نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیاری از دوستان خوبم، با اعتقاد به مزیت های روابط پیش از ازدواج و تاثیر آن در تعمیق شناخت متقابل و انتخاب همسر شایسته، به دوستی با جنس مخالف روی آورده و از همان ابتدا با طرف مقابل اتمام حجت می کنند که این رابطه صرفا برای آشنایی بوده و به معنی تصمیم قطعی برای ازدواج نیست، با اینحال در بیش از 90 درصد مواردی که از نزدیک در جریان جزئیتاش قرار داشته ام، مشاهده نمودم که آنها قرارداد اولیه را فراموش کرده و بعد از گذشت یک یا چند ماه، با وجود درک اختلاف نظرهای عمیق در نوع دیدگاهها و رفتارهای اجتماعی، حاضر به پذیرش جدایی نشده و بر رابطه ای که سرانجام شومش پیداست، اصرار ورزیده اند... من نمی دانم خوب است یا بد، روابط پیش از ازدواج، فقط دانم که جدایی های پیش از ازدواج با وجود همه ی تلخی ای که دارد، از جدایی های عاطفی و یا طلاق های پس از ازدواج قابل پذیرش تر است! شاید اگر هدف از شروع رابطه فراموش نشده و دوستان بیش از حد رابطه را عاطفی نکنند، برخورد آنها با حقیقت های آشکارشده ی بعد از آغاز رابطه، معقول تر گردد... اگر امروز که تصمیم گیر هستیم، نپذیریم واقعیت تلخ ِ انتخاب ناصحیح را، روزگاری این واقعیت، تلخ تر از آنچه درک نموده ایم، در حالی خود را به ما تحمیل خواهد کرد که دیگر تصمیم گیر نیستیم... 22 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من الان به یه دوست احتیاج دارم شدیییید 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من الان به یه دوست احتیاج دارم شدیییید بیا منو تو دوس شیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بیا منو تو دوس شیم :ws3: خوب بیا........... ای خدا شکرت.............. 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3: خوب بیا........... ای خدا شکرت.............. اون آواتار چندشت کو؟:w00: عسک بچه هه 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آخه میدونی....اون احساس عاطفی که قبل از ازدباج پیش میاد دیگه قدرت تصمیم گیری رو میگیره.....از طرفی گاهی اوقات پیش میاد که تو اصلا نمیفهمی کی این احساس عاطفی برات پیش اومده....پَ فقط موضوع این نیس که حواست به قول وقرار قبل از دوستی باشه....:JC_thinking: البته این نظر من بودا.... خیلی اوقات بین اطرافیان دیدم از اون اول این قرارو میزارین ولی ذره ای به عهد خودشون احترام نمیزارن که عاقبت همون چیزی میشه که شما گفتی.... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اون آواتار چندشت کو؟:w00:عسک بچه هه این گربه ههههههههه خورده :ws44: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ این گربه ههههههههه خورده :ws44: بزارش یکم تو تاپیکایی که تو هستی نیام چی بودش آخه اون:w00: لینک به دیدگاه
tanha... 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خب يكي هم واسه ما دست و پا كنين !!!! از تنهايي ............ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خب يكي هم واسه ما دست و پا كنين !!!! از تنهايي ............ :jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
tanha... 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: چيه !!!! چرا ميتعجبي ؟؟؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چيه !!!! چرا ميتعجبي ؟؟؟ هیچی لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ باشه ... گفتی تنهایی .......... نام کاربریتم که tanha:ws44: آواتارتم که چرا؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
tanha... 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ گفتی تنهایی ..........نام کاربریتم که tanha:ws44: آواتارتم که چرا؟:banel_smiley_52: نميدونم ....دلت يكم برام بسوزه ديگه.....ببين دوستتم كه تازه باهاش دوست شدي تنهات گذاشت ...بيا با من دوست شو ؟؟؟؟ قبول ؟؟؟ لینک به دیدگاه
tanha... 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ کی با من دوس میشد اگه پيشنهادمو قبول نكنه خودم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ کی با من دوس میشد وحید بیا با من دوس شو خو نميدونم ....دلت يكم برام بسوزه ديگه.....ببين دوستتم كه تازه باهاش دوست شدي تنهات گذاشت ...بيا با من دوست شو ؟؟؟؟ قبول ؟؟؟ خوب دلم برات سوخت دیگه باشه من الان با تو دوست. برو این آواتارتو عوض کن بابا دلمونو کباب کردی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده