pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ وقتایی که دلت پر از غمه حوصله هیچ کس رو نداری حس می کنی خدا تورو نمیبینه و صدات رو نمی شنوه چی کار می کنی؟ درست اون لحظه ای که فکر می کنی خیلی تنهایی و بغض می خواد خفه ت کنه 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ميخوابم... اگه خوابت نبره یا امکانش نباشه؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خوابت نبره یا امکانش نباشه؟ خوب اونوقت آهنگ گوش ميدم و يه گوشه ميشينم و فکر ميکنم تا وقت بگذره 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ميخوابم... دقیقا .من وقتی ناراحتم یا فکرم مشغوله میخوابم .یا موزیک گوش میدم 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا .من وقتی ناراحتم یا فکرم مشغوله میخوابم .یا موزیک گوش میدم جدي! چه جالب... ببينم کسي ديگه اي هست که اينجوري باشه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ وقتایی که دلت پر از غمهحوصله هیچ کس رو نداری حس می کنی خدا تورو نمیبینه و صدات رو نمی شنوه چی کار می کنی؟ درست اون لحظه ای که فکر می کنی خیلی تنهایی و بغض می خواد خفه ت کنه كاري نميكنم ، غمگينم خُ ! نميشه كه هميشه خوشحال بود بالاخره غم هم واسه بدن لازمه ! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ جدي! چه جالب... ببينم کسي ديگه اي هست که اينجوري باشه؟؟ من خوابم نمیبره ولی آهنگ گوش می کنم اکثرا باهاش گریه می کنم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من خوابم نمیبره ولی آهنگ گوش می کنماکثرا باهاش گریه می کنم ولی من وقتی ناراحتم به هیچ عنوان نمیتونم گریه کنم . وقتایی هم که نمیشه بخوابم موزیک گوش میدم و هی فک میکنم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ جدي! چه جالب... ببينم کسي ديگه اي هست که اينجوري باشه؟؟ :ws51: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اره منم گاهی میخوابم.... گاهی زود زنگ میزنم به دوست خوبم....که فقط صداشو بشنوم.... گاهی....خوب کارای دیگه ام میکنم....بستگی به شرایطم داره..... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ كاري نميكنم ، غمگينم خُ ! نميشه كه هميشه خوشحال بود بالاخره غم هم واسه بدن لازمه ! من خوابم نمیبره ولی آهنگ گوش می کنماکثرا باهاش گریه می کنم ولی من وقتی ناراحتم به هیچ عنوان نمیتونم گریه کنم .وقتایی هم که نمیشه بخوابم موزیک گوش میدم و هی فک میکنم همتون جميعاااا آخي!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ همتون جميعاااا آخي!! مرسی واسه اخی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ 2-3 تا آهنگ هست این جور مواقع گوش میدم.... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی واسه اخی قابلي نداشت بازم دارم ميخواي بفرستم براتون؟؟ لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ همتون جميعاااا آخي!! من خیلی اشکم دم مشکمه قیافه ام دیدن داره واقعا عینهو آریانگ شرشر بی صدا گریه می کنم نمی دونم اگه نمی تونستم گریه کنم حتما تا حالا دقیده بودم:obm: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تازه وقتی دپرسم به هیچ عنوان دوست ندارم با کسی باشم تنهایی بهتره 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی اشکم دم مشکمهقیافه ام دیدن داره واقعا عینهو آریانگ شرشر بی صدا گریه می کنم نمی دونم اگه نمی تونستم گریه کنم حتما تا حالا دقیده بودم:obm: خوب بعد اروم میشی وقتی گریه میکنی؟ من گریم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این جور وقتا آدم بهتره خلوت کنه..این مامان من تا میبینه من ناراحتم گیر میده بگو چته...اعصابم به هم میریزه 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خوب بعد اروم میشی وقتی گریه میکنی؟من گریم نمیاد آره احساس می کنم بازم می تونم به زندگی امیدوار باشم چون دوستم بهم دلداری می ده چون همیشه تو بغل اون گریه می کنم دور یا نزدیک فرقی نمی کنه گریه کن گریه قشنگه گریه درد دل تنگه!:ws44: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده