رفتن به مطلب

كلم پلو شیرازی


afa

ارسال های توصیه شده

اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده كنید ، ما به شما كلم پلو را پیشنهاد مى كنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است.

403.jpg

 

مواد لازم:

 

برنج : 6 پیمانه یا 1 كیلو

 

كلم خرد شده :1 كیلو

 

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده :نیم كیلو

 

پیاز : 2عدد

 

روغن، نمك، فلفل و آبلیمو : به اندازه كافی

 

مواد لازم جهت كوفته ریزه:

 

گوشت چرخ كرده : 300 گرم

 

آرد نخود چی : 4 قاشق غذا خوری

 

پیاز : 1عدد

 

روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه : به اندازه كافی

 

طرز تهیه:

 

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس‌میكنیم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میكنیم.

 

سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد‌میكنیم

 

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبكش‌میكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میكنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میكنیم.

 

طرز تهیه كوفته ریزه:

 

پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده‌میكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می كنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میكنیم.

 

كوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس‌میكشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میكنیم.

 

نكته1:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد‌میكنیم مقداری نمك به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میكنیم.

 

 

نكته2:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...