pari daryayi 22938 ارسال شده در 24 مهر، 2010 حتما تا حالا دقیق و موشکافانه کارتونهای پت و مت را نگاه کردی؟ دقت کردی چه مشخصاتی دارن؟ 1.کاملا خودمحور هستن. تا حالا هیچ کس دیگری رو جز خودشون توی کارتونهاشون دیدی؟ 2.تأیید طلب هستن. همدیگه را همش تأیید می کنند و قند هم توی دلشون آب می شه! 3.کارهایی که می کنن و وسایلی می خرن که خودشون هم فلسفه شکل گیریش را نمی دونن!!. 4.هدف رو تخریب می کنن تا به وسیله برسن!!. من یادمه توی یک قسمت همه کتابهاشون رو فروختن تا ابزار ساخت کتابخونه رو بخرن!!. 5.توی کارهایی دخالت می کنن که توش اصلا تخصص ندارن و جالبه که هیچ متخصصی رو هم قبول ندارن!!. 6. نوآوری می کنن، ولی به روش خودشون!!. 7. متخصص ایجاد ضرر و زیان هستن. 8. اعتماد بنفس کاذبشان غوغا می کنه!!. 9. دو جا رو خراب می کنن تا یک جای دیگر را بسازند، دست آخر هر سه جا تخریب می شه!!. 10. شعارشون خیلی جالبه. اینه: That’s it یا همان همینه، به عبارتی همینه که هست! 11. الگوهای در پیت دارن!!. به عکس آن وزنه بردار که به دیوار اتاقشونه نگاه کردی که وزنه را کج گرفته؟ 12. هیچوقت لباسشون را عوض نمی کنن و همه به همین لباس می شناسنشون!!!. بازم بگم؟ خودت هم فکر کن… ولی خدا وکیلی این مشخصات تو رو یاد شخصیت خاصی نمی ندازه؟ 8
M_Archi 7762 ارسال شده در 24 مهر، 2010 ولی ازاری برای کسی ندارن!! و هر چی هست ضررش فقط به خودشون میرسه نه دیگران بعدم اینکه خیلی جیگر و عزیزن :دی اگه خصوصیات قبلی تو وجود اون شخص خاص باشه ولی این دو تا خصوصیت اصلا توش نیست!! پس حیف پت و مت نیست که با اون ادم مقایسه میکنی؟؟ 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 24 مهر، 2010 ولی ازاری برای کسی ندارن!! و هر چی هست ضررش فقط به خودشون میرسه نه دیگران بعدم اینکه خیلی جیگر و عزیزن :دی :w16: اگه خصوصیات قبلی تو وجود اون شخص خاص باشه ولی این دو تا خصوصیت اصلا توش نیست!! پس حیف پت و مت نیست که با اون ادم مقایسه میکنی؟؟ اصولا حیف همه چیز فقز از این بابت که هر دو به یک میزان خنده آورند!
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 24 مهر، 2010 من پت و متو خیلی دوس دارم خیلی نانازن و خیلیممممممممممممممم جیگلن اصن در کل عشقن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 24 مهر، 2010 پت و مت هم صاحب فلسفه شدند!!! هرچی بدبختی داریم،از این فلسفه بافی هاست. یاد صحبت های چند روز پیش آقای حسن عباسی در برنامه دیروز،امروز،فردا افتادم: ایشان کارتون تام و جری را یکی از عوامل انحراف کودکان دانستند. 3
pianist 31130 ارسال شده در 24 مهر، 2010 مرسي بحث خيلي خوبي رو مطرح کردي فکر کنم براي تکميل صحبتهاتون اين تاپيک مفيد باشه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=17326 2
pianist 31130 ارسال شده در 24 مهر، 2010 یادش بخیر چقد از دست این دو شمپت من حرص می خوردم منم از دست تو همش حرص ميخورم 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 24 مهر، 2010 حتما تا حالا دقیق و موشکافانه کارتونهای پت و مت را نگاه کردی؟ دقت کردی چه مشخصاتی دارن؟ 1.کاملا خودمحور هستن. تا حالا هیچ کس دیگری رو جز خودشون توی کارتونهاشون دیدی؟ 2.تأیید طلب هستن. همدیگه را همش تأیید می کنند و قند هم توی دلشون آب می شه! 3.کارهایی که می کنن و وسایلی می خرن که خودشون هم فلسفه شکل گیریش را نمی دونن!!. 4.هدف رو تخریب می کنن تا به وسیله برسن!!. من یادمه توی یک قسمت همه کتابهاشون رو فروختن تا ابزار ساخت کتابخونه رو بخرن!!. 5.توی کارهایی دخالت می کنن که توش اصلا تخصص ندارن و جالبه که هیچ متخصصی رو هم قبول ندارن!!. 6. نوآوری می کنن، ولی به روش خودشون!!. 7. متخصص ایجاد ضرر و زیان هستن. 8. اعتماد بنفس کاذبشان غوغا می کنه!!. 9. دو جا رو خراب می کنن تا یک جای دیگر را بسازند، دست آخر هر سه جا تخریب می شه!!. 10. شعارشون خیلی جالبه. اینه: That’s it یا همان همینه، به عبارتی همینه که هست! 11. الگوهای در پیت دارن!!. به عکس آن وزنه بردار که به دیوار اتاقشونه نگاه کردی که وزنه را کج گرفته؟ 12. هیچوقت لباسشون را عوض نمی کنن و همه به همین لباس می شناسنشون!!!. بازم بگم؟ خودت هم فکر کن… ولی خدا وکیلی این مشخصات تو رو یاد شخصیت خاصی نمی ندازه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دقیقا 1
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 24 مهر، 2010 پت و مت هم صاحب فلسفه شدند!!! هرچی بدبختی داریم،از این فلسفه بافی هاست. یاد صحبت های چند روز پیش آقای حسن عباسی در برنامه دیروز،امروز،فردا افتادم: ایشان کارتون تام و جری را یکی از عوامل انحراف کودکان دانستند. اساس خلقت خدا این بوده که هر چیزی یه فلسفه آفریتشی داشته باشه! ما هم مخلوق همون خدائیم!
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری