رفتن به مطلب

پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان!


ارسال های توصیه شده

387.jpg

بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می شود ، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!!

 

 

 

مواد لازم برای متبل ایرانی:

 

بادمجان=4 عدد متوسط

جعفری ریز شده=2/1 لیوان

پیازچه ریز شده=2/1 لیوان

کشک=1 لیوان

مایونز=1 قاشق غذاخوری

ارده=1 قاشق غذاخوری

نمک=1 قاشق مرباخوری

آبلیمو=2 قاشق غذاخوری

سیر کوبیده شده=2 عدد

روغن زیتون=4 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه:

 

1. بادمجان ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.

2. بادمجان ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.

3. متبل را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.

4. روی متبل را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

 

 

 

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...