pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گرفتن این دوتا ماهواره خیلی راحتهکافیه یه قیچی بزنین. رو همون حدودش که باشین میگیره بعد دقیق تنظیمش کنین. میتونین عکساشم از اینترنت بگیرین تا راحت تر ببندینش نهایتشم یه نصابه دیگه آره حوصله درد سر ندارم ديگه خوب تا شتبه کی تعریف میکنه ؟ چيو؟؟ سفري ديگرو که تا شنبه نميده 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آره حوصله درد سر ندارم ديگه چيو؟؟ سفري ديگرو که تا شنبه نميده :ws3: رویای شیشه ای رو من دوست دارم خوب:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:رویای شیشه ای رو من دوست دارم خوب:girl_blush2: آهان اون دختر لنگ درازه خوب بگو بچه ها تعريف کنن برات اکثرا کانالشون رديف شده لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ چيو؟؟ سفري ديگرو که تا شنبه نميده :ws3:رویای شیشه ای رو من دوست دارم خوب:girl_blush2: اوووووووه شما چقد وقت آزاد دارین 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اوووووووه شما چقد وقت آزاد دارین چه کنيم ديگه بيکاريم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اوووووووه شما چقد وقت آزاد دارین بابا بیزیییییییییی 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بابا بیزیییییییییی :putertired: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ماشالا همه معتاديناااااااااااااااا من فقط سالوادورو آشنايي با مادرو ميبينم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ماشالا همه معتاديناااااااااااااااا من فقط سالوادورو آشنايي با مادرو ميبينم سالوادور خوبه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ینی فارسی1 این همه سریال پخش میکنه! :jawdrop: من سراغ لاست و پریزون بریک نرفتم که معتاد نشم پس اینم برم پاک کنم تا درگیر نشدم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ینی فارسی1 این همه سریال پخش میکنه! :jawdrop: من سراغ لاست و پریزون بریک نرفتم که معتاد نشم پس اینم برم پاک کنم تا درگیر نشدم آره بد جور اعتياد مياره 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نصابمون میگه که نایلست دید نداره تو خونه مون اگه نایلست دید نداره،میتونه عربست یا بدر را بگیره. نایل ست دید داره،میخواسته کلاس بذاره ازتون پول بگیره. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ با قیچی روی ترک میشه عرب رو گرفت (نایل فاصلش خیلی دوره نمیشه) منم رو عرب گرفتمش (با همون قیچی روی ترک) قیچی رو هاتبرد واسه نایل ست. کی گفت قیچی رو ترک بزنید!!!! در ضمن برنامه های نایلست ، خیلی بیشتر و قشنگ تر از عربست است. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ قیچی رو هاتبرد واسه نایل ست.کی گفت قیچی رو ترک بزنید!!!! در ضمن برنامه های نایلست ، خیلی بیشتر و قشنگ تر از عربست است. منم تا حالا نشنيده بودم قيچي روي ترك نايلو بگيره !!!! واقعا" نايل بهتر از از عربه ؟ VOA هم ميگيره ؟؟ ما عرب داريم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ینی فارسی1 این همه سریال پخش میکنه! :jawdrop: من سراغ لاست و پریزون بریک نرفتم که معتاد نشم پس اینم برم پاک کنم تا درگیر نشدم ولي اگه سريالاشو يه هفته نبيني باز شروع كني به ديدن انگار هيچيو از دس ندادي!! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ قیچی رو هاتبرد واسه نایل ست.کی گفت قیچی رو ترک بزنید!!!! در ضمن برنامه های نایلست ، خیلی بیشتر و قشنگ تر از عربست است. آخه من ترک و ایران و عربو روی یه دیش گرفتم دیگه دیش رو به هاتبرد نذاشتم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ منم تا حالا نشنيده بودم قيچي رو ترك عربو بگيره !!!! واقعا" نايل بهتر از از عربه ؟ VOA هم ميگيره ؟؟ ما عرب داريم عرب هم voa و میگیره bbc هم میگیره فقط بدیش اینه که تازگیا mtv arabia رفته رو نایل 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ عرب هم voa و میگیرهbbc هم میگیره فقط بدیش اینه که تازگیا mtv arabia رفته رو نایل ميدونم VOA رو الان از عرب ميگيرم ولي ميخوام بدونم نايل هم ميگيره VOA رو ؟؟ bbc كه رو هاتبردم هست 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آخه من ترک و ایران و عربو روی یه دیش گرفتمدیگه دیش رو به هاتبرد نذاشتم چطوري آخه ؟! عرب روي هاتبرد قيچي ميخوره ، چه جوري روي ديش ايران ميگيريش؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده