Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ولی بازم که نمی تونم با خیال راحت درس یخوم که آخه پس قضیه کارتی شدنش چی شد؟؟؟ شایعه بود قضیه کارتی شدن. تو مرداد داری درس میخونی!!!! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ شایعه بود قضیه کارتی شدن. تو مرداد داری درس میخونی!!!! ارشد دارم خبرم امسال اونم 3 تا! لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یک معجزه. الان رفتم به مامان گفتم که باید جهت ترکست که داریم را عوض کنیم و یک جهت دیگه بگیریم. قبول نکرد و سرم داد زد. گفتم چرا. مثلا اینکه یک سریال در یک کانال ترکی پپخش میشه که بهش میگویند بهلول . البته فکر کنم اسم شخصیت اصلیش در سریال این هست. جالب هست تمام اعضای زن خانواده ما نگاهش میکنند نکته:هیچکدومشون یک کلمه ترکی بلد نیستند نکته2:این سریال خانوادگی هست و همش حرف و دیالوگ هست حالا یکی یک تفنگ برام جور کنه میخوام خودم را بکشم چون مغزم نمیتونه این قضیه را درک کنه 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ارشد دارم خبرم امسال اونم 3 تا! خوبه. من که ارشد امسال دادم و تموم شو و خدا رو شکر عالی تر از آنچه که انتظارش را داشتم شد. شما هم موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یک معجزه.الان رفتم به مامان گفتم که باید جهت ترکست که داریم را عوض کنیم و یک جهت دیگه بگیریم. قبول نکرد و سرم داد زد. جهت ترکست رو عوض نکن. برو یک قیچی و lnb بگیر و در عرض نیم ساعت،خودت میتونی نایل ست رو هاتبرد با قیچی بگیری. از خودکشی نجاتت دادما. 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یک معجزه.الان رفتم به مامان گفتم که باید جهت ترکست که داریم را عوض کنیم و یک جهت دیگه بگیریم. قبول نکرد و سرم داد زد. گفتم چرا. مثلا اینکه یک سریال در یک کانال ترکی پپخش میشه که بهش میگویند بهلول . البته فکر کنم اسم شخصیت اصلیش در سریال این هست. جالب هست تمام اعضای زن خانواده ما نگاهش میکنند نکته:هیچکدومشون یک کلمه ترکی بلد نیستند نکته2:این سریال خانوادگی هست و همش حرف و دیالوگ هست حالا یکی یک تفنگ برام جور کنه میخوام خودم را بکشم چون مغزم نمیتونه این قضیه را درک کنه :w58::w58: مگه بهت یاد ندادن تو کار خانوما دخالت نکنی؟ وقتی می کنی همین میشه دیگه! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یک معجزه.الان رفتم به مامان گفتم که باید جهت ترکست که داریم را عوض کنیم و یک جهت دیگه بگیریم. قبول نکرد و سرم داد زد. گفتم چرا. مثلا اینکه یک سریال در یک کانال ترکی پپخش میشه که بهش میگویند بهلول . البته فکر کنم اسم شخصیت اصلیش در سریال این هست. جالب هست تمام اعضای زن خانواده ما نگاهش میکنند نکته:هیچکدومشون یک کلمه ترکی بلد نیستند نکته2:این سریال خانوادگی هست و همش حرف و دیالوگ هست حالا یکی یک تفنگ برام جور کنه میخوام خودم را بکشم چون مغزم نمیتونه این قضیه را درک کنه آخه بابا این سریالای ترکیه که احتیاجی به دونستن دیالوگاش نیس.....هویجوری ام نیگا کنی دستت میاد چه خبره....دیالوگاشون یه چیزی تو مایه های دیالوگای ماست.... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ما ماهواره نداریم آقا جان... هی میاید اینجا تعریف میکنید من دلم کباب میشه... :shame: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ما ماهواره نداریم آقا جان... هی میاید اینجا تعریف میکنید من دلم کباب میشه... :shame: :there::there: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ جهت ترکست رو عوض نکن.برو یک قیچی و lnb بگیر و در عرض نیم ساعت،خودت میتونی نایل ست رو هاتبرد با قیچی بگیری. از خودکشی نجاتت دادما. نصابمون میگه که نایلست دید نداره تو خونه مون لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :w58::w58: مگه بهت یاد ندادن تو کار خانوما دخالت نکنی؟ وقتی می کنی همین میشه دیگه! من اخر به دست همین خانوم ها میمیرم. لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آخه بابا این سریالای ترکیه که احتیاجی به دونستن دیالوگاش نیس.....هویجوری ام نیگا کنی دستت میاد چه خبره....دیالوگاشون یه چیزی تو مایه های دیالوگای ماست.... :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ جهت ترکست رو عوض نکن.برو یک قیچی و lnb بگیر و در عرض نیم ساعت،خودت میتونی نایل ست رو هاتبرد با قیچی بگیری. از خودکشی نجاتت دادما. با قیچی روی ترک میشه عرب رو گرفت (نایل فاصلش خیلی دوره نمیشه) منم رو عرب گرفتمش (با همون قیچی روی ترک) لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه همه تون رديف شد ولي من... :pichak29: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه همه تون رديف شد ولي من... :pichak29: واسه منم نشده 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه منم نشده اشکال نداري بيا بشينيم دعا کنيم تا شنبه هاتبرد درست بشه لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ یکی دعا عربیش را بگه تا ما تکرار کنیم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه همه تون رديف شد ولي من... :pichak29: واسه منم نشده گرفتن این دوتا ماهواره خیلی راحته کافیه یه قیچی بزنین. رو همون حدودش که باشین میگیره بعد دقیق تنظیمش کنین. میتونین عکساشم از اینترنت بگیرین تا راحت تر ببندینش نهایتشم یه نصابه دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده