هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ گاهی وفتا لازمه که ناراحت شیم فرق نمی کنه از دست کی هرکی اصلا از دست خودمون .. لازمه نارا حت شیم و حرفمون رو بگیم یا اخم کنیم و داد بکشیم و یا جیغ ،، اصلا از هرکه انتظارمون بیشتر بیشتر باشه زودتر ازش ناراحت میشیم چون دوستش داریم .. و باش زندگی می کنیم . اونوخته که باید بریم فیس تو فیس به چشماش نگاه کنیم و دونه دونه همه دلیلامون رو بگیم ، نزاریم جمع شه سر دل مون باد کنه و شبا سنگینیییییییییی و بعد ها کینه و کدورت...حتی میشه اونقد بگیم و به چشش بیاریم که او هم ناراحت شه و سرشو بزنه به دیوار .....اصلا اونقد بگیم که اشکش درآد ...اما اگه این کارو کردیم خالی شدی و همه حرفامون رو زدیم و او هم حرفاشو زد ، ....دیگه بهتره فراموش کنیم هرچی که بوده ، اون موقع وقتشه که دونه دونه اون اشکارو پاک کنیم ..جوری رفتار کنیم که انگار نه انگار ما بودیم که ازش ناراحت شدیم ....اصلا می تونیم یه فنجون قهوه دعوتش کنیم قهوه ایی که لزوما تلخ نباشه شیرین و گرم مثل ثانیه ثانیه های زندگی ... قلب ادم چای جاری شدن لحظه های در کنار هم بودنه حیف با دلگیری و نهایتا کینه پرشه .. "از تهی سرشارش کن قلبتو تا جویبار لجظه ها جاریست ". . . . 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ با اینکه خیلی قشنگ بود و باهاش حال کردم.... ولی لازم میبینم این( :banel_smiley_4: ) و برات بزارم..... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ با اینکه خیلی قشنگ بود و باهاش حال کردم....ولی لازم میبینم این( :banel_smiley_4: ) و برات بزارم..... بچه به گل دست نزن شاخشو ميشکوني :w00: :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه به گل دست نزن شاخشو ميشکوني :w00: :viannen_38: گل مجاز از آرش بود؟!؟؟!؟! :ws52: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گل مجاز از آرش بود؟!؟؟!؟! :ws52: نه بابا آواتارتو ميگم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ با اینکه خیلی قشنگ بود و باهاش حال کردم....ولی لازم میبینم این( :banel_smiley_4: ) و برات بزارم..... .... . . دلیل داره اخه من خواب بودم یکی از دوستام تماس گرفت بیدارم کرد الکی ..میتونست فردا هم کارشو بگه .. حالا خیلی ازش ناراحتم ..فردا دیدمش اول یه کتک حسابی می خوره بعدم قهوه بی قهوه ..:gol cheshmak::guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گل مجاز از آرش بود؟!؟؟!؟! :ws52:..اخ که من اب شدم رفتم زیر زمین ...یکی بیاد پیدام کنه !! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا آواتارتو ميگم :icon_pf (34): :ws3: خو نگرفتم...... .... . . دلیل داره اخه من خواب بودم یکی از دوستام تماس گرفت بیدارم کرد الکی ..میتونست فردا هم کارشو بگه .. حالا خیلی ازش ناراحتم ..فردا دیدمش اول یه کتک حسابی می خوره بعدم قهوه بی قهوه ..:gol cheshmak::guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ پیانست ..لیلیان ..من برم دیگه شبتون خوش:flowerysmile::smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ..اخ که من اب شدم رفتم زیر زمین ...یکی بیاد پیدام کنه !! نه بابا....منجمد شو بیا بالا....سو تفاهم بود....رفع شد.... لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گاهی وفتا لازمه که ناراحت شیم فرق نمی کنه از دست کی هرکی اصلا از دست خودمون ..لازمه نارا حت شی و حرفتو بزنی یا اخم کنی و داد بکشی و یا جیغ ،، اصلا از هرکه انتظارت بیشتر زودتر ناراحت میشی چون دوستش داری ..باش زندگی می کنی . اونوخته که باید بری فیس تو فیس به چشماش نگاه کنی و دونه دونه همه دلیلات رو بگی ، نزاری جمع شه سر دلت باد کن و شبا سنگینیییییییییی و بعد ها کینه و کدورت...حتی میشه اونقد بگی و به چشش بیاری که او هم ناراحت شه و سرشو بزنه به دیوار .....اصلا اونقد بگی که اشکش درآد ...اما اگه این کارو کردی خالی شدی و همه حرفاتو زدی و او هم حرفاشو زد ، ....دیگه بهتره فراموش کنی هرچی که بوده ، اون موقع وقتشه که دونه دونه اون اشکارو پاک کنی ..جوری رفتار کنی که انگار نه انگار تو بودی که ازش ناراحت بودی ....اصلا می تونی یه فنجون قهوه دعوتش کنی قهوه ایی که لزوما تلخ نباشه شیرین و گرم مثل ثانیه ثانیه های زندگیت ... قلب ادم چای جاری شدن لحظه های در کنار هم بودنه حیف با دلگیری و نهایتا کینه پرشه .. "از تهی سرشارش کن قلبتو تا جویبار لجظه ها جاریست ". . . . .... . . دلیل داره اخه من خواب بودم یکی از دوستام تماس گرفت بیدارم کرد الکی ..میتونست فردا هم کارشو بگه .. حالا خیلی ازش ناراحتم ..فردا دیدمش اول یه کتک حسابی می خوره بعدم قهوه بی قهوه ..:gol cheshmak::guntootsmiley2: شما احتمالا با آخوندا نسبتي نداري؟؟ :w58: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ شما احتمالا با آخوندا نسبتي نداري؟؟ :w58: منم به این موضوع داشتم فک میکردم....پستاش باهم تناقض دارن.... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ منم به این موضوع داشتم فک میکردم....پستاش باهم تناقض دارن.... حالا فردا خودش مياد معلوم ميشه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ شما احتمالا با آخوندا نسبتي نداري؟؟ :w58: . .شاید فک کنی این چیزای که میگم بدیهی یا اونقد ساده است که نیازی به گفتن نداره همه میدونند ..درست ، اما همین چیزای ساده است که گاهی وقتا فراموش میکنیم و خیلی برامون گرون تموم میشه ..پیانیست یه تغییراتی تو نوشته اصلی دادم ...این حرفتم نشنیده میگرم اخه توهینی بدتر از این نداشتی بگی پسر !! منم به این موضوع داشتم فک میکردم....پستاش باهم تناقض دارن...... . .یعنی چی اونوخت ؟ چه تناقضی اخه ؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ..شاید فک کنی این چیزای که میگم بدیهی یا اونقد ساده است که نیازی به گفتن نداره همه میدونند ..درست ، اما همین چیزای ساده است که گاهی وقتا فراموش میکنیم و خیلی برامون گرون تموم میشه ..پیانیست یه تغییراتی تو نوشته اصلی دادم ...این حرفتم نشنیده میگرم اخه توهینی بدتر از این نداشتی بگی پسر !! وظيفه دونستم تذکر بدم تازشم چه توهيني تازه اين افتخاره که آدم رو به آخوند (روحاني) تشبيه کنن در طول تاريخ روحانيون هميشه مورد توجه و احترام خاصي بوده اند. 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ . .یعنی چی اونوخت ؟ چه تناقضی اخه ؟ حالا من با اون قسمت آخوندیش کاری ندارم... آخه اول گفتی با طرف سنگامونو وا بکنیم بعد با یه قهوه از دلش در بیاریم...بعد گفتی قهوه بی قهوه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ وظيفه دونستم تذکر بدم تازشم چه توهيني تازه اين افتخاره که آدم رو به آخوند (روحاني) تشبيه کنن در طول تاريخ روحانيون هميشه مورد توجه و احترام خاصي بوده اند. . .در طول تاریخ به جز این سی سال تازه اون احترام نبوده اون ترحم بوده مردم دلشون میسوخته براشون ... زمین تا اسمان فرقه بین احترام وترحم ..الان دیگه اون ترحم هم نیست . حالا من با اون قسمت آخوندیش کاری ندارم...آخه اول گفتی با طرف سنگامونو وا بکنیم بعد با یه قهوه از دلش در بیاریم...بعد گفتی قهوه بی قهوه!!!!! .. .خانومی اون بیشتر شوخی بود تازه امروز صب دیدمش هیچی هم بش نگفتم .!!! خوبه حالا !! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ..در طول تاریخ به جز این سی سال تازه اون احترام نبوده اون ترحم بوده مردم دلشون میسوخته براشون ... زمین تا اسمن فرقه بین احترام وترحم ..الان دیگه اون ترحم هم نیست . . . .خانومی اون بیشتر شوخی بود تازه امروز صب دیدمش هیچی هم بش نگفتم .!!! خوبه حالا !! خوب ما هم شوخي کرديم ديگه... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ..در طول تاریخ به جز این سی سال تازه اون احترام نبوده اون ترحم بوده مردم دلشون میسوخته براشون ... زمین تا اسمان فرقه بین احترام وترحم ..الان دیگه اون ترحم هم نیست . . . .خانومی اون بیشتر شوخی بود تازه امروز صب دیدمش هیچی هم بش نگفتم .!!! خوبه حالا !! خوب ما هم شوخي کرديم ديگه... خوب راس میگه دیگه.... حالا مگه چی کار کرده بود....نه توروخدا واقعا باهاش یه عوا میکردی.... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ وظيفه دونستم تذکر بدم تازشم چه توهيني تازه اين افتخاره که آدم رو به آخوند (روحاني) تشبيه کنن در طول تاريخ روحانيون هميشه مورد توجه و احترام خاصي بوده اند. \\ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده