*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خواب ميبينم و در عرق های سرد پيکرم مچاله می شوم . براي دل بيقرارم لالايی ميخوانم . ارام نميگيرد اين دل تنهای وامانده . در اغوشش ميگيرم تا صبح با هم زار ميزنيم ، ريز ريز ميشويم مثل کاغذ پاره های بی مصرف . باد هم ما را نميبرد . حس پرواز در تنم رسوب می کند. ويرانی در ذهن خسته ام لانه می کند . میبيني پياله ها پر از رنج شده اند . می بيني رنگ باخته ام . می بيني در بی کسی مست ميشوم . مستِ نيستی ها . می بيني .... شايد سخت ترين روزهای عمرم را ميگذرانم....نمي دانم. وقتي به ياد می آورم که چگونه با آن چشم های هميشه مستت، قصد شاد کردن مرا داشتي از خود بيزار ميشوم. کاش باور می کردي اين هميشه تنها حتي ارزش نگاهت را هم نداشت. تحمل کن .... همه چيز تمام خواهد شد. ازاين نوسان بين مستی و خماری ميترسم . از قصه هاي نو که می ايند زخم کهنه بيدار کنند . اين روزها همه چيز رنگ وحشت به خود گرفته و من پي در پی کابوس مي بينم و حرفهايم تکراريست . گريستن تنهايی هايم و لبخند هايم به روي ديگران که چيز جديدي نيست . سرگردانی های بي پايانم را مشق مي کنم . دل هميشه گرفته ام را به دوش مي کشم . تو بگو، خدا کجاي اين لايتناهي به خواب رفته ؟ می خواهم بيدارش کنم . بگويم من هم هستم . تو بگو در کدامين گناه فراموش شده ام . من که به اندازه تمام گناه های عالم جواب پس داده ام . خدايا فکر نمي کني ديگربس است ؟ تو بگو تا کی بنشينم تماشا کنم و بر احساسم يخ بپاشم . هيچ جوابی نمی اید و من هنوزم در بی کسی هایم انجماد را مرور می کنم و ذوب می شوم . مدتهاست که دیگر نیستم و کسی نمی داند ... 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ و باران سخت می بارد در یک شب سرد پاییزی. این آغازی دیگر است و این منم. گمشده در مه. ستارهای سرگردان در کهکشانی بیانتها. فرورفته در قعر اقیانوسی عمیق و تاریک. من گمشدهام. من در دنیای متروک تنهایی خود که تاریکترین شبها و ابریترین روزها را دارد و باد زیر آوار غروب کوچههایش، دلتنگ مینوازد، گمشدهام. آری، من گمشدهام... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ و باران سخت می بارد در یک شب سرد پاییزی. این آغازی دیگر است و این منم. گمشده در مه. ستارهای سرگردان در کهکشانی بیانتها. فرورفته در قعر اقیانوسی عمیق و تاریک. من گمشدهام. من در دنیای متروک تنهایی خود که تاریکترین شبها و ابریترین روزها را دارد و باد زیر آوار غروب کوچههایش، دلتنگ مینوازد، گمشدهام. آری، من گمشدهام... . .سلطان غم لیلیان :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ..سلطان غم لیلیان :smiley (18): به قول معروف پیشتهههههه.... واااای منم که از این استفاده کردم!!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ به قول معروف پیشتهههههه.... واااای منم که از این استفاده کردم!!!!:icon_pf (34): .. .به قول معروف دریای غم ساحل ندارد پارو بزن تا ...... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ .. .به قول معروف دریای غم ساحل ندارد پارو بزن تا ...... تا جونت دراد و بمیری.... 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تا جونت دراد و بمیری...... . .نه بابا تا به یه کشتی ناو امریکایی چیزی برسی ..:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده