رفتن به مطلب

زنان و تسلط بر مردان!!!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 114
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کوتاه اومدن اصلا خوب نیست .اصلا بحث کوتاه اومدن نیست .صحبت یه عمر زندگی هست دیگه این طوری اونی که داره کوتاه میاد عمرشو باخته.من میگم کنار اومدن با همدیگه اهمیت دادن به نطرات هم .با رضایت

اونایی که میگن از اول کوتاه اومدیم این شد واسه اینه از رو عشق به زندگی نبوده و

بعدشم کوتاه اومدن اصلا معنی ندارههههههههههههه:banel_smiley_4:

ببین مهم نیس که تو داری چی فک میکنی مثلا فک میکنی از سر عشق و تفاهمه یا یا داری فک میکنی برای حفظ زندگیه..مهم اینه که طرف مقابلت ممکنه فک کنه تو داری کوتاه میای!!!

یعنی ممکنه اون نفهمه!!!

لینک به دیدگاه
...

...

گرفتن همه هویت یه آدم و تبدیلش کردن به اون چیزی که خودم میخوام فک کنم تمام دلایلم برا انتخابش و نابود کنه!!!!

از اول باید بدونی که تغییر دادن آدما غیر ممکنه...

شاید برا چند ماه یا چند سال بشه، ولی نهایتا به اصل خودش بر میگرده (مگه اینکه تغییر خیلی کم باشه)

باید کسی انتخاب بشه که حداقل توقع طرف مقابلشو بدون تغییر برآورده کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین مهم نیس که تو داری چی فک میکنی مثلا فک میکنی از سر عشق و تفاهمه یا یا داری فک میکنی برای حفظ زندگیه..مهم اینه که طرف مقابلت ممکنه فک کنه تو داری کوتاه میای!!!

یعنی ممکنه اون نفهمه!!!

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:میشه پستهای منو همشو بخونی .

چند پست قبلمو سریع بخون میفهمی.یعدم ازش نقل قول بگیر یه چی بوگو که بفهمم حتما خوندی.

بدوووووووووووووووووووووووووووو

• Like 2
لینک به دیدگاه

چند پست قبلمو سریع بخون میفهمی.یعدم ازش نقل قول بگیر یه چی بوگو که بفهمم حتما خوندی.

( به قول بعضی ها!!!) پیشته بابا!!!!:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شاید برا چند ماه یا چند سال بشه، ولی نهایتا به اصل خودش بر میگرده (مگه اینکه تغییر خیلی کم باشه)

افرین دقیقااااااااااا.

به نطر منم اشتباه ترین کار اینه که بخوای طرف رو عوض کنی.

باید هر کسیو همونی که هست قبول کنی.این خیلی مهمه .

تو مسائل کوچیک ادم مبتونه خودشو تغییر بده ولی ........

• Like 3
لینک به دیدگاه

( به قول بعضی ها!!!) پیشته بابا!!!!:ws47:

نبينم واسه هم شاخ و شونه بکشيدا :w00::w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اینجا منظورم تحت سلطه داشتن بود..آخه معنی تحت سلطه چیه؟!!؟یعنی وادار کردن یه فرد به انجام فعلی که بهش تمایلی نداره؟!؟!؟

لینک به دیدگاه
نبينم واسه هم شاخ و شونه بکشيدا :w00::w00:

ما با هم توی تیمیم!!!!

من و سمندون دعوا کنیم..یعضی ها باور کنند!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا اينو دوست داري؟؟ :w58:

واقعيت اينه كه هيچ وقت دوست ندارم با مردي ازدواج كنم كه روش تسلط داشته باشم يا خدايي نكرده توسري خور باشه!!! چون يه همچين مردي به درد زندگي نمي خوره!!!

ولي خوب بعضي از مردا هم دوست دارن حرف اول و آخرو خودشون بزنن كه اينم خوب نيست!!!

اعتدال خيلي بهتره به نظرم يه جاهايي بايد مرد تصميم گيرنده باشه يه جاهايي زن يه جاهايي هم مشاركت داشته باشن!!

به نظرم اگه بين طرفين احترام متقابل و اعتماد متقابل باشه همه چي حله كه متاسفانه اين روزا اين موارد خيلي كم رعايت ميشه!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام :banel_smiley_4:

چرا زنها انقدر دوست دارن رو همسرشون يا بهتر بگم آقايون تسلط داشته باشن؟؟ :banel_smiley_4:

يعني چه جيزي باعث ميشه که اينجوري بشه؟ :banel_smiley_4:

آيا بنظرتون اصلا اينجوري هست يا نه؟؟ :banel_smiley_4:

اگر هست چرا هست اگر نيست هم که هيچي :banel_smiley_4:

اسپم نکنيد... :banel_smiley_4:

اون زنهایی که این جوری ان بهتر میتونن به این سوال که کلیه جواب بدن...

ولی به نظر من اصلا تسلط معنی نداره.... چرا یه ادم نرمال که دنبال یه زندگی خوب وارومه باید یه همچین رفتاری با همسرش داشته باشه....

مردا تو ذاتشونه که دوس دارن قدرتمند تر از خانوما دیده بشن.... خوب اگه هم مرد هم زن شناخت نسبت به فطرت همدیگه داشته باشن و اونو قبول کنن و با هاش کنار بیان....:JC_thinking: اصلا یه همچین اتفاقایی نمی افته .....البته یه استثنا هست ...مگر اینکه واقعا بخوان همدیگرو اذیت کنن....:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...