DCBA 8191 ارسال شده در 26 مهر، 2010 آره دیگه. همین الان با نقش آیجا دارم تو باشگاه شخصیت شناسی آواتار انجام میدم. نزدیک دو هزار و سیصد چهار صد نفر اومدن تو نخ تاپیک و حدود سیصد تاشونم شخصیت شناسی کردم. فقط یکنفر قبول نکرده و گفته که درست نیست و یک نفر دیگر هم گفته نصفش درست. بقیه رو همه رو زدم تو خال . مردشی....مال ما رم بزن تو خال....تا مااام بزنیم تو حال!!! 1
soheiiil 24252 ارسال شده در 26 مهر، 2010 آره دیگه. همین الان با نقش آیجا دارم تو باشگاه شخصیت شناسی آواتار انجام میدم. نزدیک دو هزار و سیصد چهار صد نفر اومدن تو نخ تاپیک و حدود سیصد تاشونم شخصیت شناسی کردم. فقط یکنفر قبول نکرده و گفته که درست نیست و یک نفر دیگر هم گفته نصفش درست. بقیه رو همه رو زدم تو خال .
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 مهر، 2010 ayja تو بودی؟؟؟؟ اصلا ayja یعنی چه؟؟؟ دریغ از این همه عمر،که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختم. 9
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 ayja تو بودی؟؟؟؟ اصلا ayja یعنی چه؟؟؟ دریغ از این همه عمر،که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختم. 2
DCBA 8191 ارسال شده در 26 مهر، 2010 بچه ها این فکور همین الانشم بعید نیس با این تاپیکش نقشه های شومی داشته باشه... با عکس العملاتون داره روانشناسیتون میکنه... خیلیی جدی نگیرینش..... 5
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 یه توضیح بده ببینیم اون تیپ چه شخصیتی داره!!!؟ آذرتاش یک انسان بسیار هوشمند و بی مرام ولی در عین حال طرفدار سرسخت حفظ حرمت ادیان هست. ولی اگه پا رو دمبش بذاری دیگه کارت ساخته است. میتونی بری تو باشگاه و تاپیکهای تاریخ اول فرودین رو بیاری و بخونیشون . آذرتاش رو اگه ناراحتش بکنی , تا انسان رو دیوونه نکنه دست وردار نیست. خیلی هم روشنفکره ولی تند تند قاطی میکنه. بلد هم هست که طرف رو از کوره بدر بکنه. چه جورم.و خیلی خصوصیات دیگه. 2
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 ayja تو بودی؟؟؟؟ اصلا ayja یعنی چه؟؟؟ دریغ از این همه عمر،که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختم. آیجا یه اسم ترکمنی است. دختری تا ماه 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 مهر، 2010 خوش بحالت فکور جون من یه دونه اضاف بر سازمان تو اون یکی باشگاه یه یوزر ساختم هرکار کردم نتونستم غیر خودم باشم :ws44: تنها تونستم یه چن ده امتیازی به امتیازات یوزر اصلیم اضافه کنم:ws44: ای خدا من چرا اینجوریم :ws44::ws44: 6
maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مهر، 2010 ******************************************************** 3
DCBA 8191 ارسال شده در 26 مهر، 2010 خوش بحالت فکور جونمن یه دونه اضاف بر سازمان تو اون یکی باشگاه یه یوزر ساختم هرکار کردم نتونستم غیر خودم باشم :ws44: تنها تونستم یه چن ده امتیازی به امتیازات یوزر اصلیم اضافه کنم:ws44: ای خدا من چرا اینجوریم :ws44::ws44: از بس ماهی تو!!! اره ....ادم انگار یه تعلق خاطر نسبت به یوزرش پیدا میکنه....منم جز با لیلیان با هیچی دیگه نتونستم فعالیت کنم.... 2
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 همیشه پیش خودم فکر میکردم چند شخصیتیها چه مدلی هستن...توهین نباشه فکور جان.... :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: توهین بود:4chsmu1: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 پست شادمهر باز رو چرا حذفش کردین؟:w00: فکی نظر خواسته بود شادمهر هم نظرشو گفته بود دیگه اگه استارتر تاپیک نظر نمیخواست اونم نظرشو نمیگفت 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 26 مهر، 2010 آذرتاش یک انسان بسیار هوشمند و بی مرام ولی در عین حال طرفدار سرسخت حفظ حرمت ادیان هست. ولی اگه پا رو دمبش بذاری دیگه کارت ساخته است. میتونی بری تو باشگاه و تاپیکهای تاریخ اول فرودین رو بیاری و بخونیشون . آذرتاش رو اگه ناراحتش بکنی , تا انسان رو دیوونه نکنه دست وردار نیست. خیلی هم روشنفکره ولی تند تند قاطی میکنه. بلد هم هست که طرف رو از کوره بدر بکنه. چه جورم.و خیلی خصوصیات دیگه. در رابطه با روشنفکری و هوشمندی زیاد بات موافق نیستم چون روشن فکری چیزیه که هر کسی یه تعریف شخصی ازش داره . از نظر تو هوشمنده ولی از نظر بعضیا . . .! در رابطه با موضوعات دیگه ام تاحدود زیادی فرقی با الانت نداری! 2
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 همیشه پیش خودم فکر میکردم چند شخصیتیها چه مدلی هستن...توهین نباشه فکور جان.... :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: بحث چند شخصیتی بودن نیست. مثل نویسنده ی رمان هست که نقش آدمهای قصه رو خود نویسنده ایفاء میکنه. شخصیت ها رو خلق میکنی و میبریشون تو اجتماع و میون مردم. اونوقت از جمه بندی بازخورد های مردم میتونی روانشناسی اون شخصیت رو بخوبی بیاموزی. 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مهر، 2010 استارتر کو؟؟؟؟ نیستش... آقای روح هم تشریف آوردن ادیت: چه حلال زاده..تا گفتم اومد
ارسال های توصیه شده