتی وارد شغلی نشده باشی هرچقدر اطلاعات داشته باشی باز ناقصه.جاهایی که میرم معمولا قصد دارن دستگاهایی که رو دستشون مونده رو با قیمت زیاد بهمون بندازن 1 لینک به دیدگاه
mohammadjavad110 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام. من چند وقتی است می خواهم دستگاه گرانول بسازم اگر می توانید نقشه های دستگاه را برام بفرستید. با تشکر از شما. لینک به دیدگاه
morteza1490 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ مهندس جان سلام من می خوام تازه وارد این حرفه یعنی تولید گرانول بشم لطفا به من کمی اطلاعات بده از عملکرد دستگاه و غیره ممنونم لینک به دیدگاه
morteza1490 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ دوستان من میخوام کار تولید گرانول رو شروع کنم لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم 09128454298 لینک به دیدگاه
MAHDI hydari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان، من تازه میخام وارد تولید گرانول بشم، دستگاه تولید گرانول خشک بهتره یا رشته ای؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده