afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می شود ، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!! مواد لازم برای متبل ایرانی: بادمجان=4 عدد متوسط جعفری ریز شده=2/1 لیوان پیازچه ریز شده=2/1 لیوان کشک=1 لیوان مایونز=1 قاشق غذاخوری ارده=1 قاشق غذاخوری نمک=1 قاشق مرباخوری آبلیمو=2 قاشق غذاخوری سیر کوبیده شده=2 عدد روغن زیتون=4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. بادمجان ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود. 2. بادمجان ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید. 3. متبل را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. 4. روی متبل را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید. نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده