hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من از اين به بعد اين تاپيك رو هر هفته يا هر چند روز مي زارم و در مورد يك ماده غذايي براتون مي حرفم .. و به سوال اتونم جواب ميدم ... شير این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی 600x600 اینجا را کلیک کنید شير خوب يه ماده ي غذايه كه همونجور كه ميدوونيد ميتونه منبعه خوبي از كلسيم برا بدنمون باشه ... اينم دليل داره چون ماده ي معدني اي در شير هست (پتاسيم) كه اين ماده ي معدني ميتونه جذب كلسيم رو افزايش بده . در ادامه بزاريد حرفايي بزنم كه شايد كمتر شنيديد ... ببينيد ما شير پاستوريزه و شير استريليزه رو توو بازار ميبينيم . شير پاستوريزه هموونيه كه 5 روز زمان ماندگاري رووش زدن و تحت عمل پاستوريزاسيون قرار گرفته ... (پاستور يه فرايند حرارتيه كه ميتونه رنج دمايي مختلف و زماني متقاوتي رو داشته باشه البته در يه برهه ي زماني ) معمولا توو كارخونه ها 75 درجه 15 ثانيه مد نظره ... ( كه البته توو ايران واسه خوودشون بيشتر ميكنن اين دما و زمان و چون آلودگي ماده اوليه يعني شير دامداري ها خيلي زياده ... 17 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ دومي ... شير استريليزه است .. كه ماندگاريش 6 ماهه و همه مردم اكثرن فك ميكنن ماده ي نگه دارنده داره كه صدرصد اشتباهه ... اين شير توو دماي 140 150 در حود 4 تا 5 ثانيه حرارت ميبينه و ميتونه تا 6 ماه بيرون از يخچال دووم بياره .. كه مغازه دارا اشتباهن مبزارن توو يخچال و جا اشغال ميكنن .. البته بعد از اينكه درش باز شد بايد سريع مصرف شه ... 14 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ شير تو كشوره ما به دليل عدم رغايت بهداشت در دامداري آلودگي بالايي داره .. حتي جسارت كشوري مثه هلند كه بهترين شير رو دارن لفض هاي بدي به شير ما اطلاق كردن به دليل آلودگي هاي بالاش ... 14 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ توصيه : شير پاستوريزه رو مي دونم كه خيلي از كسايي كه مصرف ميكنن مي جوشونن ... اشكال نداره ... ولي بيش از حد نشه .. مي دونم كه يسياري از ويتامين ها از دست ميره ولي به هر حال همونقدريم كه ميمونه كافيه ... پس بخاطر سلامتيمون .. پيشنهادي ميكنم كه توو صنعت بهش مي گن تست جوش ... شايد مامانهاي محترم همين كارو ميكنن ... يه مقدار از شيري كه خريدين رو اگر مايل مه سرد مصرف كردن دارين داخل ظرفي بريزين بزاري چند لجظه حرارت ببينه و قل بزنه .. بعد با چنگال چك كنيد كه آيا مثله پنير نرم لخته شده يا نه ... (منظورم سرشير نيستاا ... لخته اي مثه پنير ...) اگه شد حتمن قبل از مصرف شير رو بجوشونين و بخورين ... وگرنه ميتونين سرد فورت بكشين 13 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ولي شير هاي استريليزه رو راحت ميتونيد مصرف كنيد ... مورد بعدي شير فرا دماست ... يا Ultra High Temp كه معروف به UHT ان . اين شيراام فراين حرارتيشون 160 درجه 2 3 ثانيه است و گفته ميشه به علت زمان حرارت دهي پايين ، ويتامين ها بهتر حفظ شدن .... در نتيجه اين شير هم اصلن مواد افزودني نداره .... اصلن شير نبايد مواد افزودني داشته باشه مگر اينكه در دامداري ها براي اينكه هنگام فروش به كارخوونه آلوودگي ها كمتر خودشونو نشون بدن اضافه كنن ... كه اينم جرمه .. كارخوونم آزمايش مي كنه و برگشت ميده ... 12 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ و اماا... بچه ها سعي كنيد در وعده هاتون حداقل سه محصول شيري داشته باشين و مصرف كنين ... فراورده هاي شيري بسيار عالي هستن ... من سعي ميكنم از اين فراورده ها كه مي حرفم ... محصولات جديدي مثه كفير و كه حتمن ديدين و براتو معرفي كنم . و بگم چيه و ؟!! به هر حال اين تا اينجاي قضيه ... 15 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ موضوع بعدی شیر کاکائو ئه ... ببینید ایشالا پسند کنین 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده