رفتن به مطلب

بیا دوس شیم، فقط برای آشنایی... همین!؟

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بسیاری از دوستان خوبم، با اعتقاد به مزیت های روابط پیش از ازدواج و تاثیر آن در تعمیق شناخت متقابل و انتخاب همسر شایسته، به دوستی با جنس مخالف روی

آورده و از همان ابتدا با طرف مقابل اتمام حجت می کنند که این رابطه صرفا برای آشنایی بوده و به معنی تصمیم قطعی برای ازدواج نیست، با اینحال در بیش از 90 درصد مواردی که از نزدیک در جریان جزئیتاش قرار داشته ام، مشاهده نمودم که آنها قرارداد اولیه را فراموش کرده و بعد از گذشت یک یا چند ماه، با وجود درک اختلاف نظرهای عمیق در نوع دیدگاهها و رفتارهای اجتماعی، حاضر به پذیرش جدایی نشده و بر رابطه ای که سرانجام شومش پیداست، اصرار ورزیده اند...

من نمی دانم خوب است یا بد، روابط پیش از ازدواج، فقط دانم که جدایی های پیش از ازدواج با وجود همه ی تلخی ای که دارد، از جدایی های عاطفی و یا طلاق های پس از ازدواج قابل پذیرش تر است!

Sad_Girl_Thumb.gif

شاید اگر هدف از شروع رابطه فراموش نشده و دوستان بیش از حد رابطه را عاطفی نکنند، برخورد آنها با حقیقت های آشکارشده ی بعد از آغاز رابطه، معقول تر گردد...

اگر امروز که تصمیم گیر هستیم، نپذیریم واقعیت تلخ ِ انتخاب ناصحیح را، روزگاری این واقعیت، تلخ تر از آنچه درک نموده ایم، در حالی خود را به ما تحمیل خواهد کرد که دیگر تصمیم گیر نیستیم...

• Like 22
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws52:آخه میدونی....اون احساس عاطفی که قبل از ازدباج پیش میاد دیگه قدرت تصمیم گیری رو میگیره.....از طرفی گاهی اوقات پیش میاد که تو اصلا نمیفهمی کی این احساس عاطفی برات پیش اومده....پَ فقط موضوع این نیس که حواست به قول وقرار قبل از دوستی باشه....:JC_thinking:

البته این نظر من بودا....

خیلی اوقات بین اطرافیان دیدم از اون اول این قرارو میزارین ولی ذره ای به عهد خودشون احترام نمیزارن که عاقبت همون چیزی میشه که شما گفتی....

• Like 3
لینک به دیدگاه
گفتی تنهایی ..........:ws44:

نام کاربریتم که tanha:ws44:

آواتارتم که:ws44:

چرا؟:banel_smiley_52:

نميدونم ....دلت يكم برام بسوزه ديگه.....ببين دوستتم كه تازه باهاش دوست شدي تنهات گذاشت ...بيا با من دوست شو ؟؟؟؟ قبول ؟؟؟

لینک به دیدگاه
کی با من دوس میشد

وحید بیا با من دوس شو خو:ws17:

نميدونم ....دلت يكم برام بسوزه ديگه.....ببين دوستتم كه تازه باهاش دوست شدي تنهات گذاشت ...بيا با من دوست شو ؟؟؟؟ قبول ؟؟؟

خوب دلم برات سوخت دیگه

باشه من الان با تو دوست.

برو این آواتارتو عوض کن بابا دلمونو کباب کردی:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...