Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مواد لازم: سيب زميني پخته 2 عدد تخم مرغ پخته 2 عدد خيارشور خرد شده 100 گرم پيازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري كنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوري شويد تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري ماست 1 پيمانه خامه يك دوم پيمانه آب ليمو ترش 2 قاشق سوپ خوري سركه 1 قاشق سوپ خوري نمك، فلفل و پودر آويشن مقداري روغن زيتون 1 قاشق سوپ خوري ذرت كوچك(جهت تزيين) چند عدد زيتون سياه و سبز 8 عدد طرز تهيه : سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد. تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد كنيد. سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد. آن گاه كنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط كنيد. تهيه ي سُس: در كاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد. هنگامي كه سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، كاملاً هم بزنيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود. اكنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد. انرژي كل: 1000 كيلو كالري 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده