danielo 15240 ارسال شده در 26 مهر، 2010 بعضی موقع ها بدون هیچ دلیلی مخصوصا وقتی که زندگیم یکنواخت میشه. یک روز را انتخاب میکنم و سیاه مست میشم. همیشه هم بعدش غصه ان را میخورم که چرا اینکار را میکنم. مثلا بعضی موقع ها زرداب بالا میارم. معمولا اینکار را هر 3 ماه یکبار انجام میدم. سوالم این هست که چرا ما ادم ها کاری را میکنیم که میدونیم اخرش به ضررمون تموم میشه.ولی باز این کار را انجام میدیم. همین الان 1 لیتر عرق کشمیش را خوردم ولی هنوز میخوام ادامه بدم.ولی میدونم اخرش دردسر هست. 3
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 بعضی موقع ها بدون هیچ دلیلی مخصوصا وقتی که زندگیم یکنواخت میشه.یک روز را انتخاب میکنم و سیاه مست میشم. همیشه هم بعدش غصه ان را میخورم که چرا اینکار را میکنم. مثلا بعضی موقع ها زرداب بالا میارم. معمولا اینکار را هر 3 ماه یکبار انجام میدم. سوالم این هست که چرا ما ادم ها کاری را میکنیم که میدونیم اخرش به ضررمون تموم میشه.ولی باز این کار را انجام میدیم. همین الان 1 لیتر عرق کشمیش را خوردم ولی هنوز میخوام ادامه بدم.ولی میدونم اخرش دردسر هست. 1
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 تو لحظه زندگی کن تا شاد باشی و غصه نخوری این یک دو سه روز نوبت عمر گذشت / چون آب به جویبار و چون باد به دشت هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت / روزی که نیامده ست و روزی که گذشت 5
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 این پیک را میززنم به سلامتی میلاد نزن آقا زیادشم خوب نیست دیگه...پر رو نشو:ubhuekdv133q83a7yy7 4
anthonio montana 3249 ارسال شده در 26 مهر، 2010 نوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش...ساقی یه ...بده بنوشم یه قلیون هم بکشم که توپ توپ شم:Ghelyon: حالا ببین تعادل داری یا نه اگه نداری قلیون رو نچاق چون عاقبت خوشی نداره:imoksmiley:
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 مهر، 2010 شرمنده میلاد جان ولی امشب را قاطی کردم. یک 1.5 لیتر عرق خوردم.الان هم میخوام برم بیرون . باور کن همین پست را 15 مین شد که نوشتم
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 مهر، 2010 نوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش...ساقی یه ...بده بنوشم یه قلیون هم بکشم که توپ توپ شم:Ghelyon: حالا ببین تعادل داری یا نه اگه نداری قلیون رو نچاق چون عاقبت خوشی نداره:imoksmiley: من همین الان میخوام برم لب دریا قلیون بکشم
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 [FLASH=width=10 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری