سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ کوتاه اومدن با درست رفتار کردن فرق دارهزندگی مشترک اولش شکلی نداره. خود ماییم که بهش شکل میدیم و بعد هرچی شد تا آخر همونه :w16: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ البت بنظرم اين کلا تو ذات خانوماست که........ تو چشای من نگاه کن نقطه چین رو پر کن:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ کوتاه اومدن اصلا خوب نیست .اصلا بحث کوتاه اومدن نیست .صحبت یه عمر زندگی هست دیگه این طوری اونی که داره کوتاه میاد عمرشو باخته.من میگم کنار اومدن با همدیگه اهمیت دادن به نطرات هم .با رضایت اونایی که میگن از اول کوتاه اومدیم این شد واسه اینه از رو عشق به زندگی نبوده و بعدشم کوتاه اومدن اصلا معنی ندارههههههههههههه ببین مهم نیس که تو داری چی فک میکنی مثلا فک میکنی از سر عشق و تفاهمه یا یا داری فک میکنی برای حفظ زندگیه..مهم اینه که طرف مقابلت ممکنه فک کنه تو داری کوتاه میای!!! یعنی ممکنه اون نفهمه!!! لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ تو چشای من نگاه کن نقطه چین رو پر کن:banel_smiley_4: هيچي :ws3: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ...... گرفتن همه هویت یه آدم و تبدیلش کردن به اون چیزی که خودم میخوام فک کنم تمام دلایلم برا انتخابش و نابود کنه!!!! از اول باید بدونی که تغییر دادن آدما غیر ممکنه... شاید برا چند ماه یا چند سال بشه، ولی نهایتا به اصل خودش بر میگرده (مگه اینکه تغییر خیلی کم باشه) باید کسی انتخاب بشه که حداقل توقع طرف مقابلشو بدون تغییر برآورده کنه 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ این تاپیک به سخنان گهربار هوتن نیاز داره..... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ببین مهم نیس که تو داری چی فک میکنی مثلا فک میکنی از سر عشق و تفاهمه یا یا داری فک میکنی برای حفظ زندگیه..مهم اینه که طرف مقابلت ممکنه فک کنه تو داری کوتاه میای!!!یعنی ممکنه اون نفهمه!!! :banel_smiley_4:میشه پستهای منو همشو بخونی . چند پست قبلمو سریع بخون میفهمی.یعدم ازش نقل قول بگیر یه چی بوگو که بفهمم حتما خوندی. بدوووووووووووووووووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:میشه پستهای منو همشو بخونی .چند پست قبلمو سریع بخون میفهمی.یعدم ازش نقل قول بگیر یه چی بوگو که بفهمم حتما خوندی. بدوووووووووووووووووووووووووووو ( به قول بعضی ها!!!) پیشته بابا!!!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ از اول باید بدونی که تغییر دادن آدما غیر ممکنه... شاید برا چند ماه یا چند سال بشه، ولی نهایتا به اصل خودش بر میگرده (مگه اینکه تغییر خیلی کم باشه) باید کسی انتخاب بشه که حداقل توقع طرف مقابلشو بدون تغییر برآورده کنه افرین دقیقااااااااااا. به نطر منم اشتباه ترین کار اینه که بخوای طرف رو عوض کنی. باید هر کسیو همونی که هست قبول کنی.این خیلی مهمه . تو مسائل کوچیک ادم مبتونه خودشو تغییر بده ولی ........ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:میشه پستهای منو همشو بخونی .چند پست قبلمو سریع بخون میفهمی.یعدم ازش نقل قول بگیر یه چی بوگو که بفهمم حتما خوندی. بدوووووووووووووووووووووووووووو ( به قول بعضی ها!!!) پیشته بابا!!!! نبينم واسه هم شاخ و شونه بکشيدا :w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ( به قول بعضی ها!!!) پیشته بابا!!!! کوفته ..............جدی گفتم دههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نبينم واسه هم شاخ و شونه بکشيدا :w00::w00: شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ از اول باید بدونی که تغییر دادن آدما غیر ممکنه... شاید برا چند ماه یا چند سال بشه، ولی نهایتا به اصل خودش بر میگرده (مگه اینکه تغییر خیلی کم باشه) باید کسی انتخاب بشه که حداقل توقع طرف مقابلشو بدون تغییر برآورده کنه من اینجا منظورم تحت سلطه داشتن بود..آخه معنی تحت سلطه چیه؟!!؟یعنی وادار کردن یه فرد به انجام فعلی که بهش تمایلی نداره؟!؟!؟ لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نبينم واسه هم شاخ و شونه بکشيدا :w00::w00: ما با هم توی تیمیم!!!! من و سمندون دعوا کنیم..یعضی ها باور کنند!! 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ چرا اينو دوست داري؟؟ واقعيت اينه كه هيچ وقت دوست ندارم با مردي ازدواج كنم كه روش تسلط داشته باشم يا خدايي نكرده توسري خور باشه!!! چون يه همچين مردي به درد زندگي نمي خوره!!! ولي خوب بعضي از مردا هم دوست دارن حرف اول و آخرو خودشون بزنن كه اينم خوب نيست!!! اعتدال خيلي بهتره به نظرم يه جاهايي بايد مرد تصميم گيرنده باشه يه جاهايي زن يه جاهايي هم مشاركت داشته باشن!! به نظرم اگه بين طرفين احترام متقابل و اعتماد متقابل باشه همه چي حله كه متاسفانه اين روزا اين موارد خيلي كم رعايت ميشه!!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ما با هم توی تیمیم!!!!من و سمندون دعوا کنیم..یعضی ها باور کنند!! :4chsmu1::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام چرا زنها انقدر دوست دارن رو همسرشون يا بهتر بگم آقايون تسلط داشته باشن؟؟ يعني چه جيزي باعث ميشه که اينجوري بشه؟ آيا بنظرتون اصلا اينجوري هست يا نه؟؟ اگر هست چرا هست اگر نيست هم که هيچي اسپم نکنيد... اون زنهایی که این جوری ان بهتر میتونن به این سوال که کلیه جواب بدن... ولی به نظر من اصلا تسلط معنی نداره.... چرا یه ادم نرمال که دنبال یه زندگی خوب وارومه باید یه همچین رفتاری با همسرش داشته باشه.... مردا تو ذاتشونه که دوس دارن قدرتمند تر از خانوما دیده بشن.... خوب اگه هم مرد هم زن شناخت نسبت به فطرت همدیگه داشته باشن و اونو قبول کنن و با هاش کنار بیان....:JC_thinking: اصلا یه همچین اتفاقایی نمی افته .....البته یه استثنا هست ...مگر اینکه واقعا بخوان همدیگرو اذیت کنن.... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من الان واقعا یه سوالی برام پیش اومد!!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من الان واقعا یه سوالی برام پیش اومد!!! بپرس غریبی نکن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده