danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی موقع ها بدون هیچ دلیلی مخصوصا وقتی که زندگیم یکنواخت میشه. یک روز را انتخاب میکنم و سیاه مست میشم. همیشه هم بعدش غصه ان را میخورم که چرا اینکار را میکنم. مثلا بعضی موقع ها زرداب بالا میارم. معمولا اینکار را هر 3 ماه یکبار انجام میدم. سوالم این هست که چرا ما ادم ها کاری را میکنیم که میدونیم اخرش به ضررمون تموم میشه.ولی باز این کار را انجام میدیم. همین الان 1 لیتر عرق کشمیش را خوردم ولی هنوز میخوام ادامه بدم.ولی میدونم اخرش دردسر هست. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی موقع ها بدون هیچ دلیلی مخصوصا وقتی که زندگیم یکنواخت میشه.یک روز را انتخاب میکنم و سیاه مست میشم. همیشه هم بعدش غصه ان را میخورم که چرا اینکار را میکنم. مثلا بعضی موقع ها زرداب بالا میارم. معمولا اینکار را هر 3 ماه یکبار انجام میدم. سوالم این هست که چرا ما ادم ها کاری را میکنیم که میدونیم اخرش به ضررمون تموم میشه.ولی باز این کار را انجام میدیم. همین الان 1 لیتر عرق کشمیش را خوردم ولی هنوز میخوام ادامه بدم.ولی میدونم اخرش دردسر هست. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تو لحظه زندگی کن تا شاد باشی و غصه نخوری این یک دو سه روز نوبت عمر گذشت / چون آب به جویبار و چون باد به دشت هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت / روزی که نیامده ست و روزی که گذشت 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این پیک را میززنم به سلامتی میلاد 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این پیک را میززنم به سلامتی میلاد نزن آقا زیادشم خوب نیست دیگه...پر رو نشو:ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش...ساقی یه ...بده بنوشم یه قلیون هم بکشم که توپ توپ شم:Ghelyon: حالا ببین تعادل داری یا نه اگه نداری قلیون رو نچاق چون عاقبت خوشی نداره:imoksmiley: لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ شرمنده میلاد جان ولی امشب را قاطی کردم. یک 1.5 لیتر عرق خوردم.الان هم میخوام برم بیرون . باور کن همین پست را 15 مین شد که نوشتم لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش...ساقی یه ...بده بنوشم یه قلیون هم بکشم که توپ توپ شم:Ghelyon: حالا ببین تعادل داری یا نه اگه نداری قلیون رو نچاق چون عاقبت خوشی نداره:imoksmiley: من همین الان میخوام برم لب دریا قلیون بکشم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ [FLASH=width=10 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این سوسول بازیا چیه سهیل بزار بچه حالشو ببره 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نخورین توروخدا....خوب نیست..هرچیزی به اندازه خوبه.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده