#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام زینا هستم درسم تموم شده دارم خودمو واسه ارشد اماده میکنم واسم دعا کنید 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلامزینا هستم درسم تموم شده دارم خودمو واسه ارشد اماده میکنم واسم دعا کنید سلام دوست عزيز خيلي خوش اومدي اگه گرايشتم بگي خيلي عالي ميشه. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام من مهندسی پزشکی نمیخونم ولی مهندس پزشکانو دوست دارم!:دی 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلامزینا هستم درسم تموم شده دارم خودمو واسه ارشد اماده میکنم واسم دعا کنید سلام سلام... :dancegirl2: خوش اومدیییی..:w66: ایشالله قبول میشی.. 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوست عزيز خيلي خوش اومدي اگه گرايشتم بگي خيلي عالي ميشه. سلام مرسی من بیوالکتریک بودم و ایشالا میخوام بیوالکتریک ادامه بدم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام مرسی من بیوالکتریک بودم و ایشالا میخوام بیوالکتریک ادامه بدم سلام به دوست جدیدمون خیلی عالی شد حالا یکی اینجا منو درک میکنه اما مثل اینکه شما خوب جلو رفتی ، باید یه وقت به من بدی که از تجربه هاتون استفاده کنم 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوست جدیدمون خیلی عالی شد حالا یکی اینجا منو درک میکنه اما مثل اینکه شما خوب جلو رفتی ، باید یه وقت به من بدی که از تجربه هاتون استفاده کنم سلام منو تجربه:persiana__hahaha:من همش 5 سالمه 2 لینک به دیدگاه
shonrahm 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان گرايش بيوالكتريك ترم 3 دانشگاه صنعتي همدان 6 لینک به دیدگاه
*niloo* 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ من ترم 3 بیوالکتریک..مجازی صنعتی سهند تبریزم.. به نظر شما فایده داره دارم مجازی میخونم؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من ترم 3 بیوالکتریک..مجازی صنعتی سهند تبریزم..به نظر شما فایده داره دارم مجازی میخونم؟؟؟؟ :hapydancsmil: درود ممنون كه خودتو معرفي كردي نيلو جان؛ خوشبختيم. چرا نداشته باشه؟ خيليم خوبه. خيلي جاها همه چي فقط به خودت بستگي داره 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil:درود ممنون كه خودتو معرفي كردي نيلو جان؛ خوشبختيم. چرا نداشته باشه؟ خيليم خوبه. خيلي جاها همه چي فقط به خودت بستگي داره دقیقاااا موافقم از هز جایی که هستی باید بهترین استفاده رو ببری اینجوری انسانهای موفق به وجود میان ! اوری چرا رنگت اینقده شبیه منه ؟ 2 لینک به دیدگاه
*niloo* 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil:درود ممنون كه خودتو معرفي كردي نيلو جان؛ خوشبختيم. چرا نداشته باشه؟ خيليم خوبه. خيلي جاها همه چي فقط به خودت بستگي داره درووووود خب بعضی وقتا ناامید میشم... آره درسته..ممکنه یه دانشگاه دیگه هم برم بازم همین حس رو داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
*niloo* 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دقیقاااا موافقم از هز جایی که هستی باید بهترین استفاده رو ببری اینجوری انسانهای موفق به وجود میان ! اوری چرا رنگت اینقده شبیه منه ؟ ما نیز موافقیم موفق باشیییییید :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ من ترم 3 بیوالکتریک..مجازی صنعتی سهند تبریزم..به نظر شما فایده داره دارم مجازی میخونم؟؟؟؟ :vahidrk: اگه فایده نداشت نمیذاشتم بری درس بخونی کچل :vahidrk: لینک به دیدگاه
*niloo* 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ :vahidrk: اگه فایده نداشت نمیذاشتم بری درس بخونی کچل :vahidrk: چرا میزنی خب دخترعمه؟؟؟ تو که میدونی بعضی وقتا که ناامیدوخسته میشم چه شکلیم 2 لینک به دیدگاه
soheilsee 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. خوشحالم که یه همچین سایتی راه اندازی شده. من سال دوم دکتری تخصصی مهندسی پزشکی بیومواد هستم. اگر کمکی از دستم براد حتماً انجام می دم. با ارزوی موفقیت برای همه. 3 لینک به دیدگاه
دلفريبان 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ معرفي گرايش ها: معرفی گرایش بیوالکتریک آشنایی با بیو مواد معرفی گرايش بيومکانيک با سلام..... پس گرايش باليني چي ميشه؟؟؟ من دانشجو مهندسي پزشكي گراسيش باليني هستم ميشه در مورد اون هم اطلاعات بديد؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام.....پس گرايش باليني چي ميشه؟؟؟ من دانشجو مهندسي پزشكي گراسيش باليني هستم ميشه در مورد اون هم اطلاعات بديد؟؟ سلام.. من هم گرایشم بالینی هستش و چارت ما تا قبل از 88 خیلی شبیه به بیو الکتریک بود.. اما از 88 به بعد چارت عوض شد.. من اطلاعات زیادی از چارت جدید ندارم.. اگه شما اطلاعاتی دارین خوشحال میشیم بگین.. 4 لینک به دیدگاه
دلفريبان 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ سلام.. من هم گرایشم بالینی هستش و چارت ما تا قبل از 88 خیلی شبیه به بیو الکتریک بود.. اما از 88 به بعد چارت عوض شد.. من اطلاعات زیادی از چارت جدید ندارم.. اگه شما اطلاعاتی دارین خوشحال میشیم بگین.. آره همين طوره ....شيراز 2 گرايش بيومكانيك و باليني رو داره... تا اينجا اختلاف در فيزيك استاتيك بوده كه باليني ها ندارن...يا فيزيك موج و الكتريسيته كه برخي فصول حذف و اضافه هستن.. آناتومي هم واسه ما 3 واحد بوده ...+آزمايشگاه هست و مكانيك ها 2 واحد..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده