سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ دست نخورده باشه و اصالت داشته باشه بافرهنگ باشه هم خودش هم خونواده اش با نون حلال پدرمادرش بزرگ شده باشه ساندیس خور ومفت خور نباشه حتی یه ذره حالا بیا از بین دسته بالایی خوشگلارو انتخاب کن 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ درک بالا.محبت.و ....................... لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ راجب همه فکر کنم اولین موردی که به چشم میاد ظاهر آراسته باشه ،بعد هم طرز صحبت کردن ،چون تا حد زیادی گویای خیلی چیزها از جمله طرز فکر ،فرهنگ،....هست خیلی وقتها آدم یکی رو میبینه که به نظرش خوب میاد اما وقتی شروع میکنه به حرف زدن باهاش کل تجسمت از اون آدم فرو میریزه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ به نظر من چشم هاي ادم مهمه چون بعداز زيباييش هيچ وقت دروغ نميگن 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه تو چند کلمه گفت اخه !! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه تو چند کلمه گفت اخه !! يكيشو بگو ببينيم چيه 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ يكيشو بگو ببينيم چيه... . . .زیبایی خوبه که باعث ارامش ادم شه به ادم ارامش بده حالا چه ظاهری باشه چه باطنی و اخلاقی فرقی نمیکنه . 1 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58::w58::w58: چرا ملت اینطوری شدن ؟ یعنی دیگه از حرف زدن و "چونه" چیز مهم تری نیست ؟ سوال گفته : در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ زیبایی حتما باید ظاهری باشه ؟ تا این حد آدم ظاهر بین ؟ عجیب نیست طلاق اینقدر زیاده... ملاک ها داغون شدن... خوب شما که می دونید بگید ملاک زیبائی چیه؟ اولا که هر کسی اجازه داره نظر بده دوما قشنگیه زندگی به تفاوت هاست سوما دوست دارم بدونم ملاک شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ شکل ظاهری افراد؟ والا نمیشه گفت باید کلا یه هارمونی باشه بیت اجزای صورت و اندام ....نمیشه به کسی که چشاش خماره و ابروش کمان آرش ولی دماخش گنده بگیم زیبا ...کلا باید تناسب باشه زیبایی درسادگیست...واقعا اینطوریه:دی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ گاهی اوقات یکی که خیلی خوشگله به خاطر رفتارش زیباییش از بین میره.گاهی هم یکی خیلی زشته ولی به خاطر رفتارش زیبا دیده میشه. کسی رو میشناسم که به به چشم من بسیار زیباست ولی هر کس دفعه اول میبینش از زشتیش میگه ولی به خاطر رفتارش زیبا میبینمش. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ شکل ظاهری افراد؟والا نمیشه گفت باید کلا یه هارمونی باشه بیت اجزای صورت و اندام ....نمیشه به کسی که چشاش خماره و ابروش کمان آرش ولی دماخش گنده بگیم زیبا ...کلا باید تناسب باشه زیبایی درسادگیست...واقعا اینطوریه:دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو اینجا چی کار میکنی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ تو اینجا چی کار میکنی؟:icon_pf (34): پس می خواستی کجا باشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده