pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان اين مطلب رو يه جايي ديدم و چون خودم در موردش چيزهايي شنيده بودم تصميم گرفتم بذارم اينجا تا در موردش بحث کنيم خاطر نشان کنم که اين مطلب رو يه بنده خدايي نوشته و صحت و يا عدم صحتش به من ربطي نداره در زمانهای گذشته لایه های زیستی به هم نزدیکتر بوده منظور از لایه های زیستی طبقات وجودی موجودات مختلف مثل : انسانها، جن ها، خناس ها و غیره است به دلیل نزدیکی این لایه ها رفت و آمد بین لایه ها آسان تر بوده و پدیده هایی مانند اهرام مصر با تفکر انسان و زوربازوی جن ها و خناس ها که از قدرت زیادی برخوردار بوده اند ساخته شده در طول زمان که این لایه های زیستی پهناورتر شده اند و از هم فاصله بیشتری گرفته اند این نزدیکی بین انسان و موجودات سایر لایه ها هم تقریبا از بین رفته ولی نه کاملا البته لازم هست که توضیحی رو در همین جا بدم و اون اینه که این تئوری هیچ ارتباطی به اسلام نداره و یک نظریه کلی و مشترک بین تمام فرقه هایی هست که به این مسایل علاقه دارن نمونه کوچکی از اون رو در فیلم کنستانتین میتونید ببینید و یا فیلم های متریکس پیروان این فرقه ها معتقدند که برای موجودات سایر لایه ها محدودیت های فیزیکی ای که برای ما انسانها وجود داره، وجود نداره در نتیجه میشه تصور کرد که مثلا یک یا دو جن مجسمه ابوالهل رو بلند کنند و بببرن بالای یک کوه !!! تصور کنین الان با این هیولاها داشتیم در یک جا زندگی میکردیم اینها خلاصه ای از چند مقاله ای بود که چند سال پیش خوونده بودم حالا بنظرتون جن ها در ساختن اهرام مصر دست داشته اند؟؟ لطفا تاپيک رو به گند نکشيد مرسي 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نه باز که تو رفتی سراغ جن و جادوگری :w00: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نه باز که تو رفتی سراغ جن و جادوگری :w00: صبر کن نظر بقيه بچه هارو هم ببينيم 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ این متنش خیلی طولانیه!!!! من میخواستم نظر بدم نذاشتین!! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ این متنش خیلی طولانیه!!!!من میخواستم نظر بدم نذاشتین!! نه اتفاقا خيلي کوتاهه لازم نيست کلمه به کلمه بخوني 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ !!! تصور کنین الان با این هیولاها داشتیم در یک جا زندگی میکردیم در یک جا زندگی می کنیم. ولی نمی بینیمشون. مثلا الان یه بچه جن ممکنه نشسته باشه رو شونتون. 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در یک جا زندگی می کنیم. ولی نمی بینیمشون.مثلا الان یه بچه جن ممکنه نشسته باشه رو شونتون. جدي؟؟ از کجا به اين نتيجه رسيدي؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در یک جا زندگی می کنیم. ولی نمی بینیمشون. مثلا الان یه بچه جن ممکنه نشسته باشه رو شونتون. بی خیال مریم اینا همش خرافاته 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بی خیال مریم اینا همش خرافاته مدرک بيار... لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: خسته نشدي انقدر تايپ کردي؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مدرک بيار... خب منکه چیزی نمی بینم تو مدرک بیار جن رو بهم نشون بده لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ جدي؟؟ از کجا به اين نتيجه رسيدي؟؟ نمی دونم. یه جوری شدم. انگار حسش کردم. لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب منکه چیزی نمی بینم تو مدرک بیار جن رو بهم نشون بده پس هر چيزي که نبيني وجود نداره؟؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ پس هر چيزي که نبيني وجود نداره؟؟ خب نشونه هاشو نشونم بده تا حالا فیلمی نواری صدایی ازش بدست اومده با اشعه ماورا بنفش چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب نشونه هاشو نشونم بده تا حالا فیلمی نواری صدایی ازش بدست اومده با اشعه ماورا بنفش چی ؟ نه ولي حتما شنيدي که خيلي ها حسش کردند!! :banel_smiley_52: پس تا خودت حسش نکني نميپذيري؟؟ 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ من با اون نظریه ی فضای ها بیشتر موافقم گمونم یه مستند از بی بی سی دیدم که یه جورای اهرام مصرو گفته بود جهت ارتباط با فضای ها بوده حیف که یادم نیست ولی نقاط قرار گیری سه تا اهرام بر اساس تصویر فلکی کدوم ستاره ها بود که اشاره داش به کدوم سیاره و خلاصه یادم نیس هرچی بوده کار انسان نبوده ولی جن شک دارم... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من با اون نظریه ی فضای ها بیشتر موافقمگمونم یه مستند از بی بی سی دیدم که یه جورای اهرام مصرو گفته بود جهت ارتباط با فضای ها بوده حیف که یادم نیست ولی نقاط قرار گیری سه تا اهرام بر اساس تصویر فلکی کدوم ستاره ها بود که اشاره داش به کدوم سیاره و خلاصه یادم نیس هرچی بوده کار انسان نبوده ولی جن شک دارم... ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟ چي ديدي و بگو چه برنامه اي بود دقيقا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ نه ولي حتما شنيدي که خيلي ها حسش کردند!! :banel_smiley_52: پس تا خودت حسش نکني نميپذيري؟؟ خب تو حسشون کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ کار انسانها بوده...شما کافیه شلاق بالا سرت باشه...مجسمه ابولهل که سهله برج خلیفه دبی رو ورمیداری جابجا می کنی...کاری به وجود جنها ندارم ولی از اونجایی که می دونم در صورت وجودجن- قابلیتهای بالایی دارن شک دارم که بخوان به خدمت به انسان تن در بدن...فرض کن شما(پیانیست)جن باشی...این قدرت بالا رو هم داشته باشی...بتونی تو چند بعد زمانی هم حرکت کنی... دیوونه ای بیای به یه موجود محدود خدمت کنی؟اونم چی؟مجسمه ابولهل رو جابجا کنی؟...من که شک دارم این موجودها خدمتی به ما بکنن...با تشکر(مونتانا) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده