afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده كنید ، ما به شما كلم پلو را پیشنهاد مى كنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است. مواد لازم: برنج : 6 پیمانه یا 1 كیلو كلم خرد شده :1 كیلو سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده :نیم كیلو پیاز : 2عدد روغن، نمك، فلفل و آبلیمو : به اندازه كافی مواد لازم جهت كوفته ریزه: گوشت چرخ كرده : 300 گرم آرد نخود چی : 4 قاشق غذا خوری پیاز : 1عدد روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه : به اندازه كافی طرز تهیه: برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیسمیكنیم، كلمها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخمیكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافهمیكنیم. سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خردمیكنیم برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبهمیجوشانیم، آبكشمیكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوطمیكنیم و در قابلمهمیریزیم و دممیكنیم. طرز تهیه كوفته ریزه: پیاز را روی گوشت چرخ كرده رندهمیكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافهمی كنیم و خوب ورزمیدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه درمیآوریم و سرخمیكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخمیكنیم. كوفتهها را وسط پلومیگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیسمیكشیم و با پیاز سرخ شده تزیینمیكنیم. نكته1:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خردمیكنیم مقداری نمك به آنمیزنیم، بعد سرخمیكنیم. نكته2:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده